Ben bilmiyordum tedaviye başladığımda doktorda bilmiyordu. Ama önlem amaçlı hep kullandırdı. Tam Bırakıcaktım ama test yaptırdı birde baktık ki pıhtılaşma çıktı. doğuma kadar devam hem iğne hem hapArkadaşlar merhaba
3 Yıllık evliyim. 2 defa iyi kalite de tüp bebek denememiz başarısız oldu. Sonrasında genetik ve pıhtılaşma testleri yapıldı. Ve pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrenmiş oldum. 2 mutasyon var maalesef V34l ve 4g/5g. Doktorum önemsemedi hiç ama doğal yolla olan bebeğimi 8 haftalık kaybettim. Ve sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
Şimdi tekrar yumurta toplama yapıldı. 1 ay sonra transfer olacak. Böyle bir durumda olan var mı ? Sizin doktorunuz ne önerdi ya da hematoloji ye gittiniz mi ?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Sevgiler
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Ben bilmiyordum tedaviye başladığımda doktorda bilmiyordu. Ama önlem amaçlı hep kullandırdı. Tam Bırakıcaktım ama test yaptırdı birde baktık ki pıhtılaşma çıktı. doğuma kadar devam hem iğne hem hap
Merhabalar çok teşekkür eserim yanıtınız için.Benim 1 tüp bebek negatif sonuçlandı. Doktor değiştirdim ve genetik test istedi. Hangileri hatırlamıyorum ama 2 gende sıkıntı çıktı. O ara doğal yoldan hamile kaldım ve hemen kan sulandırıcı iğneye ve hapa başlattı. Eğer kullanmazsan en fazla 7,8 haftalık olur kaybederiz dedi. Bence başka bir doktora daha gösterin sonuçlarınızı.
Pıhtılaşmadan dolayı tutmuyor olabilir. Bana da embriyolar çok kaliteli büyük ihtimal tutar dediler o kadar umutlandık tutmadı. Demekki bu konuda tam bilgisi yok doktorun. Benim kendi doktorum yönetti bütün süreci başka bölüme gitmedim bir daha. Umutsuzluğa kapılmayın sebep pıhtılaşmaysa iğne hap çözümü var sonuçtaMerhabalar çok teşekkür eserim yanıtınız için.
Hamile kalamıyorumiyi kalite embriyo ama tutmuyor başka doktora gösterdim hematolojiden görüş almalıyız dedi
İnşallah Rabbim isteyen herkese bu mübarek günlerde mucizeler göndersinPıhtılaşmadan dolayı tutmuyor olabilir. Bana da embriyolar çok kaliteli büyük ihtimal tutar dediler o kadar umutlandık tutmadı. Demekki bu konuda tam bilgisi yok doktorun. Benim kendi doktorum yönetti bütün süreci başka bölüme gitmedim bir daha. Umutsuzluğa kapılmayın sebep pıhtılaşmaysa iğne hap çözümü var sonuçta
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah Rabbim isteyen herkese bu mübarek günlerde mucizeler göndersinçok teşekkür ederim güzel yorumunu için
Arkadaşlar merhaba
3 Yıllık evliyim. 2 defa iyi kalite de tüp bebek denememiz başarısız oldu. Sonrasında genetik ve pıhtılaşma testleri yapıldı. Ve pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrenmiş oldum. 2 mutasyon var maalesef V34l ve 4g/5g. Doktorum önemsemedi hiç ama doğal yolla olan bebeğimi 8 haftalık kaybettim. Ve sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
Şimdi tekrar yumurta toplama yapıldı. 1 ay sonra transfer olacak. Böyle bir durumda olan var mı ? Sizin doktorunuz ne önerdi ya da hematoloji ye gittiniz mi ?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Sevgiler