• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk dili dersi

shady

Meşfik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
867
285
123
sosyal hizmetler 2.sınıf öğrencisiyim türk dili 1 den aa ile geçtim ve aynı zamanda örgün okumaktayım türk dili 1 dersinden muaf oldum fakat açıktan türk dili 2 almadığım için örgün eğitimde türk dili 2 yi burda alıcak mıyım lütfen biri yardımcı olabilir miii ?????

sosyal hizmetler 2.sınıf öğrencisiyim türk dili 1 den aa ile geçtim ve aynı zamanda örgün okumaktayım türk dili 1 dersinden muaf oldum fakat açıktan türk dili 2 almadığım için örgün eğitimde türk dili 2 yi burda alıcak mıyım lütfen biri yardımcı olabilir miii ?????

tabii ki okuduğunuz programda türk dili II var ise ve siz bunu daha evvel almamış iseniz ,mecburen almak zorundasınız.daha evvel almış olduğunuz türkdili I ,türkdiliI ve türk dili II yerine geçmez.

Türk dili 1 dersi baya zor geldi bana. Nasil çalışınız ve nerelerden daha cok soruyorlar fikir verebilir misinjz? Muhasebe 2. Sinif okumaktayim. Turk dili 1 dersine bi goz attim daha ilk uniteden sıkıldım bu ne yaa dedim. Nasil gecicem bilemiyorum

Türk dili 1 dersi baya zor geldi bana. Nasil çalışınız ve nerelerden daha cok soruyorlar fikir verebilir misinjz? Muhasebe 2. Sinif okumaktayim. Turk dili 1 dersine bi goz attim daha ilk uniteden sıkıldım bu ne yaa dedim. Nasil gecicem bilemiyorum
daha hiç kapak açmadan girdim desem :) şu sondaki sorulara çalışın olmadı,mezunum bu arada artık :)

daha hiç kapak açmadan girdim desem :) şu sondaki sorulara çalışın olmadı,mezunum bu arada artık :)

Eskiden ne guzel çıkmış sorulardan soruyorlarmis hep. Bu kredili sisteme biz yetistik malesef, cikmis sorulardan sormuyolar

e seminer den çalışıyorum murat egem yayınlarından da faydalanıyorum.

Back