ne demek istediğini anlamasengözlerimebaksanabdım benbide acaba iltihap yıkanmasına sebepmi yani tıkalı çıkmasının asıl sebebi nedir bilgisi olanlar lütfen yardım bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek istediğini anlamasengözlerimebaksanabdım benbide acaba iltihap yıkanmasına sebepmi yani tıkalı çıkmasının asıl sebebi nedir bilgisi olanlar lütfen yardım bekliyorum
MERHABA
Ben yakında ameliyat olacağım ve tüplerim alınacak. Doğal olarak psikolojim çok bozuk. 6doktor gördü beni ve 5'i ameliyat olmamı 1 doktor ise ameliyat olup aldırmadan önce 1 tüp bebek denemesi yapmamı söyledi. Ancak diğerlerinin daha ağır basması nedeniyle böyle bir karar vermek zorunda kaldım. İçim içimi yiyor acaba 1 kez denesemiydim diye. Daha önce bu ameliyatı geçiren ve aynı durumla karşı karşıya kalan kişilerle konuşmaya çokihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.Sevgiler
offffffff ben ne yapacam bu iltihapla bilmiyorumki -tatlicadiarzu-
benim dış gebelik nedeniyle bir tüpüm alındı hsgde 2. de tıkalı çıktı ve birkaç gün önce 2. micro denememde negatifle sonuçlandı doktor imkansız diyor ama yinede bi süre ara verip tedaviye deneyim diyorum bi kaç bitkisel bişeyler duydum onları deniycem
Canım umarım sana umut olurum.öncelikle imkansız dıye bişey yok bunun en guzel örenği benim.yeterki Allah istesin.Nisan 2008de hsg cekıldı ve bir taraf tamamen tıkla diğer tarafta yer yer yapışık çıktı.Dr laparoskopi önerdi ama ben tecih etmedim.bence vakıt kaybetme tup bebek dene çok zor böyle dedi.ama ben azmettim:) eylül ayında aşılama yaptırdım tutmadı ama ondan sonraki ay kendi kendime hamıle kaldım:) şaka gibi ama şu anda 9 haftalık hamileyim.sakın umudunu kaybetme.bu arada 2 tupu tıkalı çıktığı halde hamıle kalan arkadaşım var,bana da hep o umut oluyordu.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.sevgiler...
benim dış gebelik nedeniyle bir tüpüm alındı hsgde 2. de tıkalı çıktı ve birkaç gün önce 2. micro denememde negatifle sonuçlandı doktor imkansız diyor ama yinede bi süre ara verip tedaviye deneyim diyorum bi kaç bitkisel bişeyler duydum onları deniycem
Gözünaydın çok sevindim..
Allah kucağına almayıda nasib etsin inşallah..))
kızlar adaçayı yağı diye bişi duymuştum o dönemde 2 ay flan denedm olmadı yani hiç bi faydası olmadı ekim sonunda 3. micro denememde Allahıma şükürler olsun hamileyim:Saruboceq: