Karin boslugunda yok olur. Polikistik over dogustan gelen yumurtaliklardaki kistlerdir sonradan olusmazPeki kanallara gecemeyen yumurtalara ne olur.orada birikerek polikistik over görüntüsü olusturabilir mi
Polikistik over görüntüsü var dedi doktor adet duzenli kilanma yok.hormon temiz çıkarsa Poliskistik over sendromu yok demek peki gördüğü görüntü ne olur o zaman onu merak ediyorumKarin boslugunda yok olur. Polikistik over dogustan gelen yumurtaliklardaki kistlerdir sonradan olusmaz
Benim durumum da ayni adet duzenli zayifim hicbir belirtim yok yumurtaliklarda hafif pko var yani minik kistler ve gecici bisey sonradan olan bisey degil bu dogustan. Herkesde farkli. Yani uc gurubu varmis arastirirsan detayli bilgi edinebilirsin. Bi arkadasimin adetleri duzensiz hafif kilolu o da pko.Polikistik over görüntüsü var dedi doktor adet duzenli kilanma yok.hormon temiz çıkarsa Poliskistik over sendromu yok demek peki gördüğü görüntü ne olur o zaman onu merak ediyorum
Çok tesekkurler canim arastiriyorum ama bi türlü bilgi edinemedim doktorda aciklama yapmadi hormon testini yapmadan.hamile kalmak icin ne yapmalı daha mi sansliyiz diger pkolara göreM
Benim durumum da ayni adet duzenli zayifim hicbir belirtim yok yumurtaliklarda hafif pko var yani minik kistler ve gecici bisey sonradan olan bisey degil bu dogustan. Herkesde farkli. Yani uc gurubu varmis arastirirsan detayli bilgi edinebilirsin. Bi arkadasimin adetleri duzensiz hafif kilolu o da pko.
valla ben bes senedir ugrasiyorum. Sayisiz ilac tedavisi oldum. 5 tup bebek denedim. En sonda ameliyat oldum bekliyorumÇok tesekkurler canim arastiriyorum ama bi türlü bilgi edinemedim doktorda aciklama yapmadi hormon testini yapmadan.hamile kalmak icin ne yapmalı daha mi sansliyiz diger pkolara göre
http://polikistikover.net/polikistik-over-sendromunun-cesitleri-alt-gruplari/Netten baktim canim bulamadim kaça ayrılır sen nerden öğrendin acaba bu bilgiyi.varsa yazi falan paylasir misin
bana da doktorlar pco görünümlü yumurtalarınız diyorlar ama kan tahlillerim normal çıkıyorPolikistik over görüntüsü var dedi doktor adet duzenli kilanma yok.hormon temiz çıkarsa Poliskistik over sendromu yok demek peki gördüğü görüntü ne olur o zaman onu merak ediyorum
Canim doktor banada pco görünümü var demişti cok korkmustum.adetin olunca gel hormon testi yapalim dedi.adetimi beklerken adet olmadim çünkü hamileydim.hatta doktora gittigimdede 3 4 günlük hamileymisim sanirim kan testinde çıkmamış.hala merak ediyorum pco gorunumu var demişti pco muyum yada neden oluyor o görüntübana da doktorlar pco görünümlü yumurtalarınız diyorlar ama kan tahlillerim normal çıkıyor
Canim doktor banada pco görünümü var demişti cok korkmustum.adetin olunca gel hormon testi yapalim dedi.adetimi beklerken adet olmadim çünkü hamileydim.hatta doktora gittigimdede 3 4 günlük hamileymisim sanirim kan testinde çıkmamış.hala merak ediyorum pco gorunumu var demişti pco muyum yada neden oluyor o görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?