• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Türbanli gelinlik seceneklerı ıcın yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaşlar konuya baktım ama göremedım gelınbası var sanırım ama gelınlık modellerı göremedım .
Önerisi olanlar resımlerını paylasırmı lütfen :CüvCüv:

img][/img]
12pd7.th.jpg]

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette ki türbanlı gelinlik modellerini hiç beğenmiyorum.Çok araştırdım ama maalesef "işte bu" dediğim bi model bulamadım.Zaten sınırlı sayıda tesettürlü gelinlikler.

bence hiç güzel değil bunlar kızlar
kendi zevkinizle daha güzelini yaratabilirsiniz

Ben tesettürlü gelinlik istiyorum ama internette model yok...
İstediğiniz gelinliği beğenin sonra onu birkaç değişiklikle tesettürlü hale getirirsiniz...
Ben netteki modelleri hiç beğenmiyorum açıkçası ...
Birkaç tane güzel çıkıyo sadece...

kısmet olur da evlenirsek aşkımla, beğendiğim bi model var straplez,onu modelini kolları ve göğsü kapalı şekilde yeniden diktirmeyi düşünüyorum. ama türbanlı/başörtülü modeller çok şıkırtılı olmasa daha iyi duruyor sanki. çünkü başörtün zaten çok hareketli oluyor.üstünde duvak taşlı süslü..bi de gelinlik çok abartı olursa güzel durmuyor bence..bikaç arkadaştesettür gelinlik giymişti kk da vardı beğendiğim..onların resimleri gelinliklerimizin resimlerini koyalım bölümünde varrdı snırım..kısaca nettekiler hayalleri geniş olmayanların çalışmaları bence..yine de fikir olması açısından eklemeye çalışacağım...

aynen canım bende hıç beğenmiyorum internetteki modelleri
benimde gelinliğin kapalıydı..

aynen canım bende hıç beğenmiyorum internetteki modelleri
benimde gelinliğin kapalıydı..

konuyu açan arkadaş sanırım biraz da bunu demek istemiş. eğer tesettürlü gelinlik (kendi giydiğiniz vs.) modeli varsa yüzünüzü falan kapatarak koyarsanız faydalı olabilir :enbuyukkk:

bence buraya eklenen gelinlik modellerinin çoğu hatta hemen hemen hepsi tesettürlü gelinlik olmuyor.illa başı kapatıp boğaz kısmını açmak,eşarbı başın arkasından bağlatmak bence tesettürlü gelinlik değil.bende internetten model bulamadım ama beğendiğim modelleri de kapattırmak zor değil ki zaten en mantıklısı da bu.çünkü seçenekler gerçekten çok az.

Back