- 18 Kasım 2020
- 29
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi fataldanger
Fotoğraf paylaşabilir misiniz acaba? Ben ocak ayında görüşeceğim Tural Bey ile, yaptığı ameliyatlarin sonuçlarını iyice incelemek istiyorumMerhaba Tural Hocaya 6 gün önce ameliyat oldum.Hala atel alınmadı ancak sonuç şimdiden güzel gorunuyor.Benimki revizyon olduKaburgamdan kıkırdak alındı,8 saat sürdü.Hic sismedi,morarma olmadı.Atel alınınca yine yazarım.
Merhaba sizin ameliyat nasıl geçdi?Merhaba benim görüştüğüm hastaları çok memnun kalmışlar ameliyattan sonra, çok ilgili iyi bir doktormuş. Ben de 30 Ekime randevu aldım güzel geçerse 3. ameliyatımı Tural Beye olmayı çok istiyorum
İyi günler, ameliyatınız nasıl geçdi?Fotoğraf paylaşabilir misiniz acaba? Ben ocak ayında görüşeceğim Tural Bey ile, yaptığı ameliyatlarin sonuçlarını iyice incelemek istiyorum
Merhaba henüz ameliyat olmadım, Mart ayında ameliyatım.İyi günler, ameliyatınız nasıl geçdi?
Burnunuz nasıl? İstediğiniz gibi oldu mu?Merhaba Tural Hocaya 6 gün önce ameliyat oldum.Hala atel alınmadı ancak sonuç şimdiden güzel gorunuyor.Benimki revizyon olduKaburgamdan kıkırdak alındı,8 saat sürdü.Hic sismedi,morarma olmadı.Atel alınınca yine yazarım.
EvetBurnunuz nasıl? İstediğiniz gibi oldu mu?
Fotoğraf atabilmeniz mümkün mü acaba
Merhaba, Tural Bey ile randevum var. İki gün sonra ameliyat olacağım. Ameliyattan sonra bir problem yaşadınız mı? Görünüşünden memnun musunuz? Fotoğraf atabilme imkaniniz var mı?
Size ne kadar fiyat verdi?Merhaba, Tural Bey ile randevum var. İki gün sonra ameliyat olacağım. Ameliyattan sonra bir problem yaşadınız mı? Görünüşünden memnun musunuz? Fotoğraf atabilme imkaniniz var mı?
25 bin tl. Fiyatlar 20 binden başlıyormuş ve zorluk seviyesi arttıkça fiyat da yükseliyorSize ne kadar fiyat verdi?
Bana, size verdiğinin iki katından bile fazla fiyat verdi25 bin tl. Fiyatlar 20 binden başlıyormuş ve zorluk seviyesi arttıkça fiyat da yükseliyor
Geçmiş olsun. İlk ameliyat mı bu fiyat yoksa revizyon mu? Bana 3 katı fiyat verdi25 bin tl. Fiyatlar 20 binden başlıyormuş ve zorluk seviyesi arttıkça fiyat da yükseliyor
Bana, size verdiğinin iki katından bile fazla fiyat verdi
Üç katı mi? Yok artık. İlk ameliyat olacak benimkiGeçmiş olsun. İlk ameliyat mı bu fiyat yoksa revizyon mu? Bana 3 katı fiyat verdi
Çok geçmiş olsun. Sizin sorun neydi?Arkadaşlar merhaba ben 18 martta Tural beye revizyon oldum. Daha atel çıkmadığı için sonucu bilemiyorum.
Sizin ilk ameliyat olacağı için öyle:)Üç katı mi? Yok artık. İlk ameliyat olacak benimki
Teşekkür ederim. Benim 3. ameliyatim oldu. Yüksek radix ters v deformitesi burun kanatlarında çekilme ve nefes problemim vardı.Çok geçmiş olsun. Sizin sorun neydi?
Merhaba Tural Hoca'ya 3. revizyonumu olmak istiyorum. Sag kanadımda kıkırdak eksikliğinden hafif kayıklık var, kanatlarım daraltılacak, ucu biraz ufaltılabilir bir de nefes için septoplasti yapılacak burnun tamamen kırılmasını istemiyorum. Benim gözüm korktu kırılmasından falan. nispeten kolay bir burnum var ama fiyat korkutuyor. Size ne fiyat vermişti??? ben bu sene ekime olmak istiyorum kendisine. Ayrıca nasıl ulastınız whatsapptan yazıyorum, instadan yazıyorum geri dönüş yok. İletişim çok kötü.Arkadaşlar merhaba ben 18 martta Tural beye revizyon oldum. Daha atel çıkmadığı için sonucu bilemiyorum
Teşekkür ederim. Benim 3. ameliyatim oldu. Yüksek radix ters v deformitesi burun kanatlarında çekilme ve nefes problemim vardı.