• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide ameliyatı

Tupmidepismani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
7
1
1
23
5 günlük tüp mideli olarak söylüyorum bana sorarsanız olmayın belkii ilerde fikrim değişir ama çok zor psikolojik olarak dahada zor ben şahsen kaldıramıyorum bunalıma girmiş gibiyim kendime zarar vermekten korkuyorum birşeyleri içerken korkuyorum midemde ki kramplar canımı öyle bı yakıyor ki çevremde güya destek olan insanlar vardı hepsi hastaneden çıkınca yok oldu sorsalar hepsi bunları bana demişti olma demişlerdi ama bilmiyorlar ki onlar beni buna mecbur etti hakaretler alaylarla 171 boy 140 kilo girdim şuan 138 oldum ama gram mutlu değilim aksine depresyona girdim iyi düşünün iyi taşının inanın çok zor hemde çok pskoljik olarak olan kısma deginmiyorum bile Allah yardımcısı olsun herkesin keşke ameliyat olmasaydım keşke

Bağımlılık olmuş sanırım sizinki sigarayı bırakınca hissedilen de bu duygudur. Alıştığınız yaşam tarzını terk etmek daima zordur. Ama siz kilo verdikçe tam tersi duygular başlayacak özgüveniniz daha iyi olacak.. Sabır biraz daha..

5 günlük tüp mideli olarak söylüyorum bana sorarsanız olmayın belkii ilerde fikrim değişir ama çok zor psikolojik olarak dahada zor ben şahsen kaldıramıyorum bunalıma girmiş gibiyim kendime zarar vermekten korkuyorum birşeyleri içerken korkuyorum midemde ki kramplar canımı öyle bı yakıyor ki çevremde güya destek olan insanlar vardı hepsi hastaneden çıkınca yok oldu sorsalar hepsi bunları bana demişti olma demişlerdi ama bilmiyorlar ki onlar beni buna mecbur etti hakaretler alaylarla 171 boy 140 kilo girdim şuan 138 oldum ama gram mutlu değilim aksine depresyona girdim iyi düşünün iyi taşının inanın çok zor hemde çok pskoljik olarak olan kısma deginmiyorum bile Allah yardımcısı olsun herkesin keşke ameliyat olmasaydım keşke
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Bende önümüzdeki hafta olacağım sözlüklerdeki deneyimleri ve burayı okuyordum konuyu görünce giriş yaptım hemen. Lütfen korkma ve üzülme. Bu pişmanlığı yaşamayan hemen hemen kimse yok ama zaman geçip alıştıkça iyiki olmuşum diyorlar. Sende öyle diyeceksin merak etme. Bende ameliyat kısmından korkuyorum hemde epey korkuyorum bilmiyorum ne yapacağım

Ya çok zor birşey inan hani kilolu olmayan insanlar anlayamaz kesinlikle benim kramplar canımı yaktı sadece hocam gayet iyi alanında iyi biri ama dediğim gibi beş gün oldu daha başındayım ve depresyona girdim istemesiz 5 gündür meyve suyu ve su dışında hiç birşey yemedim kullanmadım inşallah dediğin gibi olur sonradan iyi ki derim . Ama lütfen iyi düşün olur mu

Ya çok zor birşey inan hani kilolu olmayan insanlar anlayamaz kesinlikle benim kramplar canımı yaktı sadece hocam gayet iyi alanında iyi biri ama dediğim gibi beş gün oldu daha başındayım ve depresyona girdim istemesiz 5 gündür meyve suyu ve su dışında hiç birşey yemedim kullanmadım inşallah dediğin gibi olur sonradan iyi ki derim . Ama lütfen iyi düşün olur mu
Aylardır hatta yıllardır arsştırıyorum kendi başıma kilo vermeye çok çalıştım olmuyor süreklilik sağlamıyor ameliyattan çok korkuyorum ama şekerim kolestrolüm herşeyim bozuldu böyle giderse de ne olacak bilmiyorum eminim olmadan öncede sende artık herşeyden bıkmıştın. İnsanların lafları obezitenin zorlukları bunları yaşamakta kolay değildi öyle düşün

Kötü yorum çok nette ona bakarsan %2 lik bi ölüm oranında ne hikmetse herkesin kuzeni halası “bi tanıdığı” bu ameliyattan ölmüş. O kadar zayıflayıp güzelleşen sağlığına kavuşanlar kim o zaman :)
Sen doktoruna güven sürecine odaklan yrni bedenini daha çok seveceksin.

Back