- 3 Kasım 2017
- 55
- 12
- 30
- Konu Sahibi Sevimli Esmer
Ben reklam yapmaya geldim ama sobelendim.
Banned
Banned
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden anlamadım ?Kafanız güzel diyorum.
Evet benim gibi bir çok kişi var yani bence zaten Nonolive instagram farkeder mi ?Nobolive mi? Bi sür uygulama çıkmış. Onun o uygulamada takıldığından emin misin?
Güle güle kullanın kafanızı da hesabınızı da byyyeeeeeEvet benim gibi bir çok kişi var yani bence zaten Nonolive instagram farkeder mi ?
Tavrınız çok kaba ve yanlış bence ama neyseGüle güle kullanın kafanızı da hesabınızı da byyyeeeee
Bence değil. Bu senin yansıman. Bak diğer yorumlarda gereken şeyler yazılmış. ByyyeeeeTavrınız çok kaba ve yanlış bence ama neyse
Ama o zaman sokağa da çıkmamam gerekmez mi ha sokağa çıkmışım insanlar görmüş ha uygulama kullanmışım sokaktaki insanlar.Ben anlamıyorum açıkçası türbanın mantığı mahrem olmayana kendini göstermemek değil mi o halde canlı yayında işiniz ne? Yani eğer bi hassasiyetiniz varsa ve buna uygun olarak başınızı örttüyseniz bence bu hassasiyeti her alanda göstermelisiniz. Bu tabi ki beni alakadar etmez ama dünyanın belki de en özgürlükçü insanlarından biri olan ben bu durumu yadırgıyorum
Ilk kez ayni fikirdeyizBen anlamıyorum açıkçası türbanın mantığı mahrem olmayana kendini göstermemek değil mi o halde canlı yayında işiniz ne? Yani eğer bi hassasiyetiniz varsa ve buna uygun olarak başınızı örttüyseniz bence bu hassasiyeti her alanda göstermelisiniz. Bu tabi ki beni alakadar etmez ama dünyanın belki de en özgürlükçü insanlarından biri olan ben bu durumu yadırgıyorum