Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fen edebiyat oluyor :) çok teşekkür ederim isteyerek girdim bu bölümeee :)
hayırlı olsun canım bölümün formasyon kalktı mı ya bilgin var mı herkes kalkmadı diyor ama
Canım sen kalkmamış galiba deyince bende sordum birisine o da öyle söyledi
Ortalaman 2,5 üstü olursa alabiliyosun sanırım :26:
Ama özelden sanırım :44:
canım tam kesin bilmiyorum ama kimse sorduysam kalkmadı diyo ama yinede herkese soruyorum ben
tekrar ygs ye gircem yağmurum dersler ağır değil ve çalışmak için bir sürü zamanım var ygs ye çalışcam sadece ben fen edebiyatta ömür çürütmem
Hoşgeldin aramıza canım
O kadar Esma'yla kulağımızı çekiyodun
Bencede en mantıklısı canım şansımızı denemekten ne kaybederizki
ya ben uluslarası ilşklerden emindim gelmedi bu bölüm geldi
bu bölümdede dersler sözel ezber hep ve ağır değil okula gitsemde çalışmak için çok zaman kalıyo bana yinede deniycem şansımı oldu oldu olmadı bölüme devam ne yapayım
En mantıklısı canım
Konuyu dağıtmayalım,sohbete geçelim mi kuzum ?
fen edebiyat oluyor :) çok teşekkür ederim isteyerek girdim bu bölümeee :)
çok isteyerek girmişsin moralini bozmak istemem ama bu sene ve daha sonra fen-edebiyat bölümlerine kayıt yaptıran öğrenciler için formasyon alma şansları kalmadı,
bende bu sene mezun oldum okuduğuma bin pişmanım , sana tavsiyem çok büyük hayaller kurma, osmanlıca ve eski türk edebiyatı dersleri baya zordur çok sıkı çalışman lazım şimdiden kolay gelsin..
bu karar bahar döneminde alındı o zaman üniversitelere kayıtlı olanları etkilemiyor ama 2012 ve sonrası girişliler için kalktı canım malesef.. sen tercih etmeyi mi düşünüyordun?
merhaba arkadaşlar ben bu bölümde okuyacağım inşallah var mı aramızda bu bölümü okuyan, bu bölümden mezun olan? Herkes zor diyor osmanlıca falan bazen de hocalar zorluyormuş bilgisi olan paylaşabilirse çok iyi olur ben aradım ama bulamadımmm böyle bir konu
emin ol pişman olacaksınnnn...:):)
çok isteyerek girmişsin moralini bozmak istemem ama bu sene ve daha sonra fen-edebiyat bölümlerine kayıt yaptıran öğrenciler için formasyon alma şansları kalmadı,
bende bu sene mezun oldum okuduğuma bin pişmanım , sana tavsiyem çok büyük hayaller kurma, osmanlıca ve eski türk edebiyatı dersleri baya zordur çok sıkı çalışman lazım şimdiden kolay gelsin..
Benim bölümüm canım. Sen hangi okuldasın? Bazı okullar dil, bazıları edebiyat ağırlıklı eğitim veriyor. Zorluk ona göre değişiyor.