Tupperware Hakkında Yardımcı Olabilirim...

Bi sor bakalim canim memnun kalmayan gormedim ben hic.

Almak istediginizde bana da ulaşabilirsiniz :)

Geranio yardimlarin icin cok tesekkur ederiz... ben 522 TL baydim tupperware urunlerine. cogu seyini aldim zaten.. artik yeni seyler cikarsa bakariz ben evlenecegim zaman.

Geranio yardimlarin icin cok tesekkur ederiz... ben 522 TL baydim tupperware urunlerine. cogu seyini aldim zaten.. artik yeni seyler cikarsa bakariz ben evlenecegim zaman.

552 TL mii :KK53: Aman Allahımmm bu kadar pahalımı gerçekten saklama kapları :KK52:

bende sorayım bişeyler aklımda kalmasın :KK76: hiç yukarıda bakmadım soruldu mu diye sorulduysa kusura bakma
1- penir dünyası mı? kompaktüs ızgaralı mı? (beyaz peynir,kaşar peynri,sucuk-salam tarzı gıdaları bi arada saklamak için)
2- çeyiz için en en en kullanışlı ve alınması gereken ürünleri hangisi? malum baya pahalı malesef bütçe el vermeyebiliyor
3- üyelik için bilgi lütfen satış limiti var mı kâr oranı ne kadar?
şimdiden teşekkürler

Tamam canım yeni ürünler alacağın zaman konuşabiliriz yine. Yardım edebildiysem ne mutlu bana.

bende sorayım bişeyler aklımda kalmasın :KK76: hiç yukarıda bakmadım soruldu mu diye sorulduysa kusura bakma
1- penir dünyası mı? kompaktüs ızgaralı mı? (beyaz peynir,kaşar peynri,sucuk-salam tarzı gıdaları bi arada saklamak için)
2- çeyiz için en en en kullanışlı ve alınması gereken ürünleri hangisi? malum baya pahalı malesef bütçe el vermeyebiliyor
şimdiden teşekkürler

1- Bir arada saklamak için kesinlikle peynir dünyası.
2- Bu ürün aslında ihtiyacınıza göre değişebilir. Yoğurt mayalamak, hamur yoğurmak için alabileceğin ürünler var. Buzdolabı yada buzlukta kullanabileceğin saklama kapları var aynı şekilde baharat, kuru baklagil gibi ürünleri saklamak için ürünler var. Yemek yaparken işini kolaylaştırması için süper şef gibi ürünler var. Var da var canım önceliğine bağlı birazda.
3- Üyelik işlemi şöyle oluyor başlangıç kiti denen bir olay var içi ürün dolu bi çanta alıyorsun 80 yada 120 liraya. Bunun ödemesini belirli haftalar içerisinde yapmak durumundasın zaten sattığında çok daha fazla kazanıyorsun. Bir kaç hafta üstüste 200 liralık sipariş verdiğinde asil üye oluyorsun. Kar oranı %20 katalog fiyatına göre ama hiç katalog fiyatından satan görmedim sen satmaya kalksan illa daha ucuzunu bulurlar zaten.

Tamam canım yeni ürünler alacağın zaman konuşabiliriz yine. Yardım edebildiysem ne mutlu bana.

1- Bir arada saklamak için kesinlikle peynir dünyası.
2- Bu ürün aslında ihtiyacınıza göre değişebilir. Yoğurt mayalamak, hamur yoğurmak için alabileceğin ürünler var. Buzdolabı yada buzlukta kullanabileceğin saklama kapları var aynı şekilde baharat, kuru baklagil gibi ürünleri saklamak için ürünler var. Yemek yaparken işini kolaylaştırması için süper şef gibi ürünler var. Var da var canım önceliğine bağlı birazda.
3- Üyelik işlemi şöyle oluyor başlangıç kiti denen bir olay var içi ürün dolu bi çanta alıyorsun 80 yada 120 liraya. Bunun ödemesini belirli haftalar içerisinde yapmak durumundasın zaten sattığında çok daha fazla kazanıyorsun. Bir kaç hafta üstüste 200 liralık sipariş verdiğinde asil üye oluyorsun. Kar oranı %20 katalog fiyatına göre ama hiç katalog fiyatından satan görmedim sen satmaya kalksan illa daha ucuzunu bulurlar zaten.

teşekkür ediyorum bildiğim kadarıyla peynir dünyasının üzerine bişey koyamıyosun ve içi kompaktüs gibi geniş hacimli değil galiba ben kullanım açısından kompaktüs düşünüyorum sen o saydığım kahvaltılıklar için olmaz mı dersin

teşekkür ediyorum bildiğim kadarıyla peynir dünyasının üzerine bişey koyamıyosun ve içi kompaktüs gibi geniş hacimli değil galiba ben kullanım açısından kompaktüs düşünüyorum sen o saydığım kahvaltılıklar için olmaz mı dersin

Uzerine derken ne demek istediğini anlamadim acikcasi. Hepsini bir aarada kompaktusle saklaman daha zor sanki. Peynir dünyası daha geniş hacme sahip diye söylemiştim. Ancak sen öbürünü daha rahat kullanirim dersen sen bilirsin tabi.

Uzerine derken ne demek istediğini anlamadim acikcasi. Hepsini bir aarada kompaktusle saklaman daha zor sanki. Peynir dünyası daha geniş hacme sahip diye söylemiştim. Ancak sen öbürünü daha rahat kullanirim dersen sen bilirsin tabi.
peynir dünyasının üzerinin hava alması gerekiyor bildiğim kadarıyla o yüzden üstüne bişey konamıyor onu kasdetmiştim teşekkür ederim cevapların için :KK16:

şimdiden teşekkürler

tammam bence en kullanisli ve alinmasi gerekenler yuvarlak saklama kaplari. Ben rengarenk aldim onlardan ceyizim icin, hem modasi gecmez:)

tammam bence en kullanisli ve alinmasi gerekenler yuvarlak saklama kaplari. Ben rengarenk aldim onlardan ceyizim icin, hem modasi gecmez:)
saolasın canım ya bende mucize şekerler var hediye gelmişti bana kare olsalar daha iyi olmamı? :KK52: bide sera setin en büyüğü yani 9.9 lt cm olarak ölçülerini verebilen olur mu

Ben de çeyizime bir çok tupper ürünü aldım ve çoğundan memnun kaldım. Yalnız "Ultra pro lazanya" ile birkaç tarif denedim. Tencerede haşlanmış gibi oldu. Tatsız tuzsuz :KK52: Ne gibi tarifler yaparsam lezzetli olur? Var mı püf noktaları? O kadar para verdim , dolabın bir köşesinde duruyor. :KK50:

peynir dünyasının üzerinin hava alması gerekiyor bildiğim kadarıyla o yüzden üstüne bişey konamıyor onu kasdetmiştim teşekkür ederim cevapların için :KK16:
Evet koymaman daha iyi canim zaten kocaman bişey orta boyu da ustune koyacaklarini icine koyuver:))

saolasın canım ya bende mucize şekerler var hediye gelmişti bana kare olsalar daha iyi olmamı? :KK52: bide sera setin en büyüğü yani 9.9 lt cm olarak ölçülerini verebilen olur mu
Saklama kaplari ilk tercihleriniz olsun bence kizlar. Sekillerine gelince kullanim amacina gore kare yada yuvarlak olmasi degisebilir. Mesela antartika seti buzlukta duzgun yer kaplamasi acisindan kare yada dikdortgen olmasi daha iyi. Mucize sekerler daha cok kalan yemek kuru yemis falan konmasi yonunden yuvarlakligi daha rahat.
Ben de çeyizime bir çok tupper ürünü aldım ve çoğundan memnun kaldım. Yalnız "Ultra pro lazanya" ile birkaç tarif denedim. Tencerede haşlanmış gibi oldu. Tatsız tuzsuz :KK52: Ne gibi tarifler yaparsam lezzetli olur? Var mı püf noktaları? O kadar para verdim , dolabın bir köşesinde duruyor. :KK50:
Neler yaptin canim mesela? Yagini tuzunu olculerine gore koydun dimi? Ona gore yardimci olayim.

Mesajlarinizi gec gördüm kusura bakmayin kizlar :rolleyes:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yeni üye oldum kendime alisveris yapmak icin, tabi ürün isteyen olursada geliş fiyatindan veriyorum kar amacli degil sadece kendime almak amacli uyelik yaptim diger firmaalra uye oldugum gibi
Hanfendi satış amaçlı açılmış bir konu değil burası. Amacınıza başka bi konu da ulaşmaya çalışın lütfen.

Hanfendi satış amaçlı açılmış bir konu değil burası. Amacınıza başka bi konu da ulaşmaya çalışın lütfen.
allah askina sacmalamayin lutfen :)) satis yapiyorummu dedim kendime biseyler almak icin uye oldum bisey isteyen CEVREMDEKİ insanlarada karsiz veriyorum dedim. istediginiz birsey varsa bana soyleyin mi dedim????
karsiz verdigim seyden ne gibi amacim olabilir??

allah askina sacmalamayin lutfen :)) satis yapiyorummu dedim kendime biseyler almak icin uye oldum bisey isteyen CEVREMDEKİ insanlarada karsiz veriyorum dedim. istediginiz birsey varsa bana soyleyin mi dedim????
karsiz verdigim seyden ne gibi amacim olabilir??
Cevremdeki lafını görmedim ben isteyen olursa alış fiyatından veriyorum yazıyor yukarıda alıntıma bakabilirsiniz. Neyse önemli olan o değil zaten üye olabilirsiniz kârlı kârsiz satış yapabilirsiniz beni ilgilendirmez.

Sonuç olarak arkadaşım merak ettiğin sormak istediğin bişey varsa buyur yoksa başka topiklerde sohbet ederiz bu konuda.

Oda sıcaklığı ile dolap isis farklı olduğundan sebzeyi bir sure dolapta sogutup sonra sera sete koymak lazım uoksa kap icerisinde olusan buharlanma sizinki gibi bir sonuç dogurabilirAPIDAE, post: 33610790, member: 326608"]Geranio benide aydinlatir misin? Ben mi beceremiyorum bu tupper urunlerini kullanmayi yoksa urunlerde mi bisey var anlamadim. herkes memnun bir ben degilim. Ceyizim icin bir suru urun aldimm yavastan bazilarini kullandim test edeyim dedim:))
Sorunum sunlar:
1)Kucuk su siseleri; icine su doldurup yatagimin bas ucuna koyuyodum ama ikinci gun sise berbat bir sekilde kokuyordu baktim ki bu durum surekli oluyor attim bir kenara.
2)Su yesil desenli uzerinde sebze isaretleri olan dikdorten saklama kablarinin icine havuc koydum, uzerindende tusundan kapama yerini ayarlamistim sebzeye gore.1 hafta sonra havuclari actigimda ici nemlenmis, su gibi olmus islakti havuclar. ve saman gibi olmuslardi,uzun sure bozulmadan saklanmasi gereken havuclari atmak zorunda kaldim..
3)elle ipi cekmeli el mikseri; kucuk mor renk olanlardan aldim hemde 60 TL ye :KK43: Ama maydonoz koyuyorum dogramiyo findik kiracam kirmiyo. ne dograycam ben o el mikserinde sadece sogan mi?

Yardimci olursan sevinirm[/QUOTE]
Oda sicakl

Oda sıcaklığı ile dolap isis farklı olduğundan sebzeyi bir sure dolapta sogutup sonra sera sete koymak lazım uoksa kap icerisinde olusan buharlanma sizinki gibi bir sonuç dogurabilir

Oda sıcaklığı ile dolap isis farklı olduğundan sebzeyi bir sure dolapta sogutup sonra sera sete koymak lazım uoksa kap icerisinde olusan buharlanma sizinki gibi bir sonuç dogurabilirAPIDAE, post: 33610790, member: 326608"]Geranio benide aydinlatir misin? Ben mi beceremiyorum bu tupper urunlerini kullanmayi yoksa urunlerde mi bisey var anlamadim. herkes memnun bir ben degilim. Ceyizim icin bir suru urun aldimm yavastan bazilarini kullandim test edeyim dedim:))
Sorunum sunlar:
1)Kucuk su siseleri; icine su doldurup yatagimin bas ucuna koyuyodum ama ikinci gun sise berbat bir sekilde kokuyordu baktim ki bu durum surekli oluyor attim bir kenara.
2)Su yesil desenli uzerinde sebze isaretleri olan dikdorten saklama kablarinin icine havuc koydum, uzerindende tusundan kapama yerini ayarlamistim sebzeye gore.1 hafta sonra havuclari actigimda ici nemlenmis, su gibi olmus islakti havuclar. ve saman gibi olmuslardi,uzun sure bozulmadan saklanmasi gereken havuclari atmak zorunda kaldim..
3)elle ipi cekmeli el mikseri; kucuk mor renk olanlardan aldim hemde 60 TL ye :KK43: Ama maydonoz koyuyorum dogramiyo findik kiracam kirmiyo. ne dograycam ben o el mikserinde sadece sogan mi?

Yardimci olursan sevinirm
Oda sicakl[/QUOTE]

Ne dertliymişsin be :) Sırayla gideyim canım bende.

1) Su şişesini bende kullanıyorum ailecek kullanıyoruz hatta. Suyu iki gün muhafaza ediyor sonrasında kokmaya başlıyor. Bu yüzden sürekli kullanım da işe yarıyor şişe ve sürekli temiz tutmak gerekiyor. Ama gece koyup sabah kokuyo oluyosa şişede bir sorun olabilir canım ben sabahtan akşama kadar kullanıyorum hiç bi sorun olmuyor.
2) Havuçları ıslak koymuş olabilirsin canım. Seradan test amaçlı bizde kullandık yeşillikleri 1 hafta sapasağlam tuttu. 2. haftaya doğru alttan bozulmaya başladı ama su vardı içinde annem tam kurulamamış sağolsun :)
3) İlk kullanımlarda biraz zorlayabiliyor süper şef:) Herşeyi doğrayabilirsin biraz sertçe çek sadece çok kullanışlı bi ürün yoksa.

Bu arada arkadaşlar ürünler 10 sene garantili geliyorlar. Yanlış kullanım dışında ürüne zarar geldiyse değiştiriyorlar. Bizim emektar sürahimiz yağlığımız falan yepyeni oldu birinin sapı diğerini kapağı kırılmıştı.

Merhaba kızlar:KK3::KK3::KK3:

Topiklere ara ara göz atıyorum bir çoğunuzda tupper ürünleri var ancak kararsız arkadaşlar fazla sanırım. Yaklaşık 14 senelik tupperware kullanıcısıyım daha doğrusu annem :) Aylar öncesinde de danışman olarak dönüş yaptı kendisi bu arada bende baya bilgi edinmiş oldum. Amaç satmak değil yalnız sizlere yardımcı olmak isterim bilgi edinmek istediğiniz bir konu var ise. Sorularınızı merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olabilirim.:KK34::KK34:
MERHABA ELİNİZDE
1 ADET SÜPER ŞEF1
1 ADET SERA 4,4
1 ADET MİKROFİBER MUTFAK BEZİ
1 ADET MODÜLER EKMEK DÜNYASI
1 ADET BERRAK EKMEKLİK
1 ADET ALASKA 4LÜ SET
1 ADET PRENSSES TACI
1 ADET KURABİYE KALIPLARI SETİ
1 ADET SICAK SOĞUK SU DOLDURULAN OKLAVA
1 ADET PERİ PASTA KESİCİ
1 ADET PERİ KARIŞTIRICI
1 ADET PERİ SÜZGEÇ
1 ADET PATATES EZİCİ
1 ADET SEBZE VE MEYVE OYACAĞI
1 ADET SİLİKON FIRCA
2 ADET EKO ŞİŞE 1LT
2 ADET OVAL SET ERZAK SAKLAMA

VAR MI

MERHABA ELİNİZDE
1 ADET SÜPER ŞEF1
1 ADET SERA 4,4
1 ADET BERRAK EKMEKLİK
1 ADET ALASKA 4LÜ SET
1 ADET PRENSSES TACI
1 ADET PERİ PASTA KESİCİ
1 ADET PERİ KARIŞTIRICI
1 ADET PERİ SÜZGEÇ
1 ADET PATATES EZİCİ
1 ADET SEBZE VE MEYVE OYACAĞI
1 ADET SİLİKON FIRCA
2 ADET EKO ŞİŞE 1LT
2 ADET OVAL SET ERZAK SAKLAMA

VAR MI
Burada satış yasak malesef. Sizi bi yere yonlendirebilirim yalnız. Özelden yazıyorum.

ben üye olmak istiyorum bilgi verir misiniz lütfen ? üyelik şartları nedir ? üye olduğumuzda ne kadar daha uyguna alabiliyoruz? garantili mi? hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

MERHABA ELİNİZDE
1 ADET SÜPER ŞEF1
1 ADET SERA 4,4
1 ADET BERRAK EKMEKLİK
1 ADET ALASKA 4LÜ SET
1 ADET PRENSSES TACI
1 ADET PERİ PASTA KESİCİ
1 ADET PERİ KARIŞTIRICI