Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tinimini de 8lt çok güzel ben sadece onu kullanıyorum sadece yeşilliği değil tüm sebzeyi dolduruyorum içerisine; ayrıca kurabiye saklamak için de su serisini kesinlikle tavsiye ederim.
saol canım... peki 8 lt olanın içine neler sığdırabiliyorsun ?
su serisine de bir bakayım![]()
tini mini hanımı ben de kullanıorum cnm bn de 1.6 lt si var bir demet kıvırcık sığmıyor tabiki bir büyüğünü alsan yeter bence sana şeker kapları
çok severek kullanıorum ben herşey saklıorum onlarda kek,börek,kuruyemiş..tavsiye ederim yani
evet yaz karnavalı var kızlarr yaz karnavalında da eko kaplar var çok kullanışlı,sürahi var bir de kaçırmayın derim
kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.henüz tupperware in ürünlerinden kullanmadım ama sipariş ettm gelecek.sebze ve yeşillikleri yıkayrakmı saklıyorsunz bazıları da kağıt havluya sarıyoruz diyolarkullanan arkadşalr tavsiyelerinizi bekliyorum salatalık, domates bunları nasıl hangi kaplarda saklıyorsunuz
Neredeyse bütün ürünlerini kullanıyorum diyebilirim.Hepsindende çok memnunum.Annem üye olmuştu bana çeyizlik almak için.
Hem gelişine sahip olduk ürünlere hemde hediyeler kazandık.En az 3-4 Bin TLlik tupperware sahibim şu anda.evimde küçük zor sığdırıyorum ama hepsi çok işime yarıyor.bunlar olmasa naparmışım diyorum.oyle bir girmişki tupper hayatımıza.10 yıldır tanıyorum ve kullanıp memnun kaldıkça insanın aldıkça alası geliyor.Bağımlılık yapıyor bu tupper annem zor bırakmıştı zamanında üyeliği: )
Neyse arkadaşım sorunu yanıtlayayım.Ben sebzelerimi ve yeşilliklerimi isimleri tini mini hanım olan sebzeliklerde saklıyorum.Bir tane büyük bir tanede orta boyu var bende.Buzdolabımın sebzelik kısmındaki kendi sebzeliklerini çıkarttım yerine tini mini hanımları koydum onları kullanıyorum.Çok daha pratik ve güvenli yiyeceklerim açısından.Yeşillikleri yıkayıp koyarsan sana kullanım açısından kolaylık olmuş olur ama yıkamadanda koyabilirsin.Ben eğer zamanım varsa marketten geldiğim gibi yıkayıp (salatıcı diyede bi ürün var) onda kurutup kaldırıyorum salatacının içindede saklanabiliyo sebzeliktede.Ben hangisi boşsa ona koyuyorum.Sonra çıkartıp salatamı yapıyorum hergün yıkama derdi olmuyo.Domates salatalık içinde sebzeliği kullanabilirsin yada herhangi bir saklama kabındada durabilir.Şu kabın içine illa şu konulacak bu kap bunun içindir diye birşey yok.Her kabın içine hangi gıdayı koyarsan koy hepsi aynı kalitede ve tazelikte koruyor.Ben denemiş biri olarak söylüyorum.yalnız dipnot olarak şunuda hatırlatiim sebzeler durdukça buhar yapar.Mesela kabı açıp içinden birşey alacağın zaman buharını o ıslaklığı bir bezle kurularsan daha iyi olur.Ben öyle yapıyorum.
Aklına takılan birşey olursa sen yine sor.Yardımcı olurum![]()