- 20 Şubat 2019
- 830
- 438
- 32
- Konu Sahibi minik kalp0753
Guzel seyler yasarsak birbirimize umut olmak icin paylaşalım birbirimizle gülüm olur mu biz korunuyoruz suanda ağustosta anca baslariz dusunmeye tekrarAmin inşallh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel seyler yasarsak birbirimize umut olmak icin paylaşalım birbirimizle gülüm olur mu biz korunuyoruz suanda ağustosta anca baslariz dusunmeye tekrarAmin inşallh :)
Guzel seyler yasarsak birbirimize umut olmak icin paylaşalım birbirimizle gülüm olur mu biz korunuyoruz suanda ağustosta anca baslariz dusunmeye tekrar
Ben senin normal yollardan hamile kalacagina gerçekten inanıyorum onu verecek olan rabbim doktorlar ne derlerse desinler. Mucizen seni bulacak zamani gelince canim benimzaten ben hamile kalsam ki bu şuan normal şartlardan mucize doktor dedi
bütüün kk duyar
ancak tüp bebek onunda zamanı var yazdan sonra belkide ne zaman nasip olursa bilmiyorum bende zaman
Ben senin normal yollardan hamile kalacagina gerçekten inanıyorum onu verecek olan rabbim doktorlar ne derlerse desinler. Mucizen seni bulacak zamani gelince canim benim
Aminnnnn insallah tez zamanda hatta benden once sevindirsin rabbim seniamin inşallah canım bende çok isterim ikimizede nasip olsun inşallah sağlıklı sıhatli bir evlat
Aminnnnn insallah tez zamanda hatta benden once sevindirsin rabbim seni
Him grubun adı ne gülüm aynı biz gibi hamilelik isteyen arkadaslar mi vartüm isteyenleriiiii kuzucum konuştuğumuz grup var istersen oraya gel sohbet muhabbet hoş :)
Him grubun adı ne gülüm aynı biz gibi hamilelik isteyen arkadaslar mi vartüm isteyenleriiiii kuzucum konuştuğumuz grup var istersen oraya gel sohbet muhabbet hoş :)
Guzel seyler yasarsak birbirimize umut olmak icin paylaşalım birbirimizle gülüm olur mu biz korunuyoruz suanda ağustosta anca baslariz dusunmeye tekrar
amin canım bizim gibi isteyen herkese Rabbim nasip etsin. ben hsg çektirdim tüplerim kapalı çıktı. şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. kürlerden hiç uygulamadım hemen tüp bebeğe başladık biz
Yok bugun kan tahlilim vardi degerlerin dusup dusmedigini takip etmek icin... hsg cekinmem gerekiyordu fakat ben bastan baslamak icin baska doktorlara yoneldim o isterse cekinecem bakalim :) sen nasilsin?
Evet doğal yolla gülüm rabbim sana da nasıp etsin inşallah. Sende ne var ne yok var mı gelişmelerhamile kalmışsın canım hayırlı olsun :) doğal yolla mı oldu :)
Oo canim nasilsin? Ne var ne yok? Uzun zaman oldu cok sevindim seni gordugume. Hic biseyyapmadim canim. Cocuk istegimde yok oldu. Son olaydan sonra hic biseyi duzeltemedim suan kilo sikintim var gastrit oldum vs vs.. tup mife ameliyati olmayi dusunuyorum bendeki yenilikler buneler yaptın canım tedavinde ne kdar ilerledin hsg çekildin mi
Ooo sende mi burdasin cok sevindim yeni habere Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin dualarimdasiniz ikinizde ❤❤❤Evet doğal yolla gülüm rabbim sana da nasıp etsin inşallah. Sende ne var ne yok var mı gelişmeler
Evet doğal yolla gülüm rabbim sana da nasıp etsin inşallah. Sende ne var ne yok var mı gelişmeler
Oo canim nasilsin? Ne var ne yok? Uzun zaman oldu cok sevindim seni gordugume. Hic biseyyapmadim canim. Cocuk istegimde yok oldu. Son olaydan sonra hic biseyi duzeltemedim suan kilo sikintim var gastrit oldum vs vs.. tup mife ameliyati olmayi dusunuyorum bendeki yenilikler bu
İyi geceler kızlar inşallah anne olmak nasip olur tüm isteyenlere Tüp kapalılığında herhangi bir şey yaşadınız hiç ağrı sızı oluyor muydu ?
valla canım ameliyat felan oldum tekrar hsg çektirdim. beklemedeyiz hala. sen ne yaptınneler yaptın canım görüşmeyeli
valla canım ameliyat felan oldum tekrar hsg çektirdim. beklemedeyiz hala. sen ne yaptın