• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide hakkında herşey resimli 💕🌸💕

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.172
2.082
773
Kızlar merhaba yaklaşık 1:30 ay önce tüp mide ameliyatı oldum toplamda 10 kg verdim ve 20 cm kadarda inceldim. Şu sıra bir duraksama dönemi yaşıyorum bu ameliyatı olup da bu duraksamayı ilk aydaki duraksama özellikle hangi yöntemle kırdığınızı söylerseniz sevinirim☺️
Ayrıca ameliyat olmayı düşünenler de kafasına takılan herhangi bir soru varsa bu başlık altında bana yöneltebilir elimden geldiği kadar yardımcı olurum🌸

Birde sizce fark var mı bana hiç gitmiycekmiş gibi geliyor bu kilolar

🙃
IMG_1990.webp

Ben dusujuyirumninunuzdeki ay bend e99 kiloyum 165 boyum var kendim yaptığım taktirde verebildiği rakam 80 okuyor en fazla ve yaklaşık 10 senedir 80 den aşağısına hiç ama hiç görmedim.bir yerden sonrada insan motivesini kaybediyor.benin merak ettikmgimnkorktum şu yemeknisteyip yiyemoyormusunuz yoksa zaten yemek istemiyormusnuz.su icemiyorum diyenler olmus aslında suyu içmek isteyip icilmiyormu yoksa içmek gibi bir duygumu yok.mesela ben olsam şu içmesem yada minik yudumlarla ictiginizde susuzluk gidiyormu.ben simdi olurum çok susarım içmezsem suya kanamassam nasıl olur insanın piskilojisi bozulur.

Birde mesela ben şuan 2 tane lahmacun yer doyarım masada ki diğer şeylerden canımda çekmez çünkü doydum hem midem hem mental olarak istemiyorum yani.siz bunu küçük lokmada aynj eskiden doymuş olduğunuz hissi mide ve mental olarak aliyormusunuz.yoksa kahretsin ya sunuda yemeknistiyirum ama gitmiyor gibimi oluyor

Kızlar merhaba yaklaşık 1:30 ay önce tüp mide ameliyatı oldum toplamda 10 kg verdim ve 20 cm kadarda inceldim. Şu sıra bir duraksama dönemi yaşıyorum bu ameliyatı olup da bu duraksamayı ilk aydaki duraksama özellikle hangi yöntemle kırdığınızı söylerseniz sevinirim☺️
Ayrıca ameliyat olmayı düşünenler de kafasına takılan herhangi bir soru varsa bu başlık altında bana yöneltebilir elimden geldiği kadar yardımcı olurum🌸

Birde sizce fark var mı bana hiç gitmiycekmiş gibi geliyor bu kilolar

🙃
Eki Görüntüle 3558345
Benimde 3.günüm ama ama 3 gündür çok fenayım ben..ilkgün ağrı ve kusmadan sürekli altıma işedim.çok fena bir durumum vardı.2.gün başağrısından mideme sıra gelmedi.başım çok şiddetli ağrıyo.bugün 3.gün yine başağrısı var.hiçbirşey yiyip içemiyorum 2-3 yudum anca

Back
X