• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk dili ve edebiyatı bölümüüü :)

elizano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
114
2
26
Ankara
merhaba arkadaşlar ben bu bölümde okuyacağım inşallah var mı aramızda bu bölümü okuyan, bu bölümden mezun olan? Herkes zor diyor osmanlıca falan bazen de hocalar zorluyormuş bilgisi olan paylaşabilirse çok iyi olur :1: ben aradım ama bulamadımmm böyle bir konu :1:

Türk dili ve edebiyatı eğitim fakültesi mi yoksa fen-edebiyat mı oluyo :26:
Bölümün hayırlı olsun

hayırlı olsun canım bölümün formasyon kalktı mı ya bilgin var mı herkes kalkmadı diyor ama

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım bölümün formasyon kalktı mı ya bilgin var mı herkes kalkmadı diyor ama

Canım sen kalkmamış galiba deyince bende sordum birisine o da öyle söyledi
Ortalaman 2,5 üstü olursa alabiliyosun sanırım :26:
Ama özelden sanırım :44:

Canım sen kalkmamış galiba deyince bende sordum birisine o da öyle söyledi
Ortalaman 2,5 üstü olursa alabiliyosun sanırım :26:
Ama özelden sanırım :44:

canım tam kesin bilmiyorum ama kimse sorduysam kalkmadı diyo ama yinede herkese soruyorum ben :1::1:

tekrar ygs ye gircem yağmurum dersler ağır değil ve çalışmak için bir sürü zamanım var ygs ye çalışcam sadece ben fen edebiyatta ömür çürütmem :1::1:

canım tam kesin bilmiyorum ama kimse sorduysam kalkmadı diyo ama yinede herkese soruyorum ben :1::1:

tekrar ygs ye gircem yağmurum dersler ağır değil ve çalışmak için bir sürü zamanım var ygs ye çalışcam sadece ben fen edebiyatta ömür çürütmem :1::1:

Hoşgeldin aramıza canım :46:
O kadar Esma'yla kulağımızı çekiyodun
Bencede en mantıklısı canım şansımızı denemekten ne kaybederizki :31:

Hoşgeldin aramıza canım :46:
O kadar Esma'yla kulağımızı çekiyodun
Bencede en mantıklısı canım şansımızı denemekten ne kaybederizki :31:

ya ben uluslarası ilşklerden emindim gelmedi bu bölüm geldi

bu bölümdede dersler sözel ezber hep ve ağır değil okula gitsemde çalışmak için çok zaman kalıyo bana yinede deniycem şansımı oldu oldu olmadı bölüme devam ne yapayım :1::1:

ya ben uluslarası ilşklerden emindim gelmedi bu bölüm geldi

bu bölümdede dersler sözel ezber hep ve ağır değil okula gitsemde çalışmak için çok zaman kalıyo bana yinede deniycem şansımı oldu oldu olmadı bölüme devam ne yapayım :1::1:

En mantıklısı canım :46:
Konuyu dağıtmayalım,sohbete geçelim mi kuzum ?

çok isteyerek girmişsin moralini bozmak istemem ama bu sene ve daha sonra fen-edebiyat bölümlerine kayıt yaptıran öğrenciler için formasyon alma şansları kalmadı,
bende bu sene mezun oldum okuduğuma bin pişmanım , sana tavsiyem çok büyük hayaller kurma, osmanlıca ve eski türk edebiyatı dersleri baya zordur çok sıkı çalışman lazım şimdiden kolay gelsin..

çok isteyerek girmişsin moralini bozmak istemem ama bu sene ve daha sonra fen-edebiyat bölümlerine kayıt yaptıran öğrenciler için formasyon alma şansları kalmadı,
bende bu sene mezun oldum okuduğuma bin pişmanım , sana tavsiyem çok büyük hayaller kurma, osmanlıca ve eski türk edebiyatı dersleri baya zordur çok sıkı çalışman lazım şimdiden kolay gelsin..

gerçekten fen edebiyatlara formasyın kalktımı ya :14::14::14::14:

bu karar bahar döneminde alındı o zaman üniversitelere kayıtlı olanları etkilemiyor ama 2012 ve sonrası girişliler için kalktı canım malesef.. sen tercih etmeyi mi düşünüyordun?

bu karar bahar döneminde alındı o zaman üniversitelere kayıtlı olanları etkilemiyor ama 2012 ve sonrası girişliler için kalktı canım malesef.. sen tercih etmeyi mi düşünüyordun?

sosyolojiye yerleştim :14::14: herkese sordum kalkmadı dediler :14:

böyle önemli bir konuyu araştırmadan mı tercih yaptın? neyse artık üzülme bunda da bir hayır vardır.
üstelik sosyoloji diğer bölümlere göre daha avantajlı şu anda formasyon almadan da devlete atanıyorlar puanları da epey düştü diye biliyorum.

merhaba arkadaşlar ben bu bölümde okuyacağım inşallah var mı aramızda bu bölümü okuyan, bu bölümden mezun olan? Herkes zor diyor osmanlıca falan bazen de hocalar zorluyormuş bilgisi olan paylaşabilirse çok iyi olur :1: ben aradım ama bulamadımmm böyle bir konu :1:

Benim bölümüm canım. Sen hangi okuldasın? Bazı okullar dil, bazıları edebiyat ağırlıklı eğitim veriyor. Zorluk ona göre değişiyor.

emin ol pişman olacaksınnnn...:):)

olmak istemiyorum amaa :)

formasyonun kalktıgını bile bile tercih ettim ben :) zaten fen edebiyatın yolu kpss den geçmiyor mu ben de memur olmak istiyorum edebiyatı da neredeyse hobi iin okuyorum biliyorum çünkü edebiyat okuyanların ya yarısı dersanede sürünüyor ya da ücretli öğrentmenlik adı altında 800 liraya talim ettiriliyor... malesef acı gerçeklerimiz bunlar. ben içimde kalmasını istemediğim için yazdım bu bölümüüü :) inş. istediğim gibi kpss den iyi bir not alırım da okuduğuma pişman olmam şimdiden 4 sene sonrasını ayarlıyorum biraz plancıyım daa :1: :1: çook teşekkür ederimm cevabın için:)

Benim bölümüm canım. Sen hangi okuldasın? Bazı okullar dil, bazıları edebiyat ağırlıklı eğitim veriyor. Zorluk ona göre değişiyor.

Ankaradayım canım ben :) şu osmanlıca falan nasıl çok zor diyorlar netten çalıştığın bir site falan var mı? bir de bizim okul dil ağırlıklı mı edebiyat ağırlıklı mı hiç bilmiyorumm :/

enneeee benim bölümümün de topiği varmıııış yaşasınnn :21: :21: :21:

ben aöf edebiyat 2. sınıftayımm, ben de yeni topik açmıştım hem okuyan hem bebiş bekleyen anne adayları veya anneler var mı diye destek olalım birbirimize dersler son haberler çalışma teknikleri vs.
merhabalar herkesee :3:

Back