olmak istemiyorum amaa :)
formasyonun kalktıgını bile bile tercih ettim ben :) zaten fen edebiyatın yolu kpss den geçmiyor mu ben de memur olmak istiyorum edebiyatı da neredeyse hobi iin okuyorum biliyorum çünkü edebiyat okuyanların ya yarısı dersanede sürünüyor ya da ücretli öğrentmenlik adı altında 800 liraya talim ettiriliyor... malesef acı gerçeklerimiz bunlar. ben içimde kalmasını istemediğim için yazdım bu bölümüüü :) inş. istediğim gibi kpss den iyi bir not alırım da okuduğuma pişman olmam şimdiden 4 sene sonrasını ayarlıyorum biraz plancıyım daa çook teşekkür ederimm cevabın için:)
Ankaradayım canım ben :) şu osmanlıca falan nasıl çok zor diyorlar netten çalıştığın bir site falan var mı? bir de bizim okul dil ağırlıklı mı edebiyat ağırlıklı mı hiç bilmiyorumm :/
formasyon bu yıl kaydolanlar dahil bundan sonrakiler için kalktı ama tezsiz yüksek lisans var sonuçta çok fark etmiyor maddi fazlalığı hariç... osmanlıca ise ben bu yıl 2ye geçtim ki açıktan okumama ve sadece bahar dönemi biraz ders çalışmama rağmen zevkli ve kolay sayılırdı. sonuçta konuşma dili değil yazma okuma ve edebiyat osmanlıcası öğretiliyor. korkulmazsa zevkle geçilecek bir ders bence...