• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide ameliyatı

Ameliyat için kilonuz az...
Yandaş hastalığı olanlarda vki 35
Sağlıklı olanlarda vki 40 olmalı...
Sizin 32 civarında..
Kesinlikle o sıkıntıları çekecek kadar obez değilsiniz...
Ayrıca yediklerinize dikkat etmezseniz kilo alıyor ve eski halinize dönüyorsunuz...
Tüp mide ameliyatı olanların çoğu tekrar kilo aldıkları için gastrik bypas oldular..ki daha zor bi ameliyat...facede grupları var katılırsanız daha fazla bilgi edinirsiniz...

merhaba ben ameliyat olduğumda kızım 1.5 yaşındaydı hastaneden çıktıımda onunla ilgilenebildim ancak ev işi yemek biraz zor :) ne kadar da olsa yorgunluk oluyor

Kime oldunuz uyanınca çok ağrı oluyor mu acıkıyo musunuz
dr.murat koca tabi uyanınca ağrım oldu bulantım oldu ama dayanılmayacak sizi ameliyattan soğutacak şekilde deildi.ben sonuca bakarım :) şuan 56 kilo s beden istediğini giyebilen rahat hareket eden yaşından küçük gösteren :) biriyim . şiddetle tavsiye ediyorum.hem doktorumu hem ameliyatı

ben dr murat koca hastasıyımm 1 sene 3 ay oldu ameliyat olalı ve metabolik rahatsızlıklarım vardı şuan ideal kilomdayım yaklaşık 1 senede ideal kiloma ulaştım :) şiddetle tavsiye ediyorum

eğer bu ameliyatı İzmirde olacaksanız benim yiğenim oldu ve doktor gerçekten mükemmel adı Op.Dr.Tufan Ergenç kendisini tavsiye ederim ekibi ve kendi gerçekten çok başarılı ve 7/24 diyetisyen ve psikolog desteği var birçok yerde bu yok iyi araştırın

Ben Hasan Erdem'e ameliyat oldum 28 şubatta ilk gün ağrı oluyor ama zaten ağrı kesiciler veriliyor sonraki gün çok daha az ve 2 gün sonra hastaneden çıktım. Biri 5 biri 2 yaşında iki çocuğum var ilk hafta annem yanımdaydı ciddi bir sıkıntı (neredeyse hiç) çekmedim. 3. gün evimi süpürdüm vileda ile sildim. Bedenini çok zorlamadıkça bir şey hissetmiyorsun. Biri çay kaşığı ile beslenmeler yazmış. Zaten miden küçük açlık hissetmiyorsun fazla ben tatlı kaşığı ile yavaş beslendim bir rahatsızlığını da görmedim. normal dietteki gibi halsizlik açlıktan bitap düşme olayı yok. Ben vitamin kullanıyorum ayrıca verilen mamaları kullanınca fazla bir halsizlik hissetmedim. Dışarıdaki dikişlerim 10 günde atmaya başladı kaynadı yani. Dikkat edeceksiniz ama öyle ciddi bir hareket sıkıntısı yaşamadım. 2 ay iyileşme süreciymiş. Dikkat edeceksiniz ben ediyorum ama öyle kendi kendime yetememe ya da günlük ağır olmayan derleme toplama süpürme işlerimi yapmada hiçbir sıkıntı yaşamadım. bu bana özgü de olabilir.

Merhaba bende tüp mide ameliyatı olacağım ankaradayım 7 aydır bekliyorum ama sıra çok fazla. Muhtemelen 3-4 ay sonra olacağım. Sıra az olan doktorda var ama bu konuda doktor çok önemli

bende cumartesi olcam cok korkuyirdum amelyattan sonra kizima bakazsam diye bunlari okuduktan sonra rahatladim bende nazli bir tip degilimdir sezeryandan sonra 6 saat yattim ve normal hayatima dondum o yuzden bunlari okuyunca cok rahatladim

Tüp mide ameliyatı olucam 4 yasında bi oğlum var ameliyat sonrası zorlanır mıyım bakım vermekte ?
istanbulda bu alanda çok iyi bir doktor var,görüşmenizi tavsiye ederim Op.DR Kaplan Baha Temizgönül en azından sorularınızı sorabilirsiniz.

op dr kaplan baha temizgönül bu alanda çok iyi bir doktor,kesinlikle tavsiye ederim kızlar.Kuzzenim ameliyat oldu öncesi ve sonrasında ki desteği çok iyiydi.

istanbulda bu alanda çok iyi bir doktor var,görüşmenizi tavsiye ederim Op.DR Kaplan Baha Temizgönül en azından sorularınızı sorabilirsiniz.

op dr kaplan baha temizgönül bu alanda çok iyi bir doktor,kesinlikle tavsiye ederim kızlar.Kuzzenim ameliyat oldu öncesi ve sonrasında ki desteği çok iyiydi.

Yalancıyı troller öpsün mü ?

Merhaba bende tüp mide ameliyatı olacağım ankaradayım 7 aydır bekliyorum ama sıra çok fazla. Muhtemelen 3-4 ay sonra olacağım. Sıra az olan doktorda var ama bu konuda doktor çok önemli
Merhaba hangi hastane ve hangi doktor ben de Ankaradayım ve arayıştayım özeller çok uçuk gfiyatlar söyledi :KK43:

Back