- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi Huzurlilyum
-
:)Lafımı geri aldım oyy morbit obez olmuşum. gidiyimde bişeyler yiyerek kutliyim bariYapmam yemem rejimdeyim
Kime oldunuz uyanınca çok ağrı oluyor mu acıkıyo musunuzmerhaba ben ameliyat olduğumda kızım 1.5 yaşındaydı hastaneden çıktıımda onunla ilgilenebildim ancak ev işi yemek biraz zor :) ne kadar da olsa yorgunluk oluyor
dr.murat koca tabi uyanınca ağrım oldu bulantım oldu ama dayanılmayacak sizi ameliyattan soğutacak şekilde deildi.ben sonuca bakarım :) şuan 56 kilo s beden istediğini giyebilen rahat hareket eden yaşından küçük gösteren :) biriyim . şiddetle tavsiye ediyorum.hem doktorumu hem ameliyatıKime oldunuz uyanınca çok ağrı oluyor mu acıkıyo musunuz
istanbulda bu alanda çok iyi bir doktor var,görüşmenizi tavsiye ederim Op.DR Kaplan Baha Temizgönül en azından sorularınızı sorabilirsiniz.Tüp mide ameliyatı olucam 4 yasında bi oğlum var ameliyat sonrası zorlanır mıyım bakım vermekte ?
istanbulda bu alanda çok iyi bir doktor var,görüşmenizi tavsiye ederim Op.DR Kaplan Baha Temizgönül en azından sorularınızı sorabilirsiniz.
op dr kaplan baha temizgönül bu alanda çok iyi bir doktor,kesinlikle tavsiye ederim kızlar.Kuzzenim ameliyat oldu öncesi ve sonrasında ki desteği çok iyiydi.
Merhaba hangi hastane ve hangi doktor ben de Ankaradayım ve arayıştayım özeller çok uçuk gfiyatlar söylediMerhaba bende tüp mide ameliyatı olacağım ankaradayım 7 aydır bekliyorum ama sıra çok fazla. Muhtemelen 3-4 ay sonra olacağım. Sıra az olan doktorda var ama bu konuda doktor çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?