Turizm İşletmeciliği

tolcan

Kadere inanırım~
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
174
Puanlar
93
Yer
Sakarya
İyi akşamlar arkadaşlar. Turizm işletmeciliği 2.sınıf öğrencisiyim. Aranızda bu bölümden mezun veya hala okuyan var mı? Ders kitaplarına ihtiyacım var yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Turizm işletmeciliği 2.sınıf öğrencisiyim. Aranızda bu bölümden mezun veya hala okuyan var mı? Ders kitaplarına ihtiyacım var yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Bende Turizm İşletmeciliği 2. sınıf öğrencisiyim. Aradığın kitaplar neler? Elimden gelen bir şey varsa yardımcı olmak isterim.

Bende Turizm İşletmeciliği 2. sınıf öğrencisiyim. Aradığın kitaplar neler? Elimden gelen bir şey varsa yardımcı olmak isterim.

Odalar Bölümü Yönetimi-Değişim yayınları, Kat Hizmetleri Yönetimi: Meryem
Araştırma Yöntemleri-Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri:Remzi Altunışık
Turizm Rehberliği-Turizmde Rehberlik suavi ahipaşaoğlu

Kitaplar bunlar canım ilgin için teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Odalar Bölümü Yönetimi-Değişim yayınları, Kat Hizmetleri Yönetimi: Meryem
Araştırma Yöntemleri-Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri:Remzi Altunışık
Turizm Rehberliği-Turizmde Rehberlik suavi ahipaşaoğlu

Kitaplar bunlar canım ilgin için teşekkür ederim

Yazdıklarından sadece Araştırma Yöntemleri dersini alıyorum, diğer dersler yok bizde. O dersi de kitaptan işlemiyoruz. O yüzden kitabım yok ama üst sınıftan arkadaşlarıma senin için soracağım :) Aklımda olsun, bulursam yazarım sana :)

Yazdıklarından sadece Araştırma Yöntemleri dersini alıyorum, diğer dersler yok bizde. O dersi de kitaptan işlemiyoruz. O yüzden kitabım yok ama üst sınıftan arkadaşlarıma senin için soracağım :) Aklımda olsun, bulursam yazarım sana :)

Tamam canım çok teşekkür ederim olursa haber bekliyorum senden :)

Tamam canım çok teşekkür ederim olursa haber bekliyorum senden :)

Dikkatimden kaçmış Kat Hizmetleri dersini de geçen dönem aldık. Kitabı olan arkadaşlarım var. Onlara da sorarım, rica ederim :)

tolcan, senin icin kitap sordum fakat herkes kitabı bi tanıdıgına vermis hiç kitap bulamadım.
okul kütüphanesinde kat hizmetleri ve önbüro kitabı buldum onu da temelli alabilmem imkansız...
sınavların başladı mı?

tolcan, senin icin kitap sordum fakat herkes kitabı bi tanıdıgına vermis hiç kitap bulamadım.
okul kütüphanesinde kat hizmetleri ve önbüro kitabı buldum onu da temelli alabilmem imkansız...
sınavların başladı mı?

Canım yazdığını yeni görüyorum kusura bakma lütfen :( çok teşekkür ederim ilgin için canım sağlık olsun

Back