- 16 Kasım 2015
- 431
- 84
- 48
Allah razı olsun canimm..dilimde hep dua ediyorum bebek isteyen herkeslere buradan yazistiklarimiza.umut olsun diye yazıyorum zaten allahimm herkesin yüzünü guldursun
Aminn inşallah Allahım kucaklarimizi bos bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canimm..dilimde hep dua ediyorum bebek isteyen herkeslere buradan yazistiklarimiza.umut olsun diye yazıyorum zaten allahimm herkesin yüzünü guldursun
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde tüp tıkalı yeni öğrendim ve çok üzüldüm ama seni okuyunca çooooook mutlu oldum ve umutlandım Rabbim bana da nasip eder inşallah diye.nasıl yaptın süt buharını?Normal yolla .sadece bu A6 annemden öğrendiğim süt buharın oturma işini yaptım. Reglden sonra 3 gün Buhara oturdum.bu ayda oldu iste.ama daha dış mi değil mi baktiramadm.
Allah razı olsun canım ..darısı sana da inş. Ben de çok uzulmustum anlıyorum seni.benim ji de eşimin spermi de problemli demislerdi.umudunu hiç kaybetme. Canım internette de detaylı olarak var. Süt ve maydanoz kaynatım regl bittikten sonra 3 gece arka arkaya yaptık bunu.Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde tüp tıkalı yeni öğrendim ve çok üzüldüm ama seni okuyunca çooooook mutlu oldum ve umutlandım Rabbim bana da nasip eder inşallah diye.nasıl yaptın süt buharını?
Kendimi battaniye ile iyice sardim sütü uygun ji kaba koydum ve üzerine doğru kendimi yakmadan tabi ki yaklaştim. Yarım saat boyunca karıştırdım. Ara ara içerden karistirdim.bittikten sonra da direk üzerini değiştirip yattım. Hii bu arada gün aşırı iliskiAllah razı olsun canım ..darısı sana da inş. Ben de çok uzulmustum anlıyorum seni.benim ji de eşimin spermi de problemli demislerdi.umudunu hiç kaybetme. Canım internette de detaylı olarak var. Süt ve maydanoz kaynatım regl bittikten sonra 3 gece arka arkaya yaptık bunu.
Kendimi battaniye ile iyice sardim sütü uygun ji kaba koydum ve üzerine doğru kendimi yakmadan tabi ki yaklaştim. Yarım saat boyunca karıştırdım. Ara ara içerden karistirdim.bittikten sonra da direk üzerini değiştirip yattım. Hii bu arada gün aşırı iliski
Tabi yaptığım ilk gün başlayarak gün aşırı mumkunse..inş canım umudunu sakin kaybetme. Bi de Nerede öğrendin sonucu hsg ile miAllah razı olsun canım. İnşallah ben de seninde gibi yazarım da ben de birilerine umut olurum. Buharı yaptığın günlerde de ilişki oldu mu bazıları buhar yapıldıktan sonra ilişki olacak yazmış da
Tabi yaptığım ilk gün başlayarak gün aşırı mumkunse..inş canım umudunu sakin kaybetme. Bi de Nerede öğrendin sonucu hsg ile mi
Anladım canım çok geçmiş olsun inş Rabbim nasip eder size de..vallahi ben gülerek yaptım süt buharını.annem de iltihap falan varsa soker belki yap dedi diye yaptim sonuç gebelik işte. .Bu arada eğer tup bebek de yaptirirsan inş gerek kalmaz da o sıvıların alınması lazım tup bebek de tutmasını engelleiyor.Rabbim Ol diyecek ki olsun canım bu yüzden de umudum var çok şükür. Benim durumumda karışık canım, çikolata kistinden ameliyat oldum 2 ay önce doktor ameliyatın esnasında tüplere bakmış açıkmış yani her şey yolundaydı fakat kist tekrar etti doktor da tüp bebek tedavisi yapmayı önerdi öncesinde de rahim filmi istedi çekildim ki sol tüp tıkanmış ve hafif de sıvı birikimi olmuş. Şimdi de önce laparoskopi ile tüpe müdahale edilmesi gerektiğini sonra tüp bebek yapmayı öneriyorlar ama ben istemiyorum Dua ediyorum Rabbim sizlere nasip ettiği gibi bana da nasip etsin. Bu arada eşimde bir sorun yok çok şükür
Anladım canım çok geçmiş olsun inş Rabbim nasip eder size de..vallahi ben gülerek yaptım süt buharını.annem de iltihap falan varsa soker belki yap dedi diye yaptim sonuç gebelik işte. .Bu arada eğer tup bebek de yaptirirsan inş gerek kalmaz da o sıvıların alınması lazım tup bebek de tutmasını engelleiyor.
İnss canım deneyin bunu ama tek ayla sinirli tutmayın.allahimmm sizi de isteyen herkese de basıp eder. İnşEvet canım doktor laparoskopi ile tüpü bağlamayı ondan sonra tüp bebek yapmayı önerdi. Dediğin gibi inşallah Rabbim nasip eder de gerek kalmaz tedavilere.
Merhaba arkadasim umarim cevap verirsin benimde hsg de 2 tupum tikali cikti haziranda tup bebekte negatif sonucu aldim ekim ayinda adetim bitince sutbuhari ebegumeci koku kaynattim oturdum ama bende hic akinti falan olmadi fakat 1 hafta sonra yogun kanamam oldu ve surekli buyuk kararmis pihtilar attim 10 gun surdu ama agrili falan degildi pat diye duauyordu acaba sizde boyle birsey oldumuAnladım canım allah sendenrazi olsun.
Merhaba arkadasim umarim cevap verirsin benimde hsg de 2 tupum tikali cikti haziranda tup bebekte negatif sonucu aldim ekim ayinda adetim bitince sutbuhari ebegumeci koku kaynattim oturdum ama bende hic akinti falan olmadi fakat 1 hafta sonra yogun kanamam oldu ve surekli buyuk kararmis pihtilar attim 10 gun surdu ama agrili falan degildi pat diye duauyordu acaba sizde boyle birsey oldumu
Amin insallah canim rabbim hepimize hayirli saglikli tez vakitte dogal yoldan evlat nasip etsin ama benimki nedir bilemedimBen de geçen ay denedim ama senin bahsettiğin gibi olmadı sadece akıntı oldu bu ay o kadar ki hamile de olamadım İnşaAllah sen de işe yaramıştır da içini temizlemiştir ve hemen hamile kalırsın arkadaşım.
Bende olmadı öyle bir şey akinti geldi sadece.ama bunu bi ayla sinirli tutma bence birkaç ay daha devam et.Merhaba arkadasim umarim cevap verirsin benimde hsg de 2 tupum tikali cikti haziranda tup bebekte negatif sonucu aldim ekim ayinda adetim bitince sutbuhari ebegumeci koku kaynattim oturdum ama bende hic akinti falan olmadi fakat 1 hafta sonra yogun kanamam oldu ve surekli buyuk kararmis pihtilar attim 10 gun surdu ama agrili falan degildi pat diye duauyordu acaba sizde boyle birsey oldumu
Valla okadar kanamam olduki korkuyorum acikcasiOlma
Bende olmadı öyle bir şey akinti geldi sadece.ama bunu bi ayla sinirli tutma bence birkaç ay daha devam et.
Normal regl döneminde mi oldu yoksa regl dışında miValla okadar kanamam olduki korkuyorum acikcasi
Regl disinda canim bu kanama bitti 10 gun sonra regl oldumNormal regl döneminde mi oldu yoksa regl dışında mi
Anladım canım geçmiş olsun.bilemedim şimdi ki..Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sana da o mucizeyi yaşatır inşRegl disinda canim bu kanama bitti 10 gun sonra regl oldum
Amin insallahAnladım canım geçmiş olsun.bilemedim şimdi ki..Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sana da o mucizeyi yaşatır inş
Birinden mi duydum okudum mu tam hatırlamıyorum ama senin durumunu yaşayanlar olmuş ve sonrasında bebekleride olmuş Rabbim İnşaAllah sana da nasip eder bu ay arkadaşım. Şuan her şey yolundaysa bir sıkıntı yoktur bence ama çok çok tedirginsen rutin bir muayeneye git için rahat etsin.Amin insallah