Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben orta boy kullanıyorum. 2 yıl oldu alalı. çok da memnunum. 2 kalıp peyniri rahatlıkla koyabiliyorum. tavsiye ederim
çok sağol canım.nette resimlerde bazen anlaşılmıyor kutu gelince elime şok olabiliyorum boyutlar konusunda.en küçük boyu için çok küçük diye duymuştum büyük ve ortada kararsızdım ama 2 kalıpda idealmiş hem fazlada yer kaplamaz.
ben üye olmak istiyorum nasıl üye olunur bilen biri bana msj atsınn arkadaşlar
Bu ürünlerin temizliğini neyle yapıyorsunuz arkadaşlar? Beyaz sabun ya da sirke diye duymuştum.
bende de adını hatırlamıyorum ama sebze koymak için aldğım bikaç kap var, ama makinada yıkayınca kapağı gevşedi ve tutmuyorhava alıyor. aldığım kişi de buralardan gitti, napcam ben?
bide peynir kabına bikaç çeşit peynir birden konabiliyormu?
son olarak hamur ve yoğurt mayalama kaplarından almıştım,hamuru hiç denemedim ama yoğurdum hemen ekşidi. acaba pratikte bir hatamı yapıyorum arkadaşlar? bilgisi olan varmı? şimdiden teşekkürler :)
arkadaşlar bende çeyizime bir sürü tupperware aldım.
Mucize şekerler
Oval set ve baharatlık
patetes ve soğan saklamak için olan yeşilk renkli kaplardan
tini mini hanım
şimdide peynir dünyası almak istiyorum kullanışlı bir ürün mü? birde sürahilerini ve mini max ı kullanan varmı bu ürünleride almayıda düşünüyorum
yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bende çeyizime bir sürü tupperware aldım.
Mucize şekerler
Oval set ve baharatlık
patetes ve soğan saklamak için olan yeşilk renkli kaplardan
tini mini hanım
şimdide peynir dünyası almak istiyorum kullanışlı bir ürün mü? birde sürahilerini ve mini max ı kullanan varmı bu ürünleride almayıda düşünüyorum
yardımcı olursanız sevinirim
anladım yardımcı olduğunuz için teşekkürler peki sürahilerini kullanan arkadaşlar var mı