Tüpleri Tıkalı Olupta Tedavisiz Hamile Kalan Var mı?

Bana da hsg sonucu kapalı denildi tuplerim.iki kere tedavi ve sonuç. Senin belirtileri. Nasilsi dış gebelikte.meraktan olecem
Benim değer çok düşük tu o yüzden dedim.iki gün sonra ikiye katlarda sorun yoktur. Belirtim yoktu. Ama kesin sonuç kesenin Rahime görünmesi. Şuan kaç haftalik.

Aminn cumlemize.ama sen de dene bi süt işini. O kadar tesavi oldum ve kocakarı yöntemini deneyince.Rabbimin izniyle tabi.allahım sana da bizim gibi isteyen herkeslere nasip etsin. İçim yanarak ediyorum duami.ins kabul olur

Doktora gorunemedim tested sonra ama benim hesaplarıma göre 5 haftalik.

Aminn cumlemize.ama sen de dene bi süt işini. O kadar tesavi oldum ve kocakarı yöntemini deneyince.Rabbimin izniyle tabi.allahım sana da bizim gibi isteyen herkeslere nasip etsin. İçim yanarak ediyorum duami.ins kabul olur
Inşallah canım suan kabul olur. Ben iki kere denedim ikisinde hamile kaldım ama bir düşük oldu diğeri dış gebelik ve sonunda Laparoskopi oldum kesinleşti türlerin kapalı olduğu.

Anladım canimm.allahım gör bizi bizleri ..peki benim tuplerim kapaliysa eğer gebe Kalamam değil mi.dünden beri o dönüyor kafamda

Anladım canimm.allahım gör bizi bizleri ..peki benim tuplerim kapaliysa eğer gebe Kalamam değil mi.dünden beri o dönüyor kafamda
Rahim filmi kesin olmuyor canım muhtemelen senin tüpler açıktı. Bu konuda kesin sonuç Laparoskopi ameliyatı.

Allah razı olsunn ..Rabbim sana da tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin .

Hayırlı olsun tebrik ederim ne kadar güzel bunları duyunca umutlaniyorum benimde tuplerim tıkalı inşallah bizde böyle güzel haberler alabiliriz

Hayırlı olsun tebrik ederim ne kadar güzel bunları duyunca umutlaniyorum benimde tuplerim tıkalı inşallah bizde böyle güzel haberler alabiliriz
Allah razı olsun canimm..dilimde hep dua ediyorum bebek isteyen herkeslere buradan yazistiklarimiza.umut olsun diye yazıyorum zaten allahimm herkesin yüzünü guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…