- 5 Aralık 2024
- 182
- 40
- 13
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Merhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim duvari kalinlasmasi icin kullanilan bi ilac . Hemen hemen her transferde kullanılırMerhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Kullanmıştım hamile oldum hala devam ediyoruzMerhaba , ocakta transfer olacağım nasipse bugün ESTROFEM hap başlatıldı sabah1 akşam1 şeklinde, Sizlerde bu hapı kullanan var mı nasıl geçti süreç?
Kac aydir kullanıyorsunuz?Kullanmıştım hamile oldum hala devam ediyoruz
Bende her transferde kullanmıştım yan etki yaşamadım, transferiniz hayırlı olur inşallahBende bu sabah başladım , midem değişik oldu biraz , sizde nasıl yan etkiler oldu kızlar ?
Tüp bebek öncesi başladım transfr olmadan yani. Brnim dondurulmuş embriyo idi şu an 7.haftaya gireceğiz hala devam ediyoruz zaten reçeteye de vermiolar günde 3 doz alıyorum ayda bi tane verio devletKac aydir kullanıyorsunuz?
Neden cnmBende kullanıyorım sabah öğle akşam 3 defa ama, bu ay transferim iptal oldu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız acabaTüp bebek öncesi başladım transfr olmadan yani. Brnim dondurulmuş embriyo idi şu an 7.haftaya gireceğiz hala devam ediyoruz zaten reçeteye de vermiolar günde 3 doz alıyorum ayda bi tane verio devlet
Adetim bitmedi csnım yoğun ve uzun kanamam varNeden cnm
Hamileykrn de devam edilşyır yaniTüp bebek öncesi başladım transfr olmadan yani. Brnim dondurulmuş embriyo idi şu an 7.haftaya gireceğiz hala devam ediyoruz zaten reçeteye de vermiolar günde 3 doz alıyorum ayda bi tane verio devlet
Hep mi öyleydiAdetim bitmedi csnım yoğun ve uzun kanamam var
Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAdetim bitmedi csnım yoğun ve uzun kanamam var
Hayır, canım bu ay böyle oldı, normalde 3 gün sürer biterdiHep mi öyleydi
Hamileykrn de devam edilşyır yani
Hiçbir sorun yok dedi doktorum neden hala, bitmedi anlamadukGeçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Neden yoğun kanamanız oldu kistiniz mi vardı
Kaç gün sürdü, farklı bir ilaç mı kullandnz acaba yan etki mi yaptıHiçbir sorun yok dedi doktorum neden hala, bitmedi anlamaduk
Kaç gün sürdü, farklı bir ilaç mı kullandnz acaba yan etki mi yap
Bugün 12.,gün hala, sürüyor estroferm kullandım, sadece ve adet olmadığım içinde duphostan kullanmıştımKaç gün sürdü, farklı bir ilaç mı kullandnz acaba yan etki mi yaptı