Oda sıcaklığı ile dolap isis farklı olduğundan sebzeyi bir sure dolapta sogutup sonra sera sete koymak lazım uoksa kap icerisinde olusan buharlanma sizinki gibi bir sonuç dogurabilirAPIDAE, post: 33610790, member: 326608"]Geranio benide aydinlatir misin? Ben mi beceremiyorum bu tupper urunlerini kullanmayi yoksa urunlerde mi bisey var anlamadim. herkes memnun bir ben degilim. Ceyizim icin bir suru urun aldimm yavastan bazilarini kullandim test edeyim dedim:))
Sorunum sunlar:
1)Kucuk su siseleri; icine su doldurup yatagimin bas ucuna koyuyodum ama ikinci gun sise berbat bir sekilde kokuyordu baktim ki bu durum surekli oluyor attim bir kenara.
2)Su yesil desenli uzerinde sebze isaretleri olan dikdorten saklama kablarinin icine havuc koydum, uzerindende tusundan kapama yerini ayarlamistim sebzeye gore.1 hafta sonra havuclari actigimda ici nemlenmis, su gibi olmus islakti havuclar. ve saman gibi olmuslardi,uzun sure bozulmadan saklanmasi gereken havuclari atmak zorunda kaldim..
3)elle ipi cekmeli el mikseri; kucuk mor renk olanlardan aldim hemde 60 TL ye
Ama maydonoz koyuyorum dogramiyo findik kiracam kirmiyo. ne dograycam ben o el mikserinde sadece sogan mi?
Yardimci olursan sevinirm