- 25 Mart 2022
- 392
- 892
- 33
- Konu Sahibi lavinharper
-
Merhaba bende 6 gun oldu tup mide olali cok rahat gecti agŕilar vs fakat ben 2 gun evel vajinal bir kana yasadim erken olabiliyormus adet ama yok dedim degil bu yani adet dr aradim 2 test yaptir dedi hemogram ve prc hemogramda bise yok ama o prc 57 lerde cikti doktor kan sulandirici igneyi vurmayin o etkilemis okabilir dedi adetimede 6 gun var nasil olacak bu kanama 2 gundur devam ediyo uzerine o falan anlamadim benim durumumda olan oldumu hicYakin bir akrabam oldu yaklaşık 3 4 sene önce. Hayatında verdiği en iyi karar olduğunu söylüyor. Oncesinde kiloya bağlı pek cok sağlık sorunu vardi su anda değerleri düzeldi. Günde tek öğün besleniyor ve canı bazek cok istese de yiyemedigini söylüyor öyle alıştı artık. Yalnız o çok dikkat etti sonrasında , hala da ediyor. Bu ameliyatı olup kilo verip sonrasında olduğu gibi geri alan da çok.
Merhabalar öncelikle kendiniz için iyi bir karar aldığınızı düşünüyorum ameliyat oldunuz mu olmadınız mı bilmiyorum ama bugün benim 6. Günüm tabi ki her ameliyatın riski ve ağrısı vardır bu bünyeden bünyeye değişir sormak istediğiniz bir şey var mıMerhaba hanımlar,
Hiçbir zaman zayıf hatta ideal kiloda biri olamadım. Senelerdir süren hatta çocukluğumdan beri süregelen bir yeme bozukluğum var. Ve artık bedenimi taşıyamaz hale geldim vücut ağrılarım geçmeyen yorgunluklarım yemek yedikten sonra neredeyse fenalaşmalarım mevcut. Nefes nefese kalıyorum spor yapamıyorum kütlemden dolayı üstelik malesefte sigara kullanıyorum. Bütün bu handikapların neticesinde nihayet tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim. Pazartesi arkadaşımın da ameliyat olduğu doktorla görüşmem var. Bu ameliyat sürecine girmemek için her yolu denediğimi belirtmek istiyorum öncelikle ama var olan tiroid problemim ve metabolizma bozukluklarım da ekstra bir engeldi benim için. 27 yaşındayım ve kilom yüzünden sağlklı bir gebelik planlaması dahi yapamıyorum çünkü bu kilomla hamile kalamam. 160 boyundayım ve çokta çekinerek söylüyorum ki 130 kiloyum. Bu ameliyatı olmuş olanınız veya çevrenizde olmuş olan insanlar var mı varsa neler yaşadı? Bu yola girmekle hata mı ediyorum?
merhaba öncelikle geçmiş olsun,henüz olmadım bayramdan sonra olacağım. Kafama takılan aktif olarak çalışıyorum,muhasebeciyim iş hayatım sekteye uğrar mı diye düşünmüyor değilim hareket açısından vesaire nasılsınız zorlayıcı mıMerhabalar öncelikle kendiniz için iyi bir karar aldığınızı düşünüyorum ameliyat oldunuz mu olmadınız mı bilmiyorum ama bugün benim 6. Günüm tabi ki her ameliyatın riski ve ağrısı vardır bu bünyeden bünyeye değişir sormak istediğiniz bir şey var mı
Teşekkür ediyorum sağolun.merhaba öncelikle geçmiş olsun,henüz olmadım bayramdan sonra olacağım. Kafama takılan aktif olarak çalışıyorum,muhasebeciyim iş hayatım sekteye uğrar mı diye düşünmüyor değilim hareket açısından vesaire nasılsınız zorlayıcı mı
Merhaba.Ben de 163 boyunda 109 kiloyla ameliyata girdim 4 gün önce.Cok şükür hiçbir komplikasyon yaşamadım, mide bulantım bile yok.Arada bi göğüs kafesime şiddetli ağrı giriyor gibi,bunun dışında maşallah rahatım.Ameliyattan çıktıktan sonraki güne kadar keşke olmasaydım diye hayıflandım canımın acısından ama ameliyattan sonraki 3.gunde ağrı sızılar azaldı baya.Herkeste aynı seyretmeyebiliyor tabi bu durumMerhaba hanımlar,
Hiçbir zaman zayıf hatta ideal kiloda biri olamadım. Senelerdir süren hatta çocukluğumdan beri süregelen bir yeme bozukluğum var. Ve artık bedenimi taşıyamaz hale geldim vücut ağrılarım geçmeyen yorgunluklarım yemek yedikten sonra neredeyse fenalaşmalarım mevcut. Nefes nefese kalıyorum spor yapamıyorum kütlemden dolayı üstelik malesefte sigara kullanıyorum. Bütün bu handikapların neticesinde nihayet tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim. Pazartesi arkadaşımın da ameliyat olduğu doktorla görüşmem var. Bu ameliyat sürecine girmemek için her yolu denediğimi belirtmek istiyorum öncelikle ama var olan tiroid problemim ve metabolizma bozukluklarım da ekstra bir engeldi benim için. 27 yaşındayım ve kilom yüzünden sağlklı bir gebelik planlaması dahi yapamıyorum çünkü bu kilomla hamile kalamam. 160 boyundayım ve çokta çekinerek söylüyorum ki 130 kiloyum. Bu ameliyatı olmuş olanınız veya çevrenizde olmuş olan insanlar var mı varsa neler yaşadı? Bu yola girmekle hata mı ediyorum?
Merhaba bende 25 nisanda oldum tek sikintim adet goremiyorum catlicam kan sulandirici igneler bende 3 gun sonra vajinal kanama yapti ve dr kes dedi 8 mayista olmam gereken renglim bugun tam 20 gun oldu gelmiyor kadin doguma gittim progesteron fitil verdi bu gece 6 tinciyi kullancam tik yokMerhaba 29 martta ameliyat oldum yani tam bir aylığım bir ayda yaklaşık 10 kg verdim fakat şu an kilo vermem durdu. Ben çok bir zorluk yaşamadım ilk iki gün biraz ağrınız oluyor tabi herkes de farklılık göstere biliyor. Bende hiç komplikasyon olmadı. Mide bulantısı kramplar vs yaşamadım ama bunları yaşayan çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?