- 28 Şubat 2009
- 177
- 3
- 296
- Konu Sahibi erva15
basilicum canım çok sağol ama işte korkuyorum yolun başında sayılırım haklısın ama varsa eğer bır problem çozum yolu neyse sımdıden yanı erken donemde yapılsın istiyorum ilk muayenem cuam gunu ve cok az kaldı ilk muayenede nelere bakar sence ultrasonda tuplerın açık olup olmadığı goruluyor mu bana aklı ver ne olur canım sen daha tecrubelisin
:çok üzgünüm: ah cnm ya inan kusura bakma kendi derdime düştüm bu aralar internetimde de problem var bakamıyorum bayadan beri umarım ıyısındır ben öncelikle şunu demek istiyorum ki bana laproskopı ameliyatı acil yapıldı yani apandisten şüphelendi dr. o yuzden önce laproskopyle teşhis konuldu bana ama şuda varki endometriyosiztim olduunu laproskopyle öğrendim fakat sadece tüplerin açık olduunu öğrenmek için rahim filmi çektirmende yeterli ama korkma filmi özelde çektirmeni şiddetle tavsiye ediyorum maddi imkanın varsa tabi tüplerin durumu en ii rahim filminde çıkıyo bence ilkönce film çekil ve umarım gerçekten işini düzgün yapan bi dr. denk gelirsin çok geçmiş olsun umarımm çok ii sonuçlar alır ve mutlu olursun :Saruboceq: