Kimse yok buralarda. Daha dün nasıl olacağı konusunda merak içinde olup yorum beklerken akşama kendim öğrendim nasıl olduğunu. Dün bitanecik aşkım geldi ve oda merak içindeydi. Deneyelim bakalım dedi. Önce korktum dikiş patlarsa falan diye. Ama sonra ona dayanamadım ve önce parmağıyla denemesini istedim. Başta acıdı ama sonra aşkımın kasma rahat ol telkinleriyle rahatlayınca baktım korkacak bişey yok öyle çok bir acıda yok sadece batma hissi ve yanma o kadar. Baktım öyle, tabi bende merak ediyorum nasıl diye,onu da kırmak istemedim denedik tabi bu sefer daha da canım yandı ama öyle dayanılmayacak bi acı değildi. Yanlız kafama bir sey takıldı benim bildiğim doktor girişten itibaren 5 cm içeri doğru dikecekti,ama giriş kolaydı tam tersine 5 cm ilerisi daha dardı orası daha çok acıdı hatta kuzum da öyle dedi oraya gidemedim daraltmıs dedi. Şaştım kaldım.Dikişleri de farketti tabi 13. Günde yaparsak farkeder doğal olarak. Artik o orta kısımda dikişten kaynaklı mı yoksa dikiş yeri siştiği için mi darlık var bilemiyoruz. Onu artık bir dahaki sefere anlicaz. Ameliyata giderken hiç tereddüt etmemiştim ama sonrasında his kaybı ve kuruluk konusuna çok takmıştım.bu 13 güne kadar sürekli forumları takip ettim deli gibi.çok şükür hiç öyle seyler olmadı.düşünsenize iyi bisey yapmak için yola çıkıp elinizdekinden de oluyorsunuz. Onlar olmadığı gibi fazla ıslanmaya çözüm diye biliyordum bu ameliyatı ona da bı etkisi olmadı. Hatta kuzumun ıslanması daha iyi benim hoşuma gidiyor, boşuna böyle bişey yaptım güzelim seyin anasını ağlattın söylemleriyle daha çok ıslandı. Çünkü daha önce çok ıslanmanın onu rahatsız ettiğini düşündüğümden olay sırasında başka şeyler düşünmeye çalışıyordum ki ıslanmasın diye. Ama bu sefer gaza geldim hiç başka şeyler düşünmedim daha çok ıslaktı ama herzamankinden ćok çok daha güzeldi kafamın rahat olması ameliyatın önüne geçti. Sadede gelirsek orta kısımdaki darlığı saymazsak bende bi değişiklik yok. Orasıda eğer dikişten kaynaklı şiş ise muhtemelen inince normale dönecek. O zaman bişey kazanmadım. Ama kaybetmediğime de sevindim ya diger yorumlardaki gibi kesip biçip bırakılsaydı ya genisleseydi ya his kabı olsaydı o zaman ayvayı yerdim. Zaten bana doktor gerek yok demişti. 2 parmak dı oda normal demişti ama ben istemiştim. Hep daha önce gittigim dokturun rahim sarkması var demesinden dolayi yarın öbür gün başıma bela olur genisler diye korkudan böyle bir şeye giriştim. Neyse artık Deneyim oldu diyelim.