• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Türbanli gelinlik seceneklerı ıcın yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
515turbanmodeli.jpg
bu çok güzelmiş yaa

Ya internette pek güzel türban modelleri yok en iyisi evlenen türbanlı arkadaşların sıkı takipçisi olmak :) Nolur arkadaşlar bize yardımcı olun gelinlik fotoğraflarınızı bizimle paylaşın..

arkadaşlar bala gelinlikteki modelleri cok begendim.diktirmektense hazır alma taraftarıyım.fiyatları konusunda bir bilgisi olan varmı yardım edermisiniz:dance:

arkadaşlar bala gelinlikteki modelleri cok begendim.diktirmektense hazır alma taraftarıyım.fiyatları konusunda bir bilgisi olan varmı yardım edermisiniz:dance:

evet ben bılıyom abıye beyendım 6-7 mılyardı cok pahalı model cal dıktır

Kızlar Bala'nın açılış sayfasında sarı bir elbise var ben bittim ona ya çok güzel bence ama kataloglaırnın arasında göremedim :oklava:

ya kızlar internetteki modeller gerçekten çok kötü hani başbakan oğlunu evlendirmişti gelininin gelinliği çok hoştu onu bulursam eklerimm inşallah.şimdiden kolay gelsinnn

KK´da paylastinmi gelinlik resmini canim? Yada ben mi denk gelmedim?? Merak ettim..opuyorumnanaktan

kızlar kadir topbaşın gelinin elinliği güzelmişş birde bunun üzerine türban yapılırsa çok şık olur gibi geldi ne dersinizzzyerimseniben

Back