tüpler açık,yumurtalar çatlıyor,spermler kaliteli ama hamile kalamıyorum

Therevo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
32
0
1
herkese merhaba,
uzun zamandır bebek için çalışıyoruz, doktor önce doğal yollarla olur bir problem yok dedi, aradan biraz zaman geçtikten sonra ben hamile kalamayınca benim ve eşimin bütün tahlilleri yapıldı. spermiyogram dahil olmak üzere herşey çok iyi çıktı.. doktor hamile kalamaman mümkün değil bikaç ay daha deneyin eğer olmazsa yumurta takibi yaparız dedi. bu sırada ben doktorumu değiştirdim ve biz bikaç ay daha doğal yollarla denedik ancak yine olmadı, sonra yumurta takibine başladık, ilk ay sadece ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, yine hamile kalamadım. sonra başka bi doktora gittim toplamda 3. doktorum bana tüplerin tıkalı olabilir, rahim filmi çekelim dedi... ve ben bu ay reglin 3. günü klomen kullanmaya başladım. 9. günü hsg çektirdim.Tüplerim açık çıktı. bikaç gün sonra kontrole gittiğimde 2 yumurtam vardı, ikisi de 21 mm oldugunda çatlatma iğnesi vurdular. sonuç yine hamile kalamadım...uzun ve detaylı yazdığımın farkındayım, benzer şeyleri yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum, herşey bu kadar yolundayken neden olmuyo?

Çok stres yapıyor musunuz ?
Yada ilişkiden sonra ne kadar yatıyor sunuz ?

Merhaba kaç ay oldu deneyemeye başlayalı acaba buda önemli

Evet kafama cok takiyorum. Hatta aklimdan 1 an bile çıkmıyor.. Doktor sen hamile kalacaksin, çünkü bir problem yok, her ay denicez ama ne zaman olacagini bilemeyiz diyo.

Evet kafama cok takiyorum. Hatta aklimdan 1 an bile çıkmıyor.. Doktor sen hamile kalacaksin, çünkü bir problem yok, her ay denicez ama ne zaman olacagini bilemeyiz diyo.

Canım valla kimi tanıdıysam senin gibi o ay "taşınma telaşından" yada "tatile gittik" vs unuttuk bebek meselesini öyle hamile kaldım diyor...

Özel olacak ama ilişki sırasında sende orgazm oluyor musun ? Çünkü kadının orgazm olması hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...

Iliskiden sonra ayaklarimi dikiyorum ve hic kalkmiyorum, belime yastık koyup o sekilde uyuyorum. Yani yapilabilecek her seyi yapiyorum
canım bızde aynı sekıldeyız. yapmadıgım hıc bısey kalmadı. butun testlerım yapıldı. rahım fılmı,hormon,sperm. yumurta takıbı yaptırdım 1 ay . dıger aylarda da kendım takıp ettım ovulasyon testıyle. streslı de degılım. yapmam gereken her seyı yapıyorum. 9 aydır bızımde tık yok
annem kocakarı yontemlerıne gecmeye baslıcak bu ay :) ben de hıc ıstemıyorum

Aklimdan atabilsem daha kolay olacak biliyorum ama yapamıyorum. Eger bi sorun olsaydi derdimki, tedavi olmam gerekiyor, şu zaman, ben iyilestikten sonra olacak, ama oyle bisey de yok. Ben ne yapacagimi bilemiyorum artik

Burda ki çoğu kadın ayni seyden muzdarip Canim :) Ben temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim hala beklemedeyim.
edosko ile mart ayında tanıştık ve 9 aydır muhabbetimiz var hala Bebek sahibi olamadık . Sıkıntı nerde var bulamıyoruz :))

Tüp bebege gecmek icin erken mi dersiniz? Asilamayla vakit kaybetmek istemiyorum cok düşük ihtimal çünkü

Tüp bebekte kesin sonuc degıl negatif gorme ihtimalin var. iki taraftada problem omadıgı taktırde klomen+çatlatma iğnesinin sonuc verdıgını cok okudum burda.

Bende okudum ve cok umitlendim,.olmayinca rahim filmi cektirdim, filmden sonrada cok oluyormuş gebelik. Ama yine olmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…