- 16 Şubat 2011
- 532
- 513
- 323
- Konu Sahibi Turunculamba
-
Kadar uzun sure bozulmamasi cok sasirtici
valla sadece goruntu bence belki de ben amacini anlamadim 4 yildir var evimde ne bileyim cok super bisey diyemem. bi kere makinaya attim deterjan kokusu sindi bide. Su sisesini kullaniyorum resmen yosun kokuyor iki uc gune bir tuz limonla calkaladigim halde.
Ben sürekli atıyorum makineye hiç koku falan olmuyor.. Şişe içinde sirkeli suyla yıka canım, bir daha olmaz.. Hatta sirkeyi biraz beklet içinde ondan sonra yıka.. Şirketin önerisi böyle..
Ablam da kullaniyor onda da ayni sey oldu hatta artik cam alacagim diyor. Omru mu tukendi acaba eskiden de makinaya atardim olmazdi. Su sisesi icin de deneyecegim tesekkurler...
ben kullanıyorum. cok memnunumKizlar merhaba
aranizda tupperware urunleri kullanan var mi.varsa hangi Durumlarda kullaniyosunuz, memnun musunuz,. Iki haftaya kadar urunleri taze tutuyomus,dogru mudur.almayi istiyorum da ???
pahlı ama ıyı. bende her serısı var cok ıyıEvet cnm cok gereksiz pahalı fakat iki haftaya kadar taze tutuyomus.peynirleri yeşillikler falan.acaba gerçekten öyleyse diğer sanki:)
Ben peynir kanına ne zaman peynir koysam küflendi. Acaba nasıl kullanıyırsunuz tarif edebilir misinizEvet bende kullanıcı olarak memnunum peynırım hiç bozulmuyor saklama kaplarında çerez kurabiye hiç bayatlamıyo mutfağınız. nemli olsa bıle suluklarında koku olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?