Benim değer çok düşük tu o yüzden dedim.iki gün sonra ikiye katlarda sorun yoktur. Belirtim yoktu. Ama kesin sonuç kesenin Rahime görünmesi. Şuan kaç haftalik.Bana da hsg sonucu kapalı denildi tuplerim.iki kere tedavi ve sonuç. Senin belirtileri. Nasilsi dış gebelikte.meraktan olecem
Inşallah canım suan kabul olur. Ben iki kere denedim ikisinde hamile kaldım ama bir düşük oldu diğeri dış gebelik ve sonunda Laparoskopi oldum kesinleşti türlerin kapalı olduğu.Aminn cumlemize.ama sen de dene bi süt işini. O kadar tesavi oldum ve kocakarı yöntemini deneyince.Rabbimin izniyle tabi.allahım sana da bizim gibi isteyen herkeslere nasip etsin. İçim yanarak ediyorum duami.ins kabul olur
Yarın ilk iş doktora git ve muayene ol kese bu değerlere göre görünmesi gerek.Doktora gorunemedim tested sonra ama benim hesaplarıma göre 5 haftalik.
Gidicem canım inş dış degildirYarın ilk iş doktora git ve muayene ol kese bu değerlere göre görünmesi gerek.
Rahim filmi kesin olmuyor canım muhtemelen senin tüpler açıktı. Bu konuda kesin sonuç Laparoskopi ameliyatı.Anladım canimm.allahım gör bizi bizleri ..peki benim tuplerim kapaliysa eğer gebe Kalamam değil mi.dünden beri o dönüyor kafamda
Değildir suan hamilesin ve tadını çıkar :)Go
Gidicem canım inş dış degildir
Anladım canım allah sendenrazi olsun.Rahim filmi kesin olmuyor canım muhtemelen senin tüpler açıktı. Bu konuda kesin sonuç Laparoskopi ameliyatı.
İnş canım. Rabbim isteyen herkese sana şu kk herkese nasip etsin. Canım yandı ya dünden beri dilimde bu dua.Değildir suan hamilesin ve tadını çıkar :)
Allah senden de razı olsun. Sabah namazında dua edicem sana rahat ol.allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.Anladım canım allah sendenrazi olsun.
Ben de sana..senle beraber herkes duamda.allah razı olsun.Allah senden de razı olsun. Sabah namazında dua edicem sana rahat ol.allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Yarın haberlerini bekliyorum . Kendine dikkat et. Iyi geceler :)Ben de sana..senle beraber herkes duamda.allah razı olsun.
Sana da iyi geceler. .haberlesiriz inşYarın haberlerini bekliyorum . Kendine dikkat et. Iyi geceler :)
Dis gebelik değilmiş canım şükür. .darısı isteyen herkese inssYarın haberlerini bekliyorum . Kendine dikkat et. Iyi geceler :)
Çok sevindim canım allah hayırlı ugurlu olsun :)Dis gebelik değilmiş canım şükür. .darısı isteyen herkese inss
Allah razı olsunn ..Rabbim sana da tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin .Çok sevindim canım allah hayırlı ugurlu olsun :)
Allah razı olsunn ..Rabbim sana da tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin .
Allah razı olsun canimm..dilimde hep dua ediyorum bebek isteyen herkeslere buradan yazistiklarimiza.umut olsun diye yazıyorum zaten allahimm herkesin yüzünü guldursunHayırlı olsun tebrik ederim ne kadar güzel bunları duyunca umutlaniyorum benimde tuplerim tıkalı inşallah bizde böyle güzel haberler alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?