- 5 Aralık 2022
- 1
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi LAVINYAA3344
Opt Dr Turgay Karakaya da genital estetik yaptiran var mi bekarim hic iliskim de olmadi ama tek tarafli ic dudakta sarkma var onun için ameliyat olmayi düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genital estetik için iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Birden fazla doktora gidip görüşün.Ben hiç araştırmadan oldum görüntüm daha da kötü oldu doktorun umrunda bile değil hiçbir kadın arkadaşımın bunu yasamasını istemem.Opt Dr Turgay Karakaya da genital estetik yaptiran var mi bekarim hic iliskim de olmadi ama tek tarafli ic dudakta sarkma var onun için ameliyat olmayi düşünüyorum
Kıme yaptırdınız acabaGenital estetik için iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Birden fazla doktora gidip görüşün.Ben hiç araştırmadan oldum görüntüm daha da kötü oldu doktorun umrunda bile değil hiçbir kadın arkadaşımın bunu yasamasını istemem.
Nasıl bir görüntü oldu mesela?bende su an araştırma içindeyim ya kadın doğum uzmanına ya da plastik cerraha yaptıracağım kararsız kaldım sizce
Eski halim çok daha iyiydi ve sağlıklıydım öyle söyleyeyim.Birden fazla doktora gidin daha önce yapılmış estetik operasyon öncesi sonrası fotoğraflarına bakın aceleye gelecek bir şey değil çok pişman olan biri olarak söylüyorum.Şu an çektiğimi hiç bir kadın yaşasın istemem.Nasıl bir görüntü oldu mesela?bende su an araştırma içindeyim ya kadın doğum uzmanına ya da plastik cerraha yaptıracağım kararsız kaldım sizce hangisi?
Nasıl bir görüntü oldu mesela?bende su an araştırma içindeyim ya kadın doğum uzmanına ya da plastik cerraha yaptıracağım kararsız kaldım sizce hangisi?
Kübra Zengin Altıntaş.Kıme yaptırdınız acaba
Ben kadın doğum doktoruna yaptırmıştım.İkisine de bakabilirsiniz önemli olan bu alanda iyi olması o yüzden gidip karşılaştırın sakın acele etmeyin.Nasıl bir görüntü oldu mesela?bende su an araştırma içindeyim ya kadın doğum uzmanına ya da plastik cerraha yaptıracağım kararsız kaldım sizce hangisi?
Foto yok diyorlar maalesefBen kadın doğum doktoruna yaptırmıştım.İkisine de bakabilirsiniz önemli olan bu alanda iyi olması o yüzden gidip karşılaştırın sakın acele etmeyin.
Turgay beyde mi oldunuz bu ameliyatıGenital estetik için iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Birden fazla doktora gidip görüşün.Ben hiç araştırmadan oldum görüntüm daha da kötü oldu doktorun umrunda bile değil hiçbir kadın arkadaşımın bunu yasamasını istemem.
Siz gittiniz mi daha sonra?Opt Dr Turgay Karakaya da genital estetik yaptiran var mi bekarim hic iliskim de olmadi ama tek tarafli ic dudakta sarkma var onun için ameliyat olmayi düşünüyorum
Hayır Turgay bey değil.Size tavsiyem birden fazla doktora gidip öyle karar verin benim yaşadığımı hiçbir kadının yasamasını istemem.Siz gittiniz mi daha sonra?
Opt Dr Turgay Karakaya da genital estetik yaptiran var mi bekarim hic iliskim de olmadi ama tek tarafli ic dudakta sarkma var onun için ameliyat olmayi düşünüyorum
Öncelikle geçmiş olsun ne gibi sorunlar yaşadınız bende daraltma olmayı düşünüyorumBen yaklaşık 24 gün önce labioplasti oldum Turgay beyde hiç memnun değilim![]()