Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
yakında 2 tüpümde alınacak. Daha önce tüplerini aldıran birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var veya bu konuda farklı deneyimler yaşayan kişilerle.
sevgiler
Çok teşekkürederim paylaştığınız için. Benimde Hidrosalpenx var. Alınma bazen gerçekleşemiyormuş bağlıyorlarmış bir doktor söylemişti.Ama benim için tam olarak ne uygulayacak emin değilim.Bende Cuma günü ameliyat olacağım çok üzülüyorum.Sen neler hissediyorsun.İlk kez aynı durumda olan birileriyle paylaşıyorum.
sevgili yeşbü çok teşekkürederim. İnsan hiç tanımadığı biri için nasılda üzülebiliyor içim cız etti okuyunca... inşallah allah dilediğin o güzel şeyleri en kısa zamanda yaşatır sana da.. sabretmemiz gerekiyor. Sana güç diliyorum hereşyden önce..hayat bu işte neler olmuyor ki.. Yalnız benim aklıma şu takıldı ameliyat öncesi yumurta toplanmış ya bana hiç bir doktor bundan bahsetmedi..niye senin yumurtaların toplandı.
Bu arada tedavilerini hep Hatay da mı oldun. İstanbulda bir yerlere gelmeyi düşünmezmisin?
Şirine teşekkürederim paylaşımın için 3. tüp bebek denemesini yapacağım demişsin. Tüpler alındıktan sonra bazı doktorlar tüp bebek olma olasılığını oran olarak çok daha yüksek veriyorlar ama çok iyi olarak bilinen bir doktor bana %30 dedi. Sana neler söylemişlerdi.