Tüp mide ameliyatını tavsiye eder misiniz?

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
İyi geceler kızlar 1.65 boyum var vücut kitle endeksime göre 2.ci türden obezmişim tartıda henüz 3 rakamı görmedim ama her an görebilirim.İnternette araştırırken gördüm benim gibilere de bu tür ameliyatı yapabiliyorlarmış.Yakınlarım istemiyor ne işin var bu yaşta ameliyatla falan diyorlar (yaşım 22).Bir ara az yiyerek,abur cuburu kendimden uzak tutarak 7 kilo falan vermiştim 1 ayda ama şimdi hepsini geri aldım.Siz bu ameliyatı tavsiye eder misiniz?Riskli bir ameliyat mı?Teşekkür ederim şimdiden.

Pek bilgim yok ama TLC diye bi kanalda "ağır yaşamlar" adında bir program var. 200-300 kilo insanların yaşamlarını ve tüp mide ameliyatı geçirme seruvenlerini enine boyuna işliyor. İzlemenizi ve ondan sonra karar vermenizi öneririm

canım ben oldum 29 gün önce ameliyat dönemi zor zaten ama asıl zorluk ameliyat sonrası sıvı dönemi iyice araştırmadan asla bu işe girişilmemeli.
çünkü açsın ve yiyebileceğin bir şey yok sadece sıvı tüketiyorsun ilk 15 gün sonrasında püre başlıyor sıvı ile birlikye ben konu açtım kendi hikayem ile ilgili...

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...e-ameliyati-olmak-isteyen-ve-olanlar.1052882/

İyi geceler kızlar 1.65 boyum var vücut kitle endeksime göre 2.ci türden obezmişim tartıda henüz 3 rakamı görmedim ama her an görebilirim.İnternette araştırırken gördüm benim gibilere de bu tür ameliyatı yapabiliyorlarmış.Yakınlarım istemiyor ne işin var bu yaşta ameliyatla falan diyorlar (yaşım 22).Bir ara az yiyerek,abur cuburu kendimden uzak tutarak 7 kilo falan vermiştim 1 ayda ama şimdi hepsini geri aldım.Siz bu ameliyatı tavsiye eder misiniz?Riskli bir ameliyat mı?Teşekkür ederim şimdiden.

Öncelikle yaşın küçük ve bu yaşta metabolizman hızlı çalışır tüp mide ameliyatını en son nokta olarak düşünmelisin tüp mide ameliyatı oldum hooppp kilo veriyorum süper bişey diye düşünmemek gerekiyor yani ameliyat olmakla iş bitmiyor hayat tarzını değiştirmelisin senin yaşındayken bende çok kilolar verip aldım şu an 33 yaşındayım ve tüp mideliyim yandaş hastalıklarım olmasaydı bu ameliyatı düşünürmüydüm kesinlikle hayır olduğuma pişmanmışım kesinlikle hayır ama kilo verebiliyorken bence bunu kendi kendine değerlendir sonuçta bu ameliyattan sonra bütün vücut yapın hormanel olarak değişiyor.

Biraz kolaycilik gibi olmuş sizinkisi.bence en son tüp mideyi düşünün.iyi bir takip iyi bir diyetisyen ile verebilirsiniz bence.

Back
X