• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware hakkında

umudumyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
290
1
46
Denizli
slm kızlar
mutfağıma saklama kapları almak istiyordum. bir arkadaşım tupperware al dedi. fiyatlara baktım çok pahalı geldi. aranızda kullanan var mı ve gerçekten anlatıkları kadar kullanışlılar mı merak ediyorum. şimdiden sağolun kızlar

merhaba tuppewar saklama kaplarından kullanıyorum.gerçekten çok pahalı özelliği içindeki sakladığın ürünü uzun süre taze tutabilmesi.ben bisküviler için kullanıyorum bi de peynir için tuppeewarım var.Almanı tavsiye ederim.

kesinlikle tvsiye ederim.peynir kabı var bende,1 ay peyniri saklayabiliyorum tadı değişmeden.ayrica birde sebze saklamak için kaplarım var onlardan da gayet memnunum

kesinlikle tvsiye ederim.peynir kabı var bende,1 ay peyniri saklayabiliyorum tadı değişmeden.ayrica birde sebze saklamak için kaplarım var onlardan da gayet memnunum

internette biraz araştırdıktan sonra tini mini hanım seti ve erzak saklama kaplarını sipariş verdim:) bakalım memnun kalırsam beğendiğim başka şeyler de var. sizi de okuduktan sonra iyi ki sipariş vermişim dedim teşekküerler canım:)

merhaba tuppewar saklama kaplarından kullanıyorum.gerçekten çok pahalı özelliği içindeki sakladığın ürünü uzun süre taze tutabilmesi.ben bisküviler için kullanıyorum bi de peynir için tuppeewarım var.Almanı tavsiye ederim.

çok teşekkürler canım. ben de bugün renklerine dayanamayıp sipariş verdim:) memnuniyetimi ya da menuniyetsizliğimi burdan paylaşırım:)

bende daha bugün bitane daha aldım

bende 4lü kahvaltılık seti var.çok çok mucizevi bişi değil ama içindekileri uzun süre taze saklayabiliyor.gayet kullanışlı

saklama kaplarını tavsiye ederim pahalı evet ama durumuna göre işte durumun varsa al neden olmasın
ben çoğu şeyini aldım çok para verdim tupperware yani düşün bi bıçağına 120 tl verdim oda indirimli hali
saklama kapları
peynir kabı
bıçakları makası
soyucağı
yağdanlık
hamur mayalayıcısı birsürü şey aldım

şimdide mini şef istiyorum minik el robotu soğan falan doğramaya ceviz dopramaya vs. süper

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Merhaba,

Ben daha önce hiç tupperware ürünü kullanmadım. Burada met edenlerden duyduğum kadarıyla çok işlevsel ürünler. Acaba olmazsa olmaz tupperlarınız hangileri? Yani iyi ki bunu almışım herkes almalı dediğiniz. İişime pek yaramayan ve mutfağımda kalabalık teşkil edecek ürünler almak istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşkkürler.

tupperware ürünlerinin en kullanışlıları saklama kapları.limon sıkacağıdır süzgeçtir gereksiz buluyorum ben.başlangıç için tinimini serisinin 8 lt olanını alabilirsin.1 bağ marul 1 bağ maydonoz 1 bağ dereotu sığıyor ve 1 ay tazecik kalıyor.peynir içinse su serisini öneririm.artan yemekler ufak tefek kalan yiyecekler için mucize şekerlerin 4lüsü çok iyi.mucize şekerlerin 3lüsünü de alabilirsin kek poaça saklamak için.

Çok teşekkür ederim ben tupper ürünlerinden Berrak Serisinin Kırmızısına bayıldım yakından görmedim ama gerçekten çok şık görünüyor aynı zamanda da kullanışlıysa da çok iyi. Oval serinin saklama için uygun olduğunu düşünüyorum. Mucize şekerleri ben de almayı düşünüyorum.Peki bunların hepsi mikrodalgaya giriyor mu? Ayrıca Eko kaplar nasıl onlarda kullanışlı gibi.

Arkadaşlar kullandığınız tupperware ürünlerinizle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Hangisinden memnunsunuz ya da hangisini keşke almasaydım diyebilirsiniz?

tupperware gibi birçok saklama kabı var. bu ürünün fiyat farkının neden kaynaklandığını anlayamadım. benzer saklama kapları da hava sızdırmaz özelliğe sahip. 8-10 liraya benzer ürün alabilecekken bu markaya 50-60 lira vermek mantıksız geliyo bana. aradaki bu uçurumu yaratan ne gibi özellikleri var merak ediyorum.

Merhaba..

Sadece deneyimlerinizi paylaşınız lütfen..Memnuniyet yada memnuniyetsizliklerinizi aktarınız..

Sitemizde ürün temini,alışı,satışı yada reklamı yasaktır..Bu sebeple özelinize yönlendirmek(özel mesajlarda denetim altındadır),iletişim bilgileri vererek,referans linkleri bırakarak ticari amaç gütmek ve alt gurup oluşturmak için üye toplamak yasaktır..:34:

Bilginize..

çok da tıııınnnnnnn:))ne alem yer burası:))her yerde adamın olması yeter:))mıllet cınsellık ıceren ozel seylerını bıle yazarken ceza almıyorlar da.....benım yazdıgımdan kım rahatsız olduysa onlar rahatsız demekki !!!!!neden başkaları rahatsızlık duymadı...:))amannnnn ugraşamam sacmalıklarla.....hoşçakalın.

tupperware ürünlerinin en kullanışlıları saklama kapları.limon sıkacağıdır süzgeçtir gereksiz buluyorum ben.başlangıç için tinimini serisinin 8 lt olanını alabilirsin.1 bağ marul 1 bağ maydonoz 1 bağ dereotu sığıyor ve 1 ay tazecik kalıyor.peynir içinse su serisini öneririm.artan yemekler ufak tefek kalan yiyecekler için mucize şekerlerin 4lüsü çok iyi.mucize şekerlerin 3lüsünü de alabilirsin kek poaça saklamak için.

peyniri susuz direk mi koyuyosun,
suya mı koyuyosun??

Bende Tupperware ürünlerini kullanana kada plastiğe bu kadar para verilirmi diyordum. Ama sonra dayanamayıp aldım.
Ve özellikle 5-6 ürünü süperdi. Süper şef, Şık servis(yemeğinizi sıcak tutmakta mucizevi bir ürün), Su serisi, Termos, sıcak sıcak, peynir dünyası en beğendiğim ürünler.

Şu anda da üyeyim hem satış yapıyorum hem kendime alıyorum. Demekki plastiğe bu kadar para verilirmiş diyorum şimdi.
Kullanınca düşünce değişiyor. Fiyatlarınıda iyi takip ederseniz indirime girdiğinde çok uyguna geliyor.

Mesela yakın zamanda indirime girdi ve ben 4lü saklama kabını 40 tl yerine 20 tlye aldım. Pazardan kötü plastiğede neredeyse bu kadar para veriyorsunuz.

tupperware ürünleri gerçekten muhteşem yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz hiç bi problem çıkmadı annem bütün hepsinden cevizime bile aldı ürünleri harika :)

ben bu resmdekilern hepsine 200tl vermiştm kızlar gecen ay, sanırm normal satış fiyatlarıyla 400ü geçiomus katalog fiyatlarından almayn kesnlkle, ben hepsini ggden aldm çok da memnun kaldm, siddetle tavsiye ediorm, tupperware 4everrr:69:
$tupperss.jpg

slm kızlar
mutfağıma saklama kapları almak istiyordum. bir arkadaşım tupperware al dedi. fiyatlara baktım çok pahalı geldi. aranızda kullanan var mı ve gerçekten anlatıkları kadar kullanışlılar mı merak ediyorum. şimdiden sağolun kızlar

Evet pahalidir ama asla pisman olmazsin. Bnm yaptigim diger yorumlari da okuyabilirsin. Herkes memnun;)))

Back