- 12 Mayıs 2017
- 45
- 61
- 8
- 38
- Konu Sahibi Tgcervanne0133
-
Merhaba morbirdünya hangi hastanede ve hangi doktora ameliyat oldunuz ve yaşınız kaç acabaherkese merhaba, 1.5 yıllık tüp mideliyim. Doktorumdan memnunum çok şükür. vki devlet hastanesi için 40 olmalı biraz aşağısında kalanların beraberinde hayat kalitelerini etkileyen tanımlı hastalıkları olması gerekiyor örneğin tansiyon şeker kolestrol ve veya daha ağır hastalıklar gibi.
devlette bu ameliyatı olmak özelde iyi bir doktora ameliyat olma ile kıyaslanabilecek gibi değil. Çünkü mesele midenin 4 de 3 ünün alınmasının çok ötesinde. devlet hastanesinde ameliyat sonrası size bir liste verip ona uymanızı bekliyorlar, bu hali ile bir diyetisyenden farkları kalmıyor. Benim kendi dr ise 2 yıl boyunca aralıklarla kontrol etmekle kalmayıp yeme bozukluğunu tedavi etmeye destek olacak psikolojik desteği ücretsiz uzmanından almanızı sağlıyor. özeldeki şartlar ile devlet aynı değil.
peki buna rağmen insan kilo alabiliyor mu *** evet arkadaşlar buna rağmen kilo almak, 2 yılın sonunda eski kilonuza dönmek mümkün. Etrafta duyduğunuz çoğu ölümle sonuçlanan ameliyatlarda izlediğim ve gördüğüm şey ise, ameliyatı olan kişinin ilk 21 gün yediğine dikkat etmemesi, inanılır gibi değil ben 2 kaşık çorbayı içemezken lahmacun yiyip midesinin delinmesini sağlayıp ölen insanlar gördüm burada hata doktorun olamaz.
Bir soru yada bilgi almak isterseniz çekinmeden sorabilirsiniz
Merhaba morbirdünya hangi hastanede ve hangi doktora ameliyat oldunuz ve yaşınız kaç acaba
Merhaba,ben 30 yaşında ameliyat oldum, hastaneye dr geldi. doktorum dışarıdan ismi bora koc. hastane şişli kolan.
dr cok memnun kaldım. Hiç kaçağı yok ameliyatlarında. Bu çok önemli.
Merhaba,
şuan nasıl hissediyorsunuz 1 aydır hayatınz nasıl? Bir de kaç lira tuttu ameliyatınız?
Ameliyat olalı 1 ay oldu çok pişmanım acıkmadan kilo vereceğimi düşündüğüm için oldum bu ameliyatı. Açlıktan ölüyorum grelin mirelin hikaye. Çok açım lahmacun yiyerek ölenleri anlıyorum. En kötüsüde katının yanında su içememek. Allahım sen bana yardım et.
Senin gibiler kandırdı işte beni. Acıkmadan kilo verceksin dediler inandım. Meğer acıkıyormuşsun mide küçük olduğu için yiyemiyormuşsun malesef işişten geçti 3doktorla görüştüm midemde problem yokmuş çok üzülüyorum bide çok unutuyorum mal gibi oldum vitaminlerime baktırdım normal
Yazını okuyunca yazmak istedim 4 sene oldu ameliyat olalı ilk 2 ay çok pişman oldum sürekli ağladım acaba yanlis biseymi yaptim diye kendimi yedim su anda diyorum ki hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri inan insan olduğumu anladım su an 65 kıloyum 1 yaşında kizim varTüp mide ameliyatı serüvenime devam İlk 18 günde 7 kilo verdim sonra 20 gün durdu. Durunca telaşlandım diyetisyene ve spora başladım. 15 günde 4 kilo verdim. Bugün çok halsizleştim canım hiç biley yapmak istemiyordu. Depresyona girdim. Depresyondan çıkmak için müzik dinlemek için zorladım kendimi yok müzik bile dinlemek istemiyordum. Doktora götürdüler beni. doktorum dodex ampul ve eutrox başladı. Çok şükür çok iyi geldi. Depresyon sandığım bitkinlik vitamin eksikliğiymiş
Ameliyat olalı 1 ay oldu çok pişmanım acıkmadan kilo vereceğimi düşündüğüm için oldum bu ameliyatı. Açlıktan ölüyorum grelin mirelin hikaye. Çok açım lahmacun yiyerek ölenleri anlıyorum. En kötüsüde katının yanında su içememek. Allahım sen bana yardım et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?