• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware ürünler,nden hangisini almalıyım?

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar öncelikler merhaba, çeyizimin saklama kapları kısmında tercihim tupperwaredan yana olucak sanırım çünkü etrafımda çok kullanan ve memnun kalan tanıdıklarım var.. yalnız birçok ürünü var sizce hangisini yada hangilerini almalıyım? en çok işime yarayacak olan hangileri? yardımcı olursanız çok sevinirimm

Tupperware ürünleri hakkında benimde kafamı karıştıran bir konu var. Kadınlar Kulubünde bir çok üye çeyizi için tupperware almış.

Fakat bu ürünler plastik değil mi? Uzun kullanım açısından ne kadar sağlıklı ? Kullananlar bu konuda bilgilendirebilir mi? Bu nedenle alıp almamak arasında kararsız kaldım. :18:

buzluk için olan antartika serisini kesinlikle tavsiye ederim, köfte börek sebze artık aklınıza ne gelirse buzlukta saklamak için kullanabilirsiniz, kesinlikle poşetle saklanıldığı zaman oluşan o kötü koku olmuyor artı buzluk cok daha düzenli oluyor ve verimli kullanılıyor

şeker kapların her boyu, kalan yemekleri, kahvaltılıkları, yoğurdu uzun süre saklamak için çok uygun

eko kaplar çok kullanışlı, hamur mayalamak, bakliyat ıslamak, yoğurt mayalamak gibi mutfakta sürekli kullanılan el altında olması gereken ürünler

bakliyat kapları - oval seris- da çok kullanışlı kiler derli toplu oluyor

kristalin ve damla serileri de hem servis hem saklama amaçlı güzel ürünler

peynir saklamak için kompaktüs kaplar çok güzel

doğru şekilde kullanırsanız çok memnun kalırsınız

ben işe giderken su şişesini kullanıyorum çok ideal pet şişeler hep çantama dökülürdü ıslanırdı herşey...oval set maksi miks sürahisi soysoyu var bende ben memnunum çok amaçlı bezi de çok beğeniyorum tabii en son karar senin

Tupperware ürünleri hakkında benimde kafamı karıştıran bir konu var. Kadınlar Kulubünde bir çok üye çeyizi için tupperware almış.

Fakat bu ürünler plastik değil mi? Uzun kullanım açısından ne kadar sağlıklı ? Kullananlar bu konuda bilgilendirebilir mi? Bu nedenle alıp almamak arasında kararsız kaldım. :18:

ürünler plastik ama alelade toplama pvc plastik değil, tıpta kullanılan plastik cinsinden - kalp kapakçığı, damak, göz lensi vs - yani sağlıklı ürünler

en basitinden dışardan alınan yoğurt 3 -4 gün sonra kalıbının içerisinde ekşiyor, kenarlardan sararmaya başlıyor ama tupperware ürünlerinde bunlarla karşılaşmıyorsunuz gerek hammadde gerek ürünlerin tasarımı gereği

artı bir de kırılmaya çatlamaya bükülmeye karşı ömür boyu garantileri var

ben işe giderken su şişesini kullanıyorum çok ideal pet şişeler hep çantama dökülürdü ıslanırdı herşey...oval set maksi miks sürahisi soysoyu var bende ben memnunum çok amaçlı bezi de çok beğeniyorum tabii en son karar senin

size de bir püf noktası vereyim, ağız teması olduğu için bir süre sonra şişelerde koku olayı olabiliyor, bu durumda bir tatlı kaşığı karbonatla su koyup şişeyi iyice çalkalayın 10-15 dk bekletin kokudan eser kalmıyor haberiniz olsun

ürünler plastik ama alelade toplama pvc plastik değil, tıpta kullanılan plastik cinsinden - kalp kapakçığı, damak, göz lensi vs - yani sağlıklı ürünler

en basitinden dışardan alınan yoğurt 3 -4 gün sonra kalıbının içerisinde ekşiyor, kenarlardan sararmaya başlıyor ama tupperware ürünlerinde bunlarla karşılaşmıyorsunuz gerek hammadde gerek ürünlerin tasarımı gereği

artı bir de kırılmaya çatlamaya bükülmeye karşı ömür boyu garantileri var

Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim :16:

Bende almalıyım o zaman :109:

canım benim kafamda da çok soru işareti var en nihayetinde plastik diyorum ama ham maddesi farklı maddelerden oluşuyor.. ben çalıştığım için evlenince yemek sıkıntım olucak bu yüzden buzluğu çok kullanıcam ve bunun için tupperware en çok buzdolabı ürünlerini almak istiyorum erzaklar için cam kavanozları tercih ediyorum..buzluğua ve dolaba konulacak güzel ürünleri var.. yorumlarınız için çok teşekkür ederim başka kullanan yok mu bayanlar szin tavsiyeleriniz neler? birde şu sihirli miksim var bunun hakkında ne diyosunuz?

canım benim kafamda da çok soru işareti var en nihayetinde plastik diyorum ama ham maddesi farklı maddelerden oluşuyor.. ben çalıştığım için evlenince yemek sıkıntım olucak bu yüzden buzluğu çok kullanıcam ve bunun için tupperware en çok buzdolabı ürünlerini almak istiyorum erzaklar için cam kavanozları tercih ediyorum..buzluğua ve dolaba konulacak güzel ürünleri var.. yorumlarınız için çok teşekkür ederim başka kullanan yok mu bayanlar szin tavsiyeleriniz neler? birde şu sihirli miksim var bunun hakkında ne diyosunuz?

Bende evlenince çalışacağım aynı durumdayız :26:

Plastik ürünler zamanla koku yaptığı için çok fazla tercih etmiyorum günlük hayatımda bile. En basiti plastik su şişelerini bile kullanmam. Cam olan su şişelerini kullanırım her zaman çok daha sağlıklı ve plastik şişelerin birden fazla kullanıldığında kısırlık yaptığını duymuştum.

Çok kararsızım. Kullanan arkadaşlar lütfen bizlere yardımcı olsunlar :44:

Çeyizim için dolu dünya Tupperware ürünü aldım, henüz kullanmadım dolayısıyla..
Annem Sera serisini kullanıyor sadece, çok memnun..
Haftalık pazar alışverişine kadar yeşillikler yıkanmış olmasına rağmen sararma, solma olmadan aynen duruyor..

Back
X