- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi minik kalp0753
hsg daha önce çektirmediniz mi
hsg çekilmeden tüplerin tıkalı olduğunu nerden biliyorsunuzhayır ne olduki
hsg çekilmeden tüplerin tıkalı olduğunu nerden biliyorsunuz
benim bildiğim kadarıyla ve başımdan geçtiği için söylüyorum önce rahim filmi çekilip tanı koyulduktan sonra laporoskopi ye yönlendiriyorlar. Sizin ki nasıl oldu nasıl karar verdiler laporoskopi içinlaraskopi ameliyatında görülüyor zaten. ne durumda oldukları
benim bildiğim kadarıyla ve başımdan geçtiği için söylüyorum önce rahim filmi çekilip tanı koyulduktan sonra laporoskopi ye yönlendiriyorlar. Sizin ki nasıl oldu nasıl karar verdiler laporoskopi için
anladım canım çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın zor bir süreçcanım ben dış gebelik geçirdim 6 haftalıktı almak için laraskopi yöntemiyle alındı. kürtaj veya iğneyle değil. çünkü iç kanama geçirmeye başlamıştım. ameliyat bittikten sonra 2 aylık bir süreçte bt hgc takibi yapıldı yani 1600 e çıkmış değerimin düşüşünü takip ediyoruz.
anladım canım çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın zor bir süreç
amin canım bizim gibi isteyen herkese Rabbim nasip etsin. ben hsg çektirdim tüplerim kapalı çıktı. şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. kürlerden hiç uygulamadım hemen tüp bebeğe başladık bizsağol canım. amin inşallah allah hepimize sağlıklı sıhatli birer evlat versin. senin neyin var bu kürlerden uyguladığın oldumu
amin canım bizim gibi isteyen herkese Rabbim nasip etsin. ben hsg çektirdim tüplerim kapalı çıktı. şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. kürlerden hiç uygulamadım hemen tüp bebeğe başladık biz
yaşın gençse eğer dene tabiki benim yaşım 34 o yüzdende uzatmak istemedim Rabbimde nasip eder inşallahevet doktorda bana üzülme tüp bebek yaparız dedi ama başka doktorlarada göstereceğim sonuclarımı antalyda medicale gidiyorum
yaşın gençse eğer dene tabiki benim yaşım 34 o yüzdende uzatmak istemedim Rabbimde nasip eder inşallah
senin yaşın küçük denersin biraz ama ihmalde etme tabikiinşallah doğru söylüyorsun 24 yaşıım
senin yaşın küçük denersin biraz ama ihmalde etme tabiki
hmm bende perşembe kontrole gidiyorum inşallah olumlu güzel haberler alırızher hafta kontrole gidiyorum nerdeyse bu haftaki kontrolüm perşembe günü bakalım neler diyecek
hmm bende perşembe kontrole gidiyorum inşallah olumlu güzel haberler alırız
inşallah canım inşallah hayırlısı Allahtan bakalım ne diyeceklerinşallah mutlu haberlerimizi birlikte paylaşırızşuracıkta 1 gün kaldı sayılır
Saol Allah razi olsunMasal58 canım ben burda detaylıca nasıl yapılcağını paylaşmıştım kürlerin istersen burdan bakabilirsin :)