Tüplerin kapalı olmasının belirtisi

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
kızlar merhaba
Benim merak ettigim bir soru var yani kafamda düsünmeye basladım
Ben 20 yasındayım 7 aylık evliyim en basından beri 3/4 aydır istiyoruz bebek ins olur ultrasnda muayne oldum bir problem yok adetlerimi 27 günde bir oluyorum 7 gün sürüyor düzenli şaşmaz merak ettigim konu tüpler kapalı oldugunda bir belirtisi oluyormu vücudumzda bunun yoksa tek belirtsi hamile kalamamak mı acaba tüplerm mi kapalı diye bir düsnce beynimi kemiriyor şüpheye düştüm tüpler kapalı oldugunda belirti nedir bayanlar ?

tatlım bunu bende çok araştırdım ama hiçbir belirti vermiyormuş malesef ya.tabi belki bunu yaşamış ve hissetmiş biri çıkar ve bize yazar.

kızlar merhaba
Ben 20 yasındayım 7 aylık evliyim en basından beri 3/4 aydır istiyoruz bebek ins olur ultrasnda muayne oldum bir problem yok adetlerimi 27 günde bir oluyorum 7 gün sürüyor düzenli şaşmaz merak ettigim konu tüpler kapalı oldugunda bir belirtisi oluyormu vücudumzda bunun yoksa tek belirtsi hamile kalamamak mı acaba tüplerm mi kapalı diye bir düsnce beynimi kemiriyor şüpheye düştüm tüpler kapalı oldugunda belirti nedir bayanlar ?
Canim hic belitisi yok benim tupler kapaliydi acildi ve hamileyim yeni

kızlar merhaba
valla sanırım belirtisi olsa rahim filmini hiç gerek kalmaz çektirmeye . rahim filmiyle anlaşılıyor kapalı olup olmadığı . doktor bize genellikle enfeksiyon gibi durumlarda tıkalı olabileceğini söylemişti

Senem dolana kadar bekleyeyim sonra hamile kalamazsam cektiririm rahim filmi :KK43: ins gerek kalmaz cok korkuyorm

tatlım bunu bende çok araştırdım ama hiçbir belirti vermiyormuş malesef ya.tabi belki bunu yaşamış ve hissetmiş biri çıkar ve bize yazar.
Canım belirti olmaması cok kötü bende bugün cok takıldım ya kapalıysa diye senem dolsunda haala kalamazsm öyle yaptrcam

="menzil5453, post: 37513547, member: 601557"]Sene dolmadan ins hayirlisiyla hamile olursun sana tavsiyem meryem suresini cok oku ins[/QUOTE]
Birsey sorabilirmiyim meryem suresi okuyunca tilavet secdesi yapmak gerekiyormuş bunun hakkında bi bilginiz var mi yapmak gerekiyor mu

="menzil5453, post: 37513547, member: 601557"]Sene dolmadan ins hayirlisiyla hamile olursun sana tavsiyem meryem suresini cok oku ins
Birsey sorabilirmiyim meryem suresi okuyunca tilavet secdesi yapmak gerekiyormuş bunun hakkında bi bilginiz var mi yapmak gerekiyor mu[/QUOTE]
suresinin içinde secde ayeti olduğu için tabiki yapılır tilavet secdesi diye biliyorum:KK51:

kızlar merhaba
Hiç bir belirtisi yok cnm sadece bebeğin olmaması belirtisi bi yerde okumuştum

Slm kızlar 2 sene Dr git gel hep bir şey yok sonra laparoskopi yaptım iki tüpümde kapalıymış ve ilaç verince sag taraf açılmış ama sol kapalı benim adetlerim çok kısa sürerdi ve akıntım da pek yoktu birde adaçayı yagı deniyorlarmış bir araştır istersen ama yinede en büyük belirti hamile kalamamak tek çarede hsg ve laparoskopi

Canim hic belitisi yok benim tupler kapaliydi acildi ve hamileyim yeni
Ne güzel canım hayırlı olsun hamileliğin benimde iki tüpüm tıkalıydı sag açıldı sol kapalı bende bugun aşılama yaptırdım dua et hamilelerin Duası kabul olur

X