Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle tvsiye ederim.peynir kabı var bende,1 ay peyniri saklayabiliyorum tadı değişmeden.ayrica birde sebze saklamak için kaplarım var onlardan da gayet memnunum
merhaba tuppewar saklama kaplarından kullanıyorum.gerçekten çok pahalı özelliği içindeki sakladığın ürünü uzun süre taze tutabilmesi.ben bisküviler için kullanıyorum bi de peynir için tuppeewarım var.Almanı tavsiye ederim.
tupperware ürünlerinin en kullanışlıları saklama kapları.limon sıkacağıdır süzgeçtir gereksiz buluyorum ben.başlangıç için tinimini serisinin 8 lt olanını alabilirsin.1 bağ marul 1 bağ maydonoz 1 bağ dereotu sığıyor ve 1 ay tazecik kalıyor.peynir içinse su serisini öneririm.artan yemekler ufak tefek kalan yiyecekler için mucize şekerlerin 4lüsü çok iyi.mucize şekerlerin 3lüsünü de alabilirsin kek poaça saklamak için.
slm kızlar
mutfağıma saklama kapları almak istiyordum. bir arkadaşım tupperware al dedi. fiyatlara baktım çok pahalı geldi. aranızda kullanan var mı ve gerçekten anlatıkları kadar kullanışlılar mı merak ediyorum. şimdiden sağolun kızlar