Tüp Mide Ameliyatı

Merhaba geçmiş olsun siz kime ameliyat olmuştunuz acaba
merhabalar benim ameliyatim silivri anadolu hastanesinde Talha Atalay tarafindan yapıldı. Bu hafta 2. ayıma giriyorum. köfte, tavuk vs. hersey yiyebiliyorum. zaten 1-2 yemek kasigi yemekle tikabasa doymuş oluyorum. Benim operasyonum cok başarılı geçti. 3. gün uzun yuruyuşler bile yapabiliyordum.

Doç.Dr Muhammed Üçüncü / Genel Cerrahi,
Gayette ilgilendi sağolsun.

Olduğum ameliyatlar: Mide Fıtğı - Tüp Mide - Safra Kesesi Alımı ve Mide Kapakçığı Daraltma operasyonu
oy oy oy kıyamam. çok zorlu süreçler atlatmışsın cnm. umarım bundan sonra hep sağlıklı bir hayat yaşarsın..

Yemek isteyip yiyejiyormusunuz.yoksa yemekmi yemek istemiyorsunuz.yani nasik bjr irade aynj şey su icmeknicjnde oyke suyu icmekbisteyip icilmiyirmu küçük yudumlar ferahlatiyormu yabi benim 5 kofte yedikten sonra aldığım doygunluk hazzını mide ve ruhsalnolarak siz iki lokmada aynj şekildeki oluyorsunuz önceden yediginiz doygunluk hissiyle şimdi aynımı his olarak mide doyar ama beyin doyuyormu devam etmeknisteyip edemiyormu

merhabalar benim ameliyatim silivri anadolu hastanesinde Talha Atalay tarafindan yapıldı. Bu hafta 2. ayıma giriyorum. köfte, tavuk vs. hersey yiyebiliyorum. zaten 1-2 yemek kasigi yemekle tikabasa doymuş oluyorum. Benim operasyonum cok başarılı geçti. 3. gün uzun yuruyuşler bile yapabiliyordum.
Çok geçmiş olsun sağlıklı güzel günlere :)

Yemek isteyip yiyejiyormusunuz.yoksa yemekmi yemek istemiyorsunuz.yani nasik bjr irade aynj şey su icmeknicjnde oyke suyu icmekbisteyip icilmiyirmu küçük yudumlar ferahlatiyormu yabi benim 5 kofte yedikten sonra aldığım doygunluk hazzını mide ve ruhsalnolarak siz iki lokmada aynj şekildeki oluyorsunuz önceden yediginiz doygunluk hissiyle şimdi aynımı his olarak mide doyar ama beyin doyuyormu devam etmeknisteyip edemiyormu
Evet yemek istiyorsun ama artık yiyemiyeceğini sen ve miden öğreniyorsun.
Evet suyuda aynı şekilde, kana kana değilde ufak ufak yudumlar ile, daha sağlıklı bir şekilde içiyorsun.
5 Köftede alınan hazzı 1 köftede alıyorsun.
Önceden 1 porsiyon ile doyarken, Şimdilerde 1 köfte ile tamam deyip kalkıyorsun.
Bu saydıklarımın hepsi sizde ve organlarınızda artık bir "edinim" oluyor ve bu böyle gidiyor.

Çok teşekkür ederim.
Önceden kontrole gittiğimde midemden parça almalarına rağmen bana ülser teşhisi konuldu.
Ben sadece ülser diye biliyordum😒

Fakat aradan geçen zamana rağmen kusma semptomlarım giderek arttı ve daha da kuvvetlendi.
Bu kez farklı bir doktora başvurdum ve bana büyük bir mide fıtığından bahsetti, Ülserin çoktan geçniş dedi.
Ve böylelikle ameliyatlar serisi başladı benim içinde.
Şimdi çok çok iyiyim.
Baya baya iyileştim🙏
Tekrar selamlar, şimdi mesajları tekrar okudum da size ilk endoskopide teşhisi konulmadı sonradan nasıl anlaşıldı acaba?

Tekrar selamlar, şimdi mesajları tekrar okudum da size ilk endoskopide teşhisi konulmadı sonradan nasıl anlaşıldı acaba?
Bende aynı soruyu sordum.
Doktorum "bizim bu endoskopite, baktığımız yerlere daha önce bakılsaydı ortaya çıkardı ve siz geçen zaman içinde mide fıtığınızı çok büyütmüşsünüz" dedi.

Bende aynı soruyu sordum.
Doktorum "bizim bu endoskopite, baktığımız yerlere daha önce bakılsaydı ortaya çıkardı ve siz geçen zaman içinde mide fıtığınızı çok büyütmüşsünüz" dedi.
Çok ilginç gerçekten, sanırım tam anlaşılması için bazı farklı tetkikler de yapılması gerekiyor endoskopi yeterli değil anladığım kadarıyla... Çok teşekkür ederim her soruma cevap verdiniz <3

Bence başka bir doktora görünmelisiniz. Doktotun bir hatası var ise kabul etmeyecektir. Başka bir doktorda işinde iyi bir doktora görünmek en iyisi. malesef ameliyat sonrası bu şikayetlerden revizyon ameliyatı gerekebiliyor fakat bu doktorun hatası yüzünden oluyor genelde. bakın ben 3. günümdeyim çıkıp yürüyüş yapıyorum, sıvı alımım iyi, bir sıkıntım yok çok şükür. fakat ben cok araştırdım, ameliyatı izledim, doktor seçimi fln baya araştırma sonucu oldu. umarım bir revizyon geçirmek zorunda kalmazsınız ama kalırsanız da korkmayın yaşam kaliteniz açısından gerekiyorsa yapacak birsey yok. sizin suan beslenebiliyor olmaniz gerekiyordu.
Selam! Geçmiş olsun ve tebrikler..Doktorunuz kimdi sorabilirmiyim?

Back
X