- 12 Ekim 2020
- 32
- 54
- 8
- 26
- Konu Sahibi Busraeylul
-
Hayırlısı olsun diyelim sağlıkla gelsin yavrucugunuzmerhaba bende 25 martta transfer yaptim polikistikover sendromuyum 4 yıldır evliyim normal yoldan gebe olamadım 3 yıl boyunca tedavi gordum olmadi tup bebege basladim cok guzle ilerledi 40 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kaliteli dollendi 5 gun dollendi sonra donduruldu ikinci adetim kadar rahim kalinlastirildi ve cok sukurku 25 martta 4aa kalite guzel bi şekilde yerleştirildi bugun 7 günüm aşırı derecede göğüs ağrım var bacaklarımda kasiklarimda sırtımda ağrım var midemde iki gündür çok bulanıyor eşimde illa test yap dedi erken idrar testi alip 6 gun yaptim iki çizgi cikti biri hayalet çizgi 7 gün birdaha yaptim daha belirgin bi çizgi cikti böyle olan varmi erken öğrenen falan
Hayırlısı olsun diyelim sağlıkla gelsin yavrucugunuz
Transferin 5.gunu öğrenmiştim ama kimseye tavsiye etmiyorum. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahmerhaba bende 25 martta transfer yaptim polikistikover sendromuyum 4 yıldır evliyim normal yoldan gebe olamadım 3 yıl boyunca tedavi gordum olmadi tup bebege basladim cok guzle ilerledi 40 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kaliteli dollendi 5 gun dollendi sonra donduruldu ikinci adetim kadar rahim kalinlastirildi ve cok sukurku 25 martta 4aa kalite guzel bi şekilde yerleştirildi bugun 7 günüm aşırı derecede göğüs ağrım var bacaklarımda kasiklarimda sırtımda ağrım var midemde iki gündür çok bulanıyor eşimde illa test yap dedi erken idrar testi alip 6 gun yaptim iki çizgi cikti biri hayalet çizgi 7 gün birdaha yaptim daha belirgin bi çizgi cikti böyle olan varmi erken öğrenen falan
Hayirli olsun ben de 26mart transfer oldum tabiki erken ogrenen var ben yapmadim test amamerhaba bende 25 martta transfer yaptim polikistikover sendromuyum 4 yıldır evliyim normal yoldan gebe olamadım 3 yıl boyunca tedavi gordum olmadi tup bebege basladim cok guzle ilerledi 40 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kaliteli dollendi 5 gun dollendi sonra donduruldu ikinci adetim kadar rahim kalinlastirildi ve cok sukurku 25 martta 4aa kalite guzel bi şekilde yerleştirildi bugun 7 günüm aşırı derecede göğüs ağrım var bacaklarımda kasiklarimda sırtımda ağrım var midemde iki gündür çok bulanıyor eşimde illa test yap dedi erken idrar testi alip 6 gun yaptim iki çizgi cikti biri hayalet çizgi 7 gün birdaha yaptim daha belirgin bi çizgi cikti böyle olan varmi erken öğrenen falan
benimde dondurulmuş yumurtaydi hadi insalah icim rahatladi biranBende 6gun öğrendim kandada çıkmıştı, ama dondurulmuş transferdi sizinki de öyle sanırım. İnsaalh kandada pozitifi görür sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
Sonucunuz nasıl oldu merak ettimbenimde dondurulmuş yumurtaydi hadi insalah icim rahatladi biran
Evet benAmin insallah erken heveslenmek istemiyorm ama merak ediyorm acaba böyle olan varmi
Slm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdı
merhaba bende 25 martta transfer yaptim polikistikover sendromuyum 4 yıldır evliyim normal yoldan gebe olamadım 3 yıl boyunca tedavi gordum olmadi tup bebege basladim cok guzle ilerledi 40 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kaliteli dollendi 5 gun dollendi sonra donduruldu ikinci adetim kadar rahim kalinlastirildi ve cok sukurku 25 martta 4aa kalite guzel bi şekilde yerleştirildi bugun 7 günüm aşırı derecede göğüs ağrım var bacaklarımda kasiklarimda sırtımda ağrım var midemde iki gündür çok bulanıyor eşimde illa test yap dedi erken idrar testi alip 6 gun yaptim iki çizgi cikti biri hayalet çizgi 7 gün birdaha yaptim daha belirgin bi çizgi cikti böyle olan varmi erken öğrenen falan
Sonucunuz ne oldumerhaba bende 25 martta transfer yaptim polikistikover sendromuyum 4 yıldır evliyim normal yoldan gebe olamadım 3 yıl boyunca tedavi gordum olmadi tup bebege basladim cok guzle ilerledi 40 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kaliteli dollendi 5 gun dollendi sonra donduruldu ikinci adetim kadar rahim kalinlastirildi ve cok sukurku 25 martta 4aa kalite guzel bi şekilde yerleştirildi bugun 7 günüm aşırı derecede göğüs ağrım var bacaklarımda kasiklarimda sırtımda ağrım var midemde iki gündür çok bulanıyor eşimde illa test yap dedi erken idrar testi alip 6 gun yaptim iki çizgi cikti biri hayalet çizgi 7 gün birdaha yaptim daha belirgin bi çizgi cikti böyle olan varmi erken öğrenen falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?