Konun hayırlı olsun canım. O kararsızlardan biri de benim sanırım
merhaba gerçekten çok faydalı bi konu açmışssın ben de danışman olmak istiyorum amabisürü söylenti var biplastikten öte değil verilen paraya yazık cam ve porselen ürünler varken niye tupper.nasılbukadar uzun süre taze tutabiliyo falan falan...şimdi danışman olursak bize karı ne olur.ürünlerden ne kar ederiz biraz bilgilendirir misinMerhaba kızlar
Topiklere ara ara göz atıyorum bir çoğunuzda tupper ürünleri var ancak kararsız arkadaşlar fazla sanırım. Yaklaşık 14 senelik tupperware kullanıcısıyım daha doğrusu annem :) Aylar öncesinde de danışman olarak dönüş yaptı kendisi bu arada bende baya bilgi edinmiş oldum. Amaç satmak değil yalnız sizlere yardımcı olmak isterim bilgi edinmek istediğiniz bir konu var ise. Sorularınızı merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olabilirim.
merhaba gerçekten çok faydalı bi konu açmışssın ben de danışman olmak istiyorum amabisürü söylenti var biplastikten öte değil verilen paraya yazık cam ve porselen ürünler varken niye tupper.nasılbukadar uzun süre taze tutabiliyo falan falan...şimdi danışman olursak bize karı ne olur.ürünlerden ne kar ederiz biraz bilgilendirir misin
Canım özelden yanıtlayayım cevabını konu yanmasın sonra reklam amaçlı görünmeyelim :)
peki :)
biraz uluorta oldu sanırım
Canım özelden yanıtlayayım cevabını konu yanmasın sonra reklam amaçlı görünmeyelim :)
Şunu söyleyebilirim çok sıkı denetimlerden geçerek hazırlanan ürünleri var. Sağlıklı hammaddeleri kullanıldığını beyan ediyorlar. Eğitimlerde şöyle söylemişler hatta; "Göz lenslerinin ve serumların yapıldığı hammadde ile aynı" gibi bişeydi sanırım. Plastiklerin ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Cam ve porselen ürünlerinin önüne kimse geçemez tabiki ama düşünce kırılma ihtimali tupperlara yok mesela:)
peki danışmanlık işi nasıl oluyo kar nedir yada hediyeler neye göre geliyo yaptığın satışa göre mi.bir de.ödeme süresifalan tam anlamıyla bilgi almak istiyorumben de danışman olmak istiyorumda :)
canım daha çok hangi ürün ne işe yarar amaçlı açmışsın herhalde iyi olmuş ihtiyacımız o zaten:)
böyle pikniğe falan çıkarken yolluk falan götürürken hangi ürün daha iyi olur acaba. ben de az önce internetten alışveriş yaptım su serisi eko şeker kaplar aldım ne işe yarıyorlar hiç bilmiyorum. tipleri renkleri güzel
hazır konu açılmışken sorayım..peynir dünyası kabı sizce kullanılışlı mıdır?almalımıyım:18::18:
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için:)
Sağol canım umarım yardımcı olabilirim :) Sana yardımcı olabildim mi mesela
Patates soğan koymalik ürünleri var. Onlar nasıl acaba?
hazır konu açılmışken sorayım..peynir dünyası kabı sizce kullanılışlı mıdır?almalımıyım:18::18:
Geranio benide aydinlatir misin? Ben mi beceremiyorum bu tupper urunlerini kullanmayi yoksa urunlerde mi bisey var anlamadim. herkes memnun bir ben degilim. Ceyizim icin bir suru urun aldimm yavastan bazilarini kullandim test edeyim dedim:))
Sorunum sunlar:
1)Kucuk su siseleri; icine su doldurup yatagimin bas ucuna koyuyodum ama ikinci gun sise berbat bir sekilde kokuyordu baktim ki bu durum surekli oluyor attim bir kenara.
2)Su yesil desenli uzerinde sebze isaretleri olan dikdorten saklama kablarinin icine havuc koydum, uzerindende tusundan kapama yerini ayarlamistim sebzeye gore.1 hafta sonra havuclari actigimda ici nemlenmis, su gibi olmus islakti havuclar. ve saman gibi olmuslardi,uzun sure bozulmadan saklanmasi gereken havuclari atmak zorunda kaldim..
3)elle ipi cekmeli el mikseri; kucuk mor renk olanlardan aldim hemde 60 TL yeAma maydonoz koyuyorum dogramiyo findik kiracam kirmiyo. ne dograycam ben o el mikserinde sadece sogan mi?
Yardimci olursan sevinirm