tüpler açık,yumurtalar çatlıyor,spermler kaliteli ama hamile kalamıyorum

Yumurta takibi 2 ay yapıldı, tup bebek yaptirmak icin erken zaten de, insan caresizlikten ne yapacagini bilemiyor. Bi tek belime yakı yaptirmadim. Bu ay onu denicem :)
ne zaman yapmak lazımmıs onu ? annemde bana soledıde..
adet bıtımı takıp yumurtlamaya kadar mı kalacak ??

ne zaman yapmak lazımmıs onu ? annemde bana soledıde..
adet bıtımı takıp yumurtlamaya kadar mı kalacak ??
Yaki mucizesi diye baslik var canim burda. Bende ordan okuyorum simdi. Sanirim regl bittikten sonra 3. Gun yapiliyo ve 3 gun kaliyo, bemim kayinvalidemde bu sekilde hamile kalmis. Eski bi yöntem ama denemekte bi sakinca yoktur diye düşünüyorum

Ben denedim bi ay cok fena yakiyo ya 1 gun zor dayandim

sımdı bende onu okudum. arastırırken. soyle bır göz gezdırdımde. olumlu ve olumsuz sonuclar var. tabı denemekten zarar gelmez. benım bugun bıtıyor adetım. bakalım 3 gun sonra takayım :) dayanabılcek mıyım.

Canım 13 ay o kadar karalar bağlancak bi süre değil bence biraz daha kendini rahat bırakarak dene bakalım sabret bu işler kısmet allah en iyi zamanda hayırlısını veriyo sen hiç merak etme olucak bence içini rahat tut

Kafaya takınca olmuyormus. ılıskı sırasında kadın kesınlıkle dusunmeyecekmıs ve stresslı olmayacakmıs ama gel de bıze anlat mumkunmu?belkıde bu yuzdendır(((

Evet mutsuzperi, aslinda cok cokk uzun bi süre degil, ama bi sorunu olmayan insanlar icin kisa bi sure de degil, hele de ben bu kadar sabirsiz bi insan olunca hersey daha da zorlasiyor, umarim sende en kisa zamanda mutluperi olursun :)

Kafaya takınca olmuyormus. ılıskı sırasında kadın kesınlıkle dusunmeyecekmıs ve stresslı olmayacakmıs ama gel de bıze anlat mumkunmu?belkıde bu yuzdendır(((
Bu aydan itibaren bunu yapicam, düşünmicem ama nasıl yapılacağını bilmiyorum :)

Arkadaşlar biz 5 ay denedik olmadı son 2 ay ovulasyon testi kullandım eşime de keçiboynuzu pekmezi içirdim 20 gün boyunca, adetim 2 gün geçince de test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür, ben de çok yorum okudum burdan, ama gerçekten önemsemediğim aman olmaz dediğim ay hamile kaldım çok şükür dilerim isteyen herkese versin rabbim sabır ve no stres önerim bunlar...

Benim de yaş 31; 16-17 ay falan oldu deniyoruz ama yok, bi sene önce çikolata kisti amelyatı oldum sonrasnda herşey yolunda dendi bnm eşimin testlerdi filmlerdi falan giçbir sıkıntı bulunmadı ama yok işte.. Kürler, ovulasyon testleri, duyduğum ne varsa da yaptım:)Evet aklıma çok takıyorım evlendiğimiz günden beri istediğim için ama rahatladığın zaman olucak muhabbetinde de o "rahatladğım zaman" nasıl olucak bilemiyorum. Dua ediyorum artık hayırlısı olsun diye . Ocak ayında aşılama planlıyorum bakalm onda nasıl bir sonuç alıcaz

Herşey sorunsuzmuş Benin gibi
Hanile kalabildiniz mi

Herşey sorunsuzmuş Benin gibi
Hanile kalabildiniz mi
Kalabildim ama 2.5 sene sonra.. 3 kez tup bebekle hamile kaldim. 1 kimyasal 2 kez 10.haftalarda kayip.. tekrar tedaviye baslayacagim zaman dogal yolla hamile kaldm..cok sukur sorunum yok su an

Kalabildim ama 2.5 sene sonra.. 3 kez tup bebekle hamile kaldim. 1 kimyasal 2 kez 10.haftalarda kayip.. tekrar tedaviye baslayacagim zaman dogal yolla hamile kaldm..cok sukur sorunum yok su an
Allah bağışlasın
Pek umudum yok Benim ama
Darısı bizlere inş

Kuruluk var mı çünkü oda çok etken oluyor preseed bu jeli kullan bir tatlım hem kuruluğa iyi geliyor hem de spermleri rahme daha hızlı ve güçlü bir biçimde yolluyor

Aynı şeyi bende yaşıyorum 2 yıl oldu herşey tam hamile kalamıyorum bıktım artık benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu millet nerdeyse torunlarını görecek bende tık yok

Acaba nerede yanlış yapiyoruz pozisyon etkii mi biz genelde benim ustte oldugum pozisyonda yapabiliyorum digerlerinde bosalma gerceklesmiyor sizce bu etkili mi

Acaba nerede yanlış yapiyoruz pozisyon etkii mi biz genelde benim ustte oldugum pozisyonda yapabiliyorum digerlerinde bosalma gerceklesmiyor sizce bu etkili mi
Hiç sanmıyorum vallahi denemediğimiz şey kalmadı her duyduğumu yaptım bir tüp bebek parası harcamışımdır vitaminlere ovülasyon testlerine otlara doktorlara ama sonuç yok artık bunalıma girdim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…