ne zaman yapmak lazımmıs onu ? annemde bana soledıde..Yumurta takibi 2 ay yapıldı, tup bebek yaptirmak icin erken zaten de, insan caresizlikten ne yapacagini bilemiyor. Bi tek belime yakı yaptirmadim. Bu ay onu denicem :)
Yaki mucizesi diye baslik var canim burda. Bende ordan okuyorum simdi. Sanirim regl bittikten sonra 3. Gun yapiliyo ve 3 gun kaliyo, bemim kayinvalidemde bu sekilde hamile kalmis. Eski bi yöntem ama denemekte bi sakinca yoktur diye düşünüyorumne zaman yapmak lazımmıs onu ? annemde bana soledıde..
adet bıtımı takıp yumurtlamaya kadar mı kalacak ??
Ben denedim bi ay cok fena yakiyo ya 1 gun zor dayandimYaki mucizesi diye baslik var canim burda. Bende ordan okuyorum simdi. Sanirim regl bittikten sonra 3. Gun yapiliyo ve 3 gun kaliyo, bemim kayinvalidemde bu sekilde hamile kalmis. Eski bi yöntem ama denemekte bi sakinca yoktur diye düşünüyorum
sımdı bende onu okudum. arastırırken. soyle bır göz gezdırdımde. olumlu ve olumsuz sonuclar var. tabı denemekten zarar gelmez. benım bugun bıtıyor adetım. bakalım 3 gun sonra takayım :) dayanabılcek mıyım.Yaki mucizesi diye baslik var canim burda. Bende ordan okuyorum simdi. Sanirim regl bittikten sonra 3. Gun yapiliyo ve 3 gun kaliyo, bemim kayinvalidemde bu sekilde hamile kalmis. Eski bi yöntem ama denemekte bi sakinca yoktur diye düşünüyorum
Evet mutsuzperi, aslinda cok cokk uzun bi süre degil, ama bi sorunu olmayan insanlar icin kisa bi sure de degil, hele de ben bu kadar sabirsiz bi insan olunca hersey daha da zorlasiyor, umarim sende en kisa zamanda mutluperi olursun :)Canım 13 ay o kadar karalar bağlancak bi süre değil bence biraz daha kendini rahat bırakarak dene bakalım sabret bu işler kısmet allah en iyi zamanda hayırlısını veriyo sen hiç merak etme olucak bence içini rahat tut
Bu aydan itibaren bunu yapicam, düşünmicem ama nasıl yapılacağını bilmiyorum :)Kafaya takınca olmuyormus. ılıskı sırasında kadın kesınlıkle dusunmeyecekmıs ve stresslı olmayacakmıs ama gel de bıze anlat mumkunmu?belkıde bu yuzdendır(((
Evet kafayı mesgul edecek seyler bulmalıyızBu aydan itibaren bunu yapicam, düşünmicem ama nasıl yapılacağını bilmiyorum :)
Benim de yaş 31; 16-17 ay falan oldu deniyoruz ama yok, bi sene önce çikolata kisti amelyatı oldum sonrasnda herşey yolunda dendi bnm eşimin testlerdi filmlerdi falan giçbir sıkıntı bulunmadı ama yok işte.. Kürler, ovulasyon testleri, duyduğum ne varsa da yaptım:)Evet aklıma çok takıyorım evlendiğimiz günden beri istediğim için ama rahatladığın zaman olucak muhabbetinde de o "rahatladğım zaman" nasıl olucak bilemiyorum. Dua ediyorum artık hayırlısı olsun diye . Ocak ayında aşılama planlıyorum bakalm onda nasıl bir sonuç alıcazKafaya takınca olmuyormus. ılıskı sırasında kadın kesınlıkle dusunmeyecekmıs ve stresslı olmayacakmıs ama gel de bıze anlat mumkunmu?belkıde bu yuzdendır(((
Herşey sorunsuzmuş Benin gibicanım bızde aynı sekıldeyız. yapmadıgım hıc bısey kalmadı. butun testlerım yapıldı. rahım fılmı,hormon,sperm. yumurta takıbı yaptırdım 1 ay . dıger aylarda da kendım takıp ettım ovulasyon testıyle. streslı de degılım. yapmam gereken her seyı yapıyorum. 9 aydır bızımde tık yok
annem kocakarı yontemlerıne gecmeye baslıcak bu ay :) ben de hıc ıstemıyorum
Kalabildim ama 2.5 sene sonra.. 3 kez tup bebekle hamile kaldim. 1 kimyasal 2 kez 10.haftalarda kayip.. tekrar tedaviye baslayacagim zaman dogal yolla hamile kaldm..cok sukur sorunum yok su anHerşey sorunsuzmuş Benin gibi
Hanile kalabildiniz mi
Allah bağışlasınKalabildim ama 2.5 sene sonra.. 3 kez tup bebekle hamile kaldim. 1 kimyasal 2 kez 10.haftalarda kayip.. tekrar tedaviye baslayacagim zaman dogal yolla hamile kaldm..cok sukur sorunum yok su an
Sagol canim..bende ole diyodum.o sans bizi bulmaz diyodum.heleki hamile kalip kaybetmek cok kotuydu.. ama Allah nasip etti..olmaz diye bir sey yokmus yani.Allah bağışlasın
Pek umudum yok Benim ama
Darısı bizlere inş
İnşallahhhSagol canim..bende ole diyodum.o sans bizi bulmaz diyodum.heleki hamile kalip kaybetmek cok kotuydu.. ama Allah nasip etti..olmaz diye bir sey yokmus yani.
Hiç sanmıyorum vallahi denemediğimiz şey kalmadı her duyduğumu yaptım bir tüp bebek parası harcamışımdır vitaminlere ovülasyon testlerine otlara doktorlara ama sonuç yok artık bunalıma girdim iyiceAcaba nerede yanlış yapiyoruz pozisyon etkii mi biz genelde benim ustte oldugum pozisyonda yapabiliyorum digerlerinde bosalma gerceklesmiyor sizce bu etkili mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?