- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
Hesapladım dün tam 2 ay olmuş 18 kg gitmiş inşaallah bol eksileri görürüz.asla.! ben şuan 2 aylığım 1 haziranda oldum 116.4 ile girdim 97.5 im şuan gayatte iyi kilo vermişsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesapladım dün tam 2 ay olmuş 18 kg gitmiş inşaallah bol eksileri görürüz.asla.! ben şuan 2 aylığım 1 haziranda oldum 116.4 ile girdim 97.5 im şuan gayatte iyi kilo vermişsin :)
Kızlar selam...
Çanakkale devlet hastanesinde tüp mide ameliyatı olmak istiyorum. Kilo sorunum hep vardı. Cevremdede hep tüp mide olanlar var. Bende kafaya koydum bakalım şu korona veba sini atlatır atlatmaz başvurulara başlıcam var mi olan aranızda?
Ben varim 0cak ayinda oldum 6 ay bitti cok şükür. Ben istanbulda oldum 97 _98 kilo ile oldum suan 63 kiloyum.hipotiroidi ve hashimato ,tansiyon seker hersey mevcuttu..yanliz ben kacak sorunu yasadim 2 ay hastanede yattimKızlar selam...
Çanakkale devlet hastanesinde tüp mide ameliyatı olmak istiyorum. Kilo sorunum hep vardı. Cevremdede hep tüp mide olanlar var. Bende kafaya koydum bakalım şu korona veba sini atlatır atlatmaz başvurulara başlıcam var mi olan aranızda?
Çok teşekkür ediyorum. Peki son birşey sormak istiyorum. Belli bi kiloda olma zorunluluğu yok değil mi? Ameliyat olması içinMerhaba Hangi ilde hangi hastane acaba görüşmeyi isterim bende doktorunuzla
MERHABA BEN İSTANBULDAYIM DR ÖNERİSİ RİCA EDEBİLİR MİYİM CENGİZ ERİŞ ARAŞTIRIYORUM YAKINLARIM DEVLETE BAŞVURMAMI İSTİYOR 116 KİLOYUM 165 CM BOYUNDAYIMMerhabalar :) en yakın kız arkadaşım mide küçültme amelyatı oldu, 115 kg dan 55 kiloya düştü. İlk 6 ay hızla kilo verdi sonraKi süreçte yavaşladı tabi. Gayet sağlıklı Hiç bir problem yaşamadı. Ama bu tip operasyonlarda doktorların devam eden süreçte sizi çok iyi takip ediyor olması önemli. Çok ciddi sorunlar yaşayan insanlar duyuyoruz allah korusun. Doktorunuzu iyi araştırmanızı öneririm. Eğer istanbulda yaptırma gibi bir seçeneğiniz varsa doktor önerisinde bulunabilirim size.
MERHABA BEN İSTANBULDAYIM DR ÖNERİSİ RİCA EDEBİLİR MİYİM CENGİZ ERİŞ ARAŞTIRIYORUM YAKINLARIM DEVLETE BAŞVURMAMI İSTİYOR 116 KİLOYUM 165 CM BOYUNDAYIM
MERHABA BEN İSTANBULDAYIM DR ÖNERİSİ RİCA EDEBİLİR MİYİM CENGİZ ERİŞ ARAŞTIRIYORUM YAKINLARIM DEVLETE BAŞVURMAMI İSTİYOR 116 KİLOYUM 165 CM BOYUNDAYIM
ÜCRET NE ÖDEDİNİZ PEKİ CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)Bezmialem vakıf üni hastanesi genel cerrah erkan yardımcı benim doktorum 1 haziranda ameliyat oldum kendisinden memnunum gorusebilirsiniz
MERHABA TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLADIGINIZ İÇİN ÜCRET NE ÖDEDİNİZ PEKİmerhabalar :))
Böyle şeylerde tavsiye vermeyi yönlendirmeYi pek doğru bulmuyorum aslında ama arkadaşım o kadar sağlıkla kilo verdi ki yanımda, birlikte yaşadık tüm Süreci. Siz de araştırmanızı yapın mutlaka. Prof. Dr. Feza YARBUĞ KARAKAYALI
Altunizade baskent unı hastanesı
çanakkaleyi bilmiyorum ama eğer gelebilirsen istanbulda cok ıyı bır doktor var. bende hemşireyim yanında çalısıyorum zaten obezıte hemşiresıyım. yardımcı oluruz gercektenKızlar selam...
Merhaba. Doktorunuz devlet hastanesinde mi acaba?çanakkaleyi bilmiyorum ama eğer gelebilirsen istanbulda cok ıyı bır doktor var. bende hemşireyim yanında çalısıyorum zaten obezıte hemşiresıyım. yardımcı oluruz gercekten
ÜCRET NE ÖDEDİNİZ PEKİ CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)
Bende ankaradayım İstanbul’a gelsem yardımcı olur musunuzçanakkaleyi bilmiyorum ama eğer gelebilirsen istanbulda cok ıyı bır doktor var. bende hemşireyim yanında çalısıyorum zaten obezıte hemşiresıyım. yardımcı oluruz gercekten
Selamlar. 5 ay geçti tam 39 kilo verdim. İyi ki olmuşum bu ameliyati3 ay sonra güzel kilolarda görüşmek üzere
Selamlar. 5 ay geçti tam 39 kilo verdim. İyi ki olmuşum bu ameliyati
Selamlar. 5 ay geçti tam 39 kilo verdim. İyi ki olmuşum bu ameliyati
Merhaba, benim de kilo sorunum var. Ne işlemi yapıldı sizlere ve nerede işlem yapıldı? Güzel kilo vermişsinizBende 36 kilo verdim
Merhaba, benim de kilo sorunum var. Ne işlemi yapıldı sizlere ve nerede işlem yapıldı? Güzel kilo vermişsiniz