E
erva15
Ziyaretçi
- Konu Sahibi erva15
-
nagihan canım ya sağolun benım 9 aydır bebğim olmadı cuam doktora gıdecez eşimle korkuyorum adetlerim çok duzenli tupler tıkalı olunca yumurtlama olmuyor dıye bılıyorum o yuzden sımdı anlıyorum belkı benım de tuplerımde sorun vardır ya çok korkuyorum ya tuplerım tıkalıysa ne yaparlar sence ameliyat mı?
canım rahım fılmı cektır bence ılk once dırekt laparaskobi isteyen bı doktor ılk defa duydum bence bı baska doktorunda dusuncelerını al laparoskobi en son tektik dıye bılıyorum
]arkadaşlar bu konuda pek bılgım yok fallop boruları yani tüpleri tıkalı olan bir kadın her ay düzenli olarak adet görebilir mi yoksa adet görmesine de engelmidir tüplerin tıkanıklığı bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım paylaşımlarınızı bekliyorum
selam arkadaşlar bu konuda en tecrübeli benim zannedersem.Benim tüplerim 16 yıldır tıkalı ve tabiki çocuğum olmuyor.Adetlerim çok düzenli,yumurlama sorunumda yok 3 kez tüp bebek denedik sonuç negatif .Kısacası tüplerin tıkalı olması yumurta ve spermin buluşamamasıdır yani adet görme veya yumurtlamamayı etkilemiyor umarım sizlere bir faydam olmuştur:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba arkadaslar benim dr umda bana tüplerimin acik veya kapalimi diye laparoskobi olmami söyledi
bende korkttugumdan henüz olmadin ama sunu da düsünmeden edemiyorum neden rahim filmi cekinmemi
önermedide laparoskobi olmami söyledi laparoskobide tüplerin tikaliysada acildigini duymustum sizce olmalimiyim yoksa dr umumu deistiriyim benimde adetim 3 veya 4 gün arasi deisiyodu simdi son 3 aydir 28 günde bi olmaya basladim ben sogan ve incir kürü yaptim ve soganin adeti düzenledigini söylemisti sn saracoglu adeti düzensiz olanlarada burdan sogan kürünü tavsiye ederim
selam canım benimde tüplerimin tıkalı olduğu rahim filmiyle belirlendi ve bunun üzerine açılabilir ümidiyle 2 kez ankarada çok iyi 2 prof laparoskobi ameliyatı yaptılar sonrasında tekrar rahim filmi çektiler malesef tüplerde açılma yoktu.SONUÇ OLARAK TÜP BEBEK KARARI ALDILAR.ama oda olmadı karar senin arkadaşım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?