• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turizmcilerin Eşleri

esım degıl ben turızmcıyım.evlendıkten sonra bırakmak zorunda kaldım.cok zevklı bır ıs ama calısma saatlerı cok esnek.herkes ozel gunlerde evındeyken sız ıste olmak zorundasınız.ayrıca hızmet sektorunde calısmak cok zor.bu sektorde bıraz rahatlık var calısanlarda yada benım calıstıgım otellerde oyleydı bılmıyorum.ben calıstıgım yerlerdekı erkek arkadasları gordukten sonra esıme bıle guvenemıyorum.soz sozumse erkek yapmak ıstıyorsa hangı meslekte olursa olsun yapar.

Arkadaşlar benim eşim Kapadokya bölgesinde profesyonel turist rehberi..Zor ama keyifli bir mesleği var.Bizim tanışmamız da zaten bu şekilde oldu. Yani kongre nedeniyle geldiğim Kapadokya'da rehberimizdi kendisi..sonrası malum...:asigim:
Sizler arasında da eşi turizm acentası sahibi, rehber, tur operatörleri varsa paylaşımlarınızı bekliyorum...
images

selam benim de nişanlım profesyonel turist rehberi. Şu anda askerde. Bizi nelerin beklediğini ögenebilir miyim senden. Ben onun mesleğine çok uzağım. şimdiden teşekkürler..

geldimde baya olmuş bu topiğe kimse uğramıyalı benim eşimde turizmci walla diğer arkadaşların dediği gibi ne gecem var ne gündüzüm eşimle beraber çok zor oluyoruzz ama bır kış beraberizz

selam

zamanında o kadar büyük konuşmuşum ki, asla turizmde çalışan biriyle evlenmem diye, başıma geldi:)
4 yıldırda evliyim, üstelik bende turizmci oldum 4 yıldır gece gündüz, karı koca koşturuyoruz,
çocuk yapmaya ancak vakit bulabildik, bu kez de çocuk oolmuyoooo...
kimseye tavsiye etmem, keyifli ama zor iş, kişiliğnden ödün vermen gerekiyo:(

Back