Tupperware Hakkında Yardımcı Olabilirim...

Özelden yazdım canım :)

Evet ürünler hakkında bilgi vermek için açtım canım bilgilendirmek istedim az çok :)

Şöyle yazayım kısa kısa serileri istersen.

Ultra Pro serisi --->> Fırın ve mikrodalga fırınlarda kullanılmak için.

Gurme Pişirme serisi --->> Mikrodalga fırında pişirmek için.

Mikro pro --->> -25 dereceye kadar derin dondurucuda kullanılabilir. 200 dereceye kadar fırında, 800 watta kadar mikrodalgada kullanılabilir.

Mikro star serisi --->> -25 ila 160 derece arası kullanıma uygundur. Yemeği ısıtıp servis yapmak için idealdir.

Damla serisi --->> Servis için kullanılır. Ayrıcı taşıma ve saklama amaçlı da olabilir.

Berrak serisi --->> İkram ve servis için kullanılır.

Eko serisi --->> taşıma, saklama için idealdir. Yoğurt mayalanabilir, hamur yoğurulur. Fasulye, nohut ıslatılabilir.

Kristalin serisi --->> Servis, taşıma ve saklama için uygundur.

Sera serisi --->> Sebze ve meyveleri buzdolabında tazeliklerini koruyarak saklar.

Şeker kaplar --->> Buzdolabında saklama, piknik ve taşıma için idealdir.

Antartika serisi --->> Derin dondurucuya yiyecek saklamak için idealdir.

Su serisi --->> Kuru gıda saklamada, buzdolabı içi saklamada, ilaç saklamada. mutfak ve banyo içi saklama da idealdir.

Oval set --->> Kuru erzak, baharat ve yağ koymak için idealdir.

Merhaba kızlar:KK3::KK3::KK3:

Topiklere ara ara göz atıyorum bir çoğunuzda tupper ürünleri var ancak kararsız arkadaşlar fazla sanırım. Yaklaşık 14 senelik tupperware kullanıcısıyım daha doğrusu annem :) Aylar öncesinde de danışman olarak dönüş yaptı kendisi bu arada bende baya bilgi edinmiş oldum. Amaç satmak değil yalnız sizlere yardımcı olmak isterim bilgi edinmek istediğiniz bir konu var ise. Sorularınızı merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olabilirim.:KK34::KK34:

bana da kar hakkında bir mesaj atar mısınız bende üyelik düşünüyorum da

X