- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
-
- Konu Sahibi Turunculamba
Evet cnm cok gereksiz pahalı fakat iki haftaya kadar taze tutuyomus.peynirleri yeşillikler falan.acaba gerçekten öyleyse diğer sanki:)bence gereksiz pahalı, o kadar para verip daha şık bir şey almak isterim ben evime.
Ben salata icin az az sürekli yeşillik yıkama sevmiyorum mesela hepsi yıkanip uzun süre saklanıyor sa çok iyi bence???Benim yengem her cesidini aldı çok memnun
Ve evet taze tuttuğunu söylüyor çok uzun bi süre
Niye o kadar pahalı bence de saçma. Ama işe yaricaksa de gereksiz gibi.Benimde ceyizimde var ve ben seviyorum yesilliklerin omrunu bir hafta kdar uzatiyor duzenli oluyor hersey ama gereksiz pahali evet
Evet yengem de o şekilde saklıyor yesillikleri ayiklayip koyuyor lazım olduğunda alıp dogruyorBen salata icin az az sürekli yeşillik yıkama sevmiyorum mesela hepsi yıkanip uzun süre saklanıyor sa çok iyi bence???
ben bir kaç ürünü kullanıyourum ama yamulan ürünlerinden memnun değilim şeffaf ve sert olanlarını seviyorum tazelikten ziyade bir yere yemeğe pikinğe vs giderken kullanmak için güzelKizlar merhaba
aranizda tupperware urunleri kullanan var mi.varsa hangi Durumlarda kullaniyosunuz, memnun musunuz,. Iki haftaya kadar urunleri taze tutuyomus,dogru mudur.almayi istiyorum da ???
avon gibi bişey bu güzel pazarlama taktiği bulmuşlar
sağlıklı olduğuna da inanmıyorum
Merhaba, bende çeyiz sevdasıyla girdim bu işe :)) Geliş fiyatına bütün çeyizimi tupperware ile dizdim. Hatta yakınlarımda çok fazla gelin adayı olduğu için hepsine yardımcı oldum. Pahalı diyebilirsiniz, ancak kesinlikle değerKizlar merhaba
aranizda tupperware urunleri kullanan var mi.varsa hangi Durumlarda kullaniyosunuz, memnun musunuz,. Iki haftaya kadar urunleri taze tutuyomus,dogru mudur.almayi istiyorum da ???
Cnm sayfana bi goz atcam:)Merhaba, bende çeyiz sevdasıyla girdim bu işe :)) Geliş fiyatına bütün çeyizimi tupperware ile dizdim. Hatta yakınlarımda çok fazla gelin adayı olduğu için hepsine yardımcı oldum. Pahalı diyebilirsiniz, ancak kesinlikle değer10 yıl garantili ürünler ve hiç bir malzemenizin yemeğinizin bozulmasına izin vermiyor Doğru yerde doğru kullanımla çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Eşim bile o kadar memnun ki (erkek olmasına rağmen) elimde kalan son ürünleri satmamı bile istemiyor Sürekli ürünlerin içinden bunu kendine ayır, bak bu da çok güzel diyerek seçiyor Eğer ilgilenirseniz, elimde kalan son ürünleri (hepsinden 1 er adet var) geliş fiyatının da çok altında satıyorum. İnsanlar şaşırıyorlar bu fiyatlar gerçek mi diye Instagram sayfama beklerim ...
Kadar uzun sure bozulmamasi cok sasirticiBende tüm ürünleri var.. Hepsindende çok memnunum.. Evimde başka hiç plastik ürün yok.. Tuzluklarım bile tupper.. Garantisinin olması çok güzel.. Kırılırsa çatlarsa aynısını gönderiyorlar çünkü.. Yeşilliklerimi, peyniri, şarküteri gıdalarını, aklınıza gelebilecek herşeyi çok uzun süre taze saklıyorum.. Hatta sütlaç filan yaptığımda 1 ay kadar kalabiliyor. Ne kuruyor üzeri, ne bozuluyor.. Hiç birşey olmuyor... Tupper olmayan bi mutfak düşünemiyorum ben..