- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
Arkadaşlar bu bölümü gezerken hepinizden bir şeyler öğrendim saç boyaması ile ilgili. Foruma katkılarınız için hepinize teşekkürler öncelikle. Benim boya konusunda fazla bir bilgim yoktu. Kutu boya alıp evde karıştır hazır şişesiyle kullanılacak bu kadar. Ama açıkçası bıktım bu boyalardan. En son köpük boya alıp bir sürü para verip kuaförde düzelttirdiğim saç rengimi berbat ettim. Ablam bilmeden kutunun üstündeki renge bakıp almış kışkırtıcı kahveydi sanırım.Tabii ki çok koyu oldu. şimdi bundan nasıl kurtulabilirim diye araştırıyorum kızlar. Bu forumda okudum tüp boya alıp iki rengi birleştirip boya yapabiliyormuşuz.
Ben bu tüp boyaları merak ediyorum. Sonuçta bir kutu hazır boya yetmiyor ve istediğimiz renkte tam tutmuyor. 2 kutu almak lazım o zaman da maliyeti çoğalıyor kuaförde boyatsak daha rahat olur. Benim yakınımda kuaför malzemesi satan bir yer var ve oradan temin edebilirim aslında çeşit çeşit tüp boya falan var.Sanırım onların fiyatları daha uygun. Bilmediğim için size danışayım bir dedim. Yardımcı olursanız çok sevineceğim kızlar.
* Tüp boya kullanmasını bilen var mı?
* Hangi marka kullanıyorsunuz?
* Boyadan başka ne almak lazım? ( sulandırmak için peroksit mi? )
Ben bu tüp boyaları merak ediyorum. Sonuçta bir kutu hazır boya yetmiyor ve istediğimiz renkte tam tutmuyor. 2 kutu almak lazım o zaman da maliyeti çoğalıyor kuaförde boyatsak daha rahat olur. Benim yakınımda kuaför malzemesi satan bir yer var ve oradan temin edebilirim aslında çeşit çeşit tüp boya falan var.Sanırım onların fiyatları daha uygun. Bilmediğim için size danışayım bir dedim. Yardımcı olursanız çok sevineceğim kızlar.
* Tüp boya kullanmasını bilen var mı?
* Hangi marka kullanıyorsunuz?
* Boyadan başka ne almak lazım? ( sulandırmak için peroksit mi? )