- 11 Kasım 2024
- 6
- 0
- 20
- Konu Sahibi cocuksevenhanfendi
Merhaba ben 1 sene önce tüp mide ameliyatı oldum ve o gün bugündür sürekli istifra ediyorum. Ameliyat olmamın başlıca sebebi kiloluyken adet gecikmesi yüzünden gittiğim kadın hastalıklarında doktorumun bana kistlerimin olduğunu ve kilo vermedikçe bunların boyutunun küçülmeyeceğini söylemesiydi. Bana kistlerim için de ameliyat olabileceğimi söyledi ama bu ameliyatın tehlikesi yüzünden bir daha çocuk sahibi olamama ihtimalinden bahsetti. Ben de çareyi mide ameliyatı olmakta buldum. Şuan gündemde olan bir konu değil ama merak ediyorum. Bu ameliyat sonrasında yediklerimi istifra etmeye başladım ve hala daha devam ediyor. Yarın bir gün hamile kalırsam çocuğumu büyütebilir miyim karnımda? Çünkü ben her yediğimi istifra ediyorum. Bir de bu durum düzelse bile ben yine çok yemek yiyemiyorum. En fazla 3 kaşık yemek yiyebiliyorum. Çocuk nasıl doycak? Olmasamıydım diyorum ama sırf çocuğum olsun diye mide ameliyatı oldum. Kendimi düşünseydim direk gözüm kapalı kistlerimi aldırırdım. Lütfen yanıtlarınızı bekliyorum.