• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk dili ve edebiyatı bölümüüü :)

Ben de cukurova da edebiyat okuyorum :( of sormayın Osmanlıca ile başım dertte bölümü bırakmayı bile düsünüyorum 2008 girisliyim normalde bu sene mezun olmam gerekiyordu ama uzadıkca uzuyor alttan cok dersim var,okula gitmeye gitmeye sogudum iyice ama aileme bu durumu acıklayamıyorum :(

bende senınle aynı durumdayım canım 5.yılım ama bu sene azmettim ve ilk dönemi bitirdim tam 11 ders verdim.harezm,osmanlı grameri,eski anadolu türkcesi gibi agır dersler düşün.azmedince oluyor bütünlemeye bile kalmadım düşün.dersleri takip et öncelikle ve sürekli osmanlıca kitabın yanında olsun.problemin ne önce onu çöz.okumada mı zorlanıyosun yazmada mı?arapça vezinlerle aran nasıl.tamlamaların cinslerini bulabiliyor musun.inan calısınca oluyor ben yaptıysam herkes yapar inan bana ama sakın bırakma

bende senınle aynı durumdayım canım 5.yılım ama bu sene azmettim ve ilk dönemi bitirdim tam 11 ders verdim.harezm,osmanlı grameri,eski anadolu türkcesi gibi agır dersler düşün.azmedince oluyor bütünlemeye bile kalmadım düşün.dersleri takip et öncelikle ve sürekli osmanlıca kitabın yanında olsun.problemin ne önce onu çöz.okumada mı zorlanıyosun yazmada mı?arapça vezinlerle aran nasıl.tamlamaların cinslerini bulabiliyor musun.inan calısınca oluyor ben yaptıysam herkes yapar inan bana ama sakın bırakma

aileme durumu acıkladım :( ne olursa olsun ne kadar sürerse sürsün bitirmek zorundasın dediler el mahkum bitirmek zorundayım :( benim problemim osmanlıca 1. sınıfdan baslıyor canım ilk sene yazmayı beceremedim ondan sonra bıraktım e haliyle 1. sınıftan salınca 2 de 3 de hiç bir dersi yapamıyorsun :( ve hala da yazamıyorum şu lanet harfleri

Son düzenleme:
Back