• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Türbanlı Nişanlık Modelleri Lazım

DILFA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
52
0
86
Kayseri
netten aaraştırdım hiç bulamadım arkadaşlar. elinizde varsa resim eklermisiniz lütfen arkadaşlar...şimdiden teşekkürlera.s.

nette ne türbanlı nişanlık ne de türbanlı gelinlikler güzel değil.

o yüzden açık beğendiğin bir modelin kollarını veyahut açık olan yerlerini kapattır bence

mafoldumben ÖLEDE HıÇ HOŞ OLMUYO AMAAAA ÜSTTEN YAMA YAPILMIŞ GıBı NAPCAM BENNN mafoldumben

cnm gzl yapan yerler var sitede zarife diye bi arkadaş vardı o öyle yaptırmış açık bi modeli kapattırmış çok da hoş olmuş

ben de türbanlıyım nişanda bende boleroyla kapattım ama hiç içime sinmedi

ben de nişanlık bakıyorum fakat türbanlı hiç güzel model bulamadım nette. Bu yüzden seçtiğim abiyeyi bolero ile tamamlayacağım.
Daha önce netten nişanlık modellerini araştırmıştım, ben pek beğenmedim ama bi fikir olsun diye koyuyorum resimleri şimdi :

pardon arkadaşlar, resim ekleyemiyorum. Mesaj sayım azmış sanırım o yüzden.

benim 18 ekimde nişanım oldu
nişanlığım kabarıktı boleroluydu ama çoğu kişi
bolerolu olduğunu bile anlamadı
eğer denk gelirsek gösteririm nişanlığımı canım
başın için de broş kullanmanı tavsiye ederim
çok hoş duruyor
herkes çok beğenmişti benimkini...

ben de abiye bakıyorum ama tesettürlüler de hiç güzel yok. açık modellerden beğendim üzerini uzun kollu yaptıracağım. ve bence gayet güzel olur takma gibi durmaz. tek parça yapılacak sonuçta.

boleroyu bende sevmiyorum. bakalım nasıl bi model çıkıcak benimkide. :1ninca:

türbanlı nişanlık modeli bulman cok zoro lur sana tavsiyem genelde strablez olan abiyeleri uygun bi şekilde tamamlatıp yaptırman cok hoş bi model cıkaracagına eminim cevbremdekiler öle yapıo birazda aksesuarla hareketlendiriolar süppper seyler ortaya cıkıo emin ol koaly gelsin simdiden mutluluklar opuyorumnanaktan

kızlar nette ki modellere bakmayın zaten.. hepsi berbat,cepkenli ve rüküş.. modaevlerinde kataloglardan beğenin.. ben beğendiklerimi stoklamaya başladım bile :dance:

cnm gzl yapan yerler var sitede zarife diye bi arkadaş vardı o öyle yaptırmış açık bi modeli kapattırmış çok da hoş olmuş

ben de türbanlıyım nişanda bende boleroyla kapattım ama hiç içime sinmedi

hee burda bahsi geçen zarife benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
.resim de eklediydim ama sildim sonra.boleroyu unut:jeyyar: çünkü ben boyundan bağlı sırtı açık modeli kapattırmıştım yamalı fln durmamıştıkaydirigubbakcemile3
eklerim görmen için bi tane resim istersen hiç fena olmamıştım:sm_cool::sm_cool:

bolerolu modeller, türbanla kapatıldığında hoş durabilir bunlar

2mfkcv6.jpg

9jkc2u.jpg

i22ber.jpg

m9rfig.jpg

5d53rs.jpg

paylaşımın güzel ama canım bunlar ancak boleroyla kapatılır.o da çok kötü oluyorr:umursamaz:

bende bir model var kısmetse kınamda giymeyi düşünüyorum boshayallersmile tabi rengi siyah olmayacak

Eklentiler

• $foto19.jpg
    $foto19.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 176
evt ama zarifecik'in modeli çok şıktı bende hatırlıyorum.koysana bacım fotonuzemuszemus

bende bir model var kısmetse kınamda giymeyi düşünüyorum boshayallersmile tabi rengi siyah olmayacak

gerçekten çok hoş bi model. ablamın düğünü için model arıyordum bende büyük ihitmalle ztn bu tip bişi olcak. yaka kısmı biraz farklı olacak. ama şahaneymiş. tşkler arkadaşım a.s.

Back