Gelinlik Modelleri Türbanlı gelinlikte fermuar mı korsaj mı?acil cevap bekliyorum kızlar

papatya2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
64
0
86
Denizli
kızlar gelinliğim bu tabi türbanlı olucak normal modelin arkası korsajlı gelinlikçi türbanlılarada korsaj yaptıkları daha rahat olacağını söyledi fermuarda patlama riski var dedi ama ben karar veremedim.1 hafta sonra teslim alıcam son gün karar vericem sizce nasıl yaptırmalıyım?Tecrübelilerin fikirlerini bekliyorum opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $benim gelinliğim.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 125
bencede korsaj yaptir hem daha guzel duruyo,bu arada gelinliginde cok guzelmis,zemuszemus
ALLAH bi yastikta kocatsin iyisallah:Saruboceq:

ben korsajlı sevmiyorum hiç
fermuarlı daha güzel oluyor birde inci düğme...
yine de senin kararın tabi...bu arada düğün ne zaman..az varsa patlamaz ki.

yok üstünde hareket ederken arabaya binerken falan fermuar patlayabilirmiş
korsaj daha güsel bence hem son dakika süprisi olmuyo düğün stresiyle kilo alıp verdiğini düşünsene fernuar kapanmassa yada gelinliğin bol durursa ama korsajda bunlarla karşılaşmıyosun

Patlamasa bile Fermuar sevmiyorum bende, Ya düğme olsun yada , korsaj ( korsaj dediğin şu bağlanan iplermi canım yanlış bişiy söylemiyim şimdi ) daha şık duruyor..

ben korsa giymedim ama şu jartiyer varya zaten korse gibi sıkıyor zaten ondan al içine patlasa bile birşey olmaz zaten patlamaz ben o kadar oynadım patlamadı senin ki hiç patlamaz

Evet gelinlikçide bu nedenden korsaj tercih ediyo sanırım kilo alıp vermem heralde zaten 10 gün filan kalmış olucak gelinliği teslim aldığımda ama korsajda tam bedenine göre bağlandığı için tam oturacaktır.

Kapalı gelinliklerde genelde düğme kullanılmış burdaki bütün gelin fotoğraflarına baktım :) gelinlikçime söyliycem bakalım sanırım en mantıklısı düğme kafamçokkarıştı

Benim kuzenimin korsajlı olmuştu gelinliği canım ama gelinlikçisi pek becerememiş heralde nedense pek estetik bir görüntü olmamıştı türban ve korsaj..Yine de sen bilirsin.Bu arada Allah mesut etsin..

canım gelinliğini gerçekten çok güzel allah mesut etsin. Rica etsem hangi moda evinden aldığını veya diktirdiğini söyler misin? Bİde kaça mal oldu? Teşekkür ederim şimdiden.opuyorumnanaktan

korsaj şu arkadan bağlamalıysa sakın yaptırma derim biçimsiz oluyo, ablama öyle yapmışlardı hiç hoş olmadı...
Arkadaşların dediği gibi inci düğmeli hoş olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…