Türk dili ve edebiyatı bölümüüü :)

formasyon bu yıl kaydolanlar dahil bundan sonrakiler için kalktı ama tezsiz yüksek lisans var sonuçta çok fark etmiyor maddi fazlalığı hariç... osmanlıca ise ben bu yıl 2ye geçtim ki açıktan okumama ve sadece bahar dönemi biraz ders çalışmama rağmen zevkli ve kolay sayılırdı. sonuçta konuşma dili değil yazma okuma ve edebiyat osmanlıcası öğretiliyor. korkulmazsa zevkle geçilecek bir ders bence...

canım ben de senın gıbı dıyordumm edebıyat olsun edebıyat olsun gıttım gunumu gördum yanıı:)ama inşallah sen öyle olmazsın..

canım ben de senın gıbı dıyordumm edebıyat olsun edebıyat olsun gıttım gunumu gördum yanıı:)ama inşallah sen öyle olmazsın..

inşallah yaa çok korkuyorum pişman olmaktan annemlerin kafasının etini yedim edebiyat istiyorum diye diyeee

Günaydınlar... hiç kimsecikler yok yahu burda daa...?

Şu internetten kayıt yenileme olayı için 2 farklı şey yazıyor internette araştırdığım kadarıyla, biri ekim ayında biri 17 eylülde mi ne başlıyor yazıyor ama aöfnin kendi öğrenci not görüntüleme sayfasında falan hiç öyle bir bölüm yok henüz, kayıt yenilemeyle ilgili...?

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeniyim 2011 mezunuyum 80 aldım ve atanamadım üstelik yeni kaydolanlar formasyon da alamayacak ama burası Türkiye tabi ne olacağı belli olmaz ama bence yanlış seçim atanadığın sürece lanet edeceksin bir yıldır evdeyim ve bir yıl daha evde olcam sanırım bildiğimi unuttum artık hevesini kırmak istemem ama gerçekler bunlar. Üstelik sayın bakanımız 35- 40 puanlarla öğretmen atarken sen 80 almışssındır ama çıkıp bundan sonra başarılı olanları alcaz der ve sen 80 puanla başarısız sayılırsın cinler tepene çıkar falan filan işte.... :) çok acı.

kayıt yenileme yapacaksan

22 Ekim 2012 - 16 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. bu arada hangi bölümü okuyorsun aöfde okuyorsun dimi

Son düzenleme:
Kız daha başlamadan pişman etmişsiniz
Konu sahibi ısrarla isteyerek bu bölüme girdiğini belirttiği halde

İnsan utanıyo fen-edebiyatta okuyorum demeye artık

ya canım asıl insanı çileden çıkaran şey burası türkiye ve ne zaman ne olacagı hiç belli olmuyor belki şimdi fen edebiyat bitti ama belki öyle bir şey olacak ki bir kaç yıl sonra önü açılacak yani hiç belli olmuyor

Tercih için gittiğim dershanelerden birinde hoca söylemişti
Ben yerleştiğimde yoktu,sonra geldi aldık demişti mesela

kayıt yenileme yapacaksan

22 Ekim 2012 - 16 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. bu arada hangi bölümü okuyorsun aöfde okuyorsun dimi

evet aöfdeyim türk dili ve edebiyatı bölümü...
ben de okudum aöfnin sitesinde bu tarihler yazılmış ancak başka yerlerde de eylül ayının son haftası başlıyor diye yazılmıştı kafam karıştı benim de...
harç olayı ne oldu peki net olarak kalktı mı -inanmıyorum hiç para almadan okutacaklarına da ne olduğunu tam bilelim yine de...?

eğer engelli değilse sadece 47 milyonluk kısmı kalktı harcın aöfnin sitesine inan başka sitelere güvenme tarih konusunda

evet ya ne zaman birine fen edebıyat kazandım desem yaa puanın mı düşüktü öğretmenlğe yetmedi mi falan diyo çakıcam birinin ağzına bitanee o olcak

hedefi olmayan bazı münasabetsizler öyle diyorlar sen severek tercih ettiysen o yer senin için en güzel yer olur ben de türk dili ve edebiyatı okuyorum formasyon varken de kaktığında da hedefim hep edebiyat fakültesiydi akademisyenlikdi dersler ağır çünkü eğitim fakültelerinde değinilmeyen konular var yanii demem o kii bölüm kıymetli bir bölüm çalışırsan akademisyenlik veya her türlü değerli kapılar açılır kimse hedefinden vazgeçmesinn

çok haklısın insan hayalleri gerçekleştirmeden nasıl mutlu olabilir herkes hayalindekini yaşamalı

Ben de cukurova da edebiyat okuyorum of sormayın Osmanlıca ile başım dertte bölümü bırakmayı bile düsünüyorum 2008 girisliyim normalde bu sene mezun olmam gerekiyordu ama uzadıkca uzuyor alttan cok dersim var,okula gitmeye gitmeye sogudum iyice ama aileme bu durumu acıklayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…